lauantai 23. maaliskuuta 2013

lauantaipäivän posetreenejä

Aamulla heräsin jo jälkeen kuusi, kun Mika lähti töihin eikä uni tullut enää sen jälkeen silmään. On se kumman, kun sais nukkua niin ei nukuta. Noh, siinä sängyssä surffailin vähä netissä ja yht`äkkiä hoksasin, että kello on jo kohta puol kasi. Samikin siinä heräili ja päätin, että nyt noustaan ylös ja ruvetaan syömään. Siinä hetken mietin ja pähkäilin, että mitä sitä tänään tekin ja päätinkin, että lähtään käymään kaupungilla.
Kerrankin, kun kaupungille pääsin niin pitihän se kaikin mahdollisin tavoin käyttää hyödyksi. Mentiinkin Samin kanssa romeo&julia kauppaan katteleen vähä koruja kisoja silmällä pitäen. Bling, blingiä oli joka paikassa, eihän niistä nyt sitten osaa päättää. :D
Katottiin vähä bikineihinkin koruja ja yhdet todella varteenotettavat korut löytyikin. Hieman vielä pähkäillään niiden mittojen kanssa, että onko sopivat. Jos on passelit niin ne tulee kyllä mun biksuihin :P Ja jos sattuu niiiin huono tuuri käymään, että ne on ehtiny mennä niin se kauppa kuhisee oikein samantyylisiä koruja, että varmasti löydän niiden tilalle toiset yhtä hienot :)

Kaupungilta, kun kotia saavuttiin oli aika ottaa kaapista korkkarit esiin ja harjoitella hieman asentoja vertailussa. Pikku hiljaa alkaa palaset loksahtaa paikalleen tuon kropan kanssa, vaan vielä on kyllä työtä tehtävänä. Perjantaina otinkin soiton kaupungille ja kyselin hieman yhden urheilutalon peilisalin varauksesta. Hakupaperit lähtee maanantaina kaupungille, saliin siis täytyy hakea varausta erikseen kaupungilta, sinne siis ei vain voi mennä. Jos minulle aika lohkeaa kerran viikossa sieltä, niin yhden tunnin ajan per viikko ois käytössä sitten sali peileineen ihan vain minun käyttöön. Todella mahtavaa jos vain aika kalenterista minulle lohkeaa. Paljon nimittäin jumpat ym. täyttää varauskalenteria kyseisestä salista.
Sen takia haluan peilisaliin päästä harjoittelemaan, koska tilat täällä kotona on todella rajalliset harjoitella t kävelyä. Vertailuasentoja voi oikein hyvin harjoitella, mutta kunnon kävely on hieman hankalaa, koska käytävä ei riitä ihan siihen..






Massaa lisää yläkroppaan täytyy tahkoa ja jalkoja ja berberiä saa kans laittaa töihin. Vatsoista nyt hirveen vaikia mitään sanoa, kun ovat tuon lämpimän peiton alla. Kassotaan niiden tilannetta sitten, kun kiristelyt alkaa. :)

Tiistaina olisi edessä työreissu helsinkiin. Ensiksi tehdään hieman töitä ja loppu päivä kierrellään kaupoissa. ;) Illalla sitten takas kotio Ouluun. Helsinkiläiset hei, missä helsingissä ois urheiluvaatekauppoja missä myydään esim. better bodies:n vaatteita?? Ja aivan huippua olisi jos jonkunlainen kauppa löytys näin "maalaiselle" suhteellisen helposti. Myönnettäköön etten ole helsingissa kovin usein shoppaillu saati sitten käynyt eli eksyn varmasti ja helpolla...... :D

Nyt lämmittelemään kanapöperöt syötäväksi.
Tämän näköistä mun mukana töissä kulkee.


Mukavaa lauantain jatkoa!

- Laura

4 kommenttia:

  1. Täältä ainakin löytyyy : http://www.gazoz.fi/page/9/myymalat

    VastaaPoista
  2. Kiiiitos Minttu! Jospa vielä löydän tuonne :D Pitää ruveta kartasta jo ettiin valmiiksi. :)

    VastaaPoista
  3. Valveelta voi varata kohtuuhintasen peilisalin käyttöön:) millä salilla treenaat täälläpäin? - toinen punttimimmi oulusta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, kiitos tiedosta. Täytyypäs ootta ensin tuo kaupungin vastaus :)
      Ja easyfitillä käyn, missäs sinä? :)

      Poista