tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hapotus maksimaalisuus

Otsikko jo kertoo aikalailla kaiken.. Tänään oli salilla vuorossa uudesta ohjelmasta olkapäät, ojentajat ja vatsat. Ekat sarjat tein hartiaprässissä, eri prässissä mitä viime ohjelmassa. Tässä samoisessa uuden ohjelman laitteessa aloittelin työstämään olkapäitä silloin syksyllä ja nyt taas palasin saman laitteen pariin. Ja ohhoh, kuinka paljon sitä on painojen suhteen kehittyny. Kaivelin sähköpostista Annelle lähettämäni sähköpostin josta ilmenee mihin viimeksi jäin tuossa laitteessa ja painojen suhteen jäin semmoiseen lukemaan kuin 7,5 kg. :D Ja nyt sain laittaa puolet enemmän painoja lisää! Ihana huomata kuinka sitä kuukausien aikana kehittyy. :)
Tämän jälkeen olkapäitä härnättiin vielä kahden eri harjoitusliikkeen voimin. Viimeiset liikkeet viimeisessä sarjassa sai kyllä hampaat irvessä (kyllä ilmeellä! :D) tehdä loppuun. Eipä oo tämmöstä poltetta aikasemmin olkapäissä tuntunu niinku tänään tuntu, tai en ainakaan muista tunteneeni.
Myös ojentajat sai kylmää kyytiä. Voin kuvitella huomisen olotilan yläkropassa :D Huomenna onkin lepopäivä salilta ja tehdään salitreenien sijaan aerobista juoksun merkeissä.

Lihasta kiitos

Tänään laitoin pitkästä aikaa viralliset työhousut jalkaan ja mietin, että oonko tullu sokeeksi mun mahan suhteen vai miksi nää housut puristaa kun laittaa kiinni. Kattelin sitten siinä peilistä ja tutkailin tilannetta ja johan, pylly on kyllä ottanu kokoa. Nyt huomaa näistä työhousuista varsinkin kuinka se on ottanu pyöreyttä. Pyöreyttä pitää tulla kyllä ehdottomasti lisää, mutta tulostakin on tullut ja nyt sen kyllä huomaa. Alla vähän kuvaa, ei ehkä maailman paras kuvakulma, mut ei kehtaa kovin "heruttaa" :D


Voi että mää ootan taas että tulee tilipäivä... Kauppalista kohta tursuaa ovista ja ikkunoista ulos, kun pitäs ostaa sitä ja tätä ja enimmäkseen sitä. Palkkariakin pitäs ostaa ja tällä kertaa aijon vierailla Mannisella ja ostaa Mannisen Anabolic Overdrive 2:sta. Todella paljon suosiota saanut palautusjuoma ja ennenkaikkiaan laadukas palkkari. Mausta en osaa sanoa vielä mitään, kun en ole maistanut mutta tämäkin korjautunee piakkoin :)


Enää kaksi korjaan vajaa kaksi viikkoa niin pääsee Annan bikini leirille ja vieläpä kaiken hyvän lisäksi se järjestetään täällä Oulussa. ;) Leiriin voi tulla kaikki bikini fitneksestä kiinnostuneet eikä tarvi olla tämän vuoden kilpailija. Odotan leiriltä mukavaa ilmapiiriä ja tietenkin kaikista eniten niitä kävelyharjoituksia ja arviointia omasta ulkomuodosta.
Ja tätä edeltävän päivänä lähetään seuraan Oulun kovin karju & kissa kilpailua Classic gymiin, jossa myös bikini leiri pidetään.

Eilen tuli muuten postia ompelijalta kuvia epävirallisista bikineistä. Todella hyvälle näyttää jo nyt, vaikka koristeet ym. vielä puuttuukin. En millään malta oottaa torstaihin, että pääsee niitä sovittamaan. Tämän sovituksen jälkeen mulla onkin sitten kankaiden ym. metsästys. Voi olla että niissä kaupoissa tarttee käyä yks jos toinenkin kerta. Kun ei vain osaa päättää.. :D

Mukavaa tiistain jatkoa.

- Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti