sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Auringonpaistetta ja kokkailuja

Eilinen päivä oltiinkin liikenteessä aamupäivästä iltaan saakka. Eväät sai siis pakata mukaan, että syömiset pysyi rytmissään. Eilen kävin siis kaverini kanssa salilla tekemässä jalat ja berberin. Kummatkin teki omat hommansa eikä turinoitu muuta kuin alkulämmittelyn aikaan. Mää oon kyllä semmonen tekijä, että kun tuonne salille meen niin meen kun höyryveturi eteenpäin enkä paljo paikalleni jää poriseen. Osaksi johtuu myös siitä, että mulla on suhteellisen tiukat aikataulut ja pidän sarjojen välissä taukoa yleensä vain sen 30 sekunttia niin aikaa ei juurikaan etes jää turinoimiselle.

Mutta eilisen salitreenin jälkeen tänään alakropassa on oikein mukava tunne, eilen ollaan tehty töitä. Ja tehtiinkin, painoja sai taas viime kerrasta lisäillä :)
Kun treenit salin puolella oli ohi oli aika mennä tesmaamaan sitä infrapunasaunaa. Siellä istuttiin se puolituntia ja hikihan siinä lopuksi tuli. Vessassa ei saanu rampata yhtään sen tihiämpää, kuin normaalistikkaan treenin jälkeen eli jos tuosta jotain vois lukea niin aineenvaihdunta luulisi sitten olevan ennestäänkin ihan hyvä. Vettä siis kiskon treenin aikana sen noin 2-2,5 litraa :D
Mutta olo saunan jälkeen oli levännyt ja raukea. Aijon kyllä ottaa saunassa käynnin viikkorytmiin mukaan ja pyrkiä käymään kerran viikkoon. Pitää vielä hieman tutkailla, että onko hyvä käydä useamminkin kuin kerran viikkoon, mutta aluksi ainakin näin mennään.

Pingu tuomassa lisäviilennystä :D
Tänään(kin) on ollut kyllä mahtava ilma. Ulkona ollaan oltu Samin kanssa ja samalla sai ottaa vähän rusketusta naamalle. Kuitenkin on vielä sen verran kylmä tuuli, että ilma talvitakkia ei kyllä pihalla tarkene istuskella. Jospa tuo tuuli kääntys lämpimämmästä suunnasta puhaltamaan niin saatas tuota kevättä enemmän eteenpäin. Oulussa siis vielä paaaaaljon lunta...

Tänään kokkailin meille pitkästä aikaa lohta ruoaksi. Innostuin myös tekemään bataatista "ranskalaisia" ensimmäistä kertaa. Ja voi että niistä tuli hyviä! :P Ehottomasti aijon kyllä tulla tekemään uudestaankin. Todella helppo ja nopea valmistaa. Kuorii vaan bataatin ja leikkaa siitä semmosia ranskalaisen näkösiä viipaleita ja laittaa uuniin 200-225 asteeseen apauttia puoleksi tunniksi. Jos haluaa oikein rapsakoita niin sitten kanttii pitää hieman yli puolituntia.
Lopuksi maustaa oman mielen mukaan ja bataattiranskalaiset on valmiit :)
Huomenna kokkailen kesäkurpitsaa uunissa, saa nähdä mitä siitä tulee :D Toivottavasti jotain..


Valmiit "ranskalaiset"

Valmista pöperöä ja HYVÄÄ sellaista :P

Kunhan Mika kotiutuu tuolta salilta niin sitten alkaa mun treenit rinnan ja haban merkeissä. Saa mika pistää semmoset rääkit pystyyn, että oksat pois! :D

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti