sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Viikonlopun kuvasaldoa

Eilen sain kylään pikkusisko ja olikin oiva paikka ottaa hieman kuvia. Huomasin sitten myöhemmin  kuvia katsellessani, että pohkeet ei vain yhteenkään kuvaan tullu mukaan, mutta ensi kerralla huomioidaan myös ne kuviin :)







Näissä kuvissa en poseraa ollenkaan paitsi tuossa viimeisessä, koska en ole poseerannut näissä vanhemmissakaan kuvissa. Parhaiten huomaa eron, kun asennot ovat suurinpiistein samat.
Ja vanhaa kuvaa syksyltä vai oliko jopa elokuulta otettuja..





Vielä on tekemistä paljonkin, mutta oikeaan suuntaan ollaan koko ajan menty.
Lähtötilanteesta 6 kuukautta aikaa ja tulos on ensimmäisen kuvakollaasin mukainen. Puolessa vuodessa saa paljon aikaan, mutta paljon vähäisempää se on mitä esim. miesten kehityksessä tapahtuu puolessa vuodessa. Tästä on hyvä esimerkki mieheni, joka suurinpiirtein aloitti samaan aikaan kunnon reenauksen ja tulokset ovat huikeat. Tässä sen huomaa, kun monet naiset sanoo ettei halua nostella raskailla painoilla, koska ei halua isoja lihaksia... Nostelkaa ihmeessä raskaita painoja nimittäin ei se kehonrakentaja kroppa sieltä ihan muutamissa vuosissa tule! Tällä hetkellä kropassa on vasta sitä sporttisuutta alkanut näkymään, mutta lihas erottuvuus on vielä hyyyyyvinkin kaukana. En sitä kyllä haekkaan, mutta se kannattaa tietää että siihen menee sitä aikaa jos sellaisen kropan haluaa. Tuohonkin puoleen vuoteen on tehty paljon töitä, eikä salilta olla jääty pois paitsi sairastelun aikana. Alkuun tein siis salilla ohjelman mukaan 3xvk, silloin oli kyseessä ns. kropan sisäänajo. Sitten vasta oliko se  marraskuun tienoillako, kun alettiin treenaan kovempaan ja salilla käytiinkin 4xvk. Ja tällä hetkellä käyn edelleen 4 kertaa viikossa salilla + aerobiset päälle. Eli töitä saa tehä jos muutosta halajaa.
Myös ei pidä unohtaa oikeaa ruokavaliota. Alkuun minullakin oli ongelmia ruoan kanssa, kun en tiennyt miten oikein loppu peleissä pitäisi syödä. Annos koot alkujaan oli varmasti vähän hukka teillä ja niin kuin aijemmin olen kirjoittanut kasvisten kanssa oli ongelmia. Mutta nyt kun minulla on tarkka ruokavalio on sitä helppo päivästä toiseen noudattaa.
Kaikista helpoin on kun teet itse tai teetät jollain itsellesi ruokavalion. Noudatat ruokavaliota säännöllisesti päivästä ja viikosta toiseen. Kaupassakin on helppo käydä, kun tiedät mitä sinun pitää ostaa eikä kaupassa tarvi sen kummemmin haahuilla ja mietiskellä. Silloin sitä juuri sortuu niihin huonompiin valintoihin jos et tiedä mitä ruokaa olet tekemässä tai mitä sinun pitäisi ostaa ja syödä. Tämän olen nimittäin itse hoksannut, kuinka sitä lappasikaan ostoskoriin vähän sitä ja tuota ja teki sitten kotona niistä jotain. Juuri sitä "huonompaa" ruokaa.
Rohkeasti kaikki vain salille treenaan niillä suuremmilla painoilla ja ruokavalio kuntoon niin tulosta alkaa varmasti tapahtumaan. Mutta muistakaa kaikki naiset, että tulokset syntyvät hitaammin ja pienemmissä määrissä kuin miehillä eli ei kannata lannistua :)

Mukavaa sunnuntain jatkoa.

- Laura


4 kommenttia:

  1. Hienoa tulosta oot saanu aikaseksi! :) niinkun sanoitkin, suunta on todellakin oikea. Tsemppiä kovasti!!

    VastaaPoista
  2. Sulla on kyllä tosi hyvässä kuosissa jo kroppa, noi reidet tahtoo kanssa isot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mielenkiinnolla kyllä itse odotan mitä sitä sitten dietin jälkeen rasvan alta kuoriutuu.. :)

      Poista