lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arnold Sports Festival

Meinasinpas nukahtaa itekkin, kun Samia päikkäreille laitoin. Onneksi sentään en, niin pääsin nyt rauhassa kirjottamaan blogia.
Eilen meillä kävi yökylässä mun pikkusisko. Yhessä muisteltiin miten ennen me aina ostettiin hirvee säkki karkkia ja sipsejä, kun Hanna tuli kylään. Tää kaikki muistelu lähti siitä, kun kysyin Hannalta, että "säkö oot karkin syönnin lopettanu, ennen ostit aina ison säkin karkkia" niin vastaukseksi tähän sain, että " no en kehtaa ostaa, kun sää ostat vaan pähkinöitä ja laitti cocista ja 86% suklaata" :D
Ja muistan kyllä miten sitä ennen vanhaan aina, kun viikonloppu tuli niin söi sitä karkkia, sipsiä ja roskaruokaa. Toisin se on nyt. Tällä hetkellä mulla on "herkkupäivä" yleensä viikonloppusin, mutta silloinkaan en pistä hommaa överiksi vaan yleensä oon ostanu just jotain parempaa suklaata ja light limukkaa, mutta siihenpä se on sitten jäänyt. Pitäskö sitä sitten enemmän sallia itelle kaikkia herkkuja kyseisenä päivänä.. Enpä tiedä, itse oon ainakin tyytynyt tuohon.

Syömistottumukset ovat kyllä muuttuneet aivan toisenlaiseksi elämän varrella. Ennen en juuri syönyt mitään, en etes herkkuja, siihen aikaan siis kun olin juuri täyttänyt 18. Seurasin aika tarkkaan mitä laitoin suuhun ja sitten jos söin vaikka sipsiä yms. piti heti ruveta jollain tapaa polttamaan herkut pois kropasta. Olinkin tuohon aikaan aika laiha monenkin suusta kuultuna. Sitten tuo "villitys" pikku hiljaa meni ohi ja tulin raskaaksi. Raskauden aikana söin ihan normaalisti, myös herkkuja. Painoa tuli raskauden aikana ylimäärästä noin 15kg. Synnytyksen ja "parantumisen" jälkeen rupesinkin taas liikkumaan, mutta järkevästi. Aloitin jumpilla ja mukaan tuli myös tanssiharrastus tankotanssi. Mutta jotain vielä puuttui, jotain josta saisi kunnon kiksejä.. Pumppitunti osoittautui todella hyväksi ja kävinkin viikon aikana jumpissa, pumpilla ja tanssimassa. Söin päivän aikana ihan ok, mutta hyvin eri tavalla miten nyt syön. Aamupalaa en osannut syödä ja lämpimiä aterioita tuli päivässä 1-2. Välipaloja oli, mutta ei varmasti kaikista terveellisemmästä päästä. Söin kuitenkin, mutta en säännöllisesti. En ollut kuitenkaan mikään langanlaiha vaan normaalipainoinen liikkuja. Viime kesän aikana tähän kaikkeen tuli totaali muutos. Se kaikki tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta ja sitten se oli menoa. Jotenkin tämä salilla treenaaminen on aivan minun juttuni, kun miettii kaikkia muita harrastuksiani mitä olen kokeillut ja niitäkin on ollut kuitenkin aika paljon. En oikein osaa pukea tunteina sanoiksi tästä harrastuksesta, mutta yksi syy tähän varmasti on se hyvän olon tunne mikä tulee aina salitreenin jälkeen. Sitä tuntee itsensä niin voittajaksi, kun ei anna periksi vaikka kuinka väsyttäs tai hapot jylläis jaloissa. Ja tietenkin kaikki ne muutokset kropassa on saanut vain itsensä janoamaan lisää ja lisää, hyvällä tavalla.

lähtötilanne ja tämä päivä

Tälle hetkellä Columbuksessa on meneillään The Arnold Sports Festifal, joka siis on aika välillä 28.2-3.3.2013. Suomea edustamassa bikineissä on Suvi Iso-Kuusela ja Anna Virmajoki. Suvi karsiutui 15. parhaan joukosta Arnold Amateurissa. Suvi oli hyvässä kunnossa, mutta reidet olivat väriaineesta hieman läikikkäät. Tämä "tiedote" oli bodylehdet uutisissa. Suora linkki kyseiseen juttuun ja kuviin TÄSTÄ
Annan kisaa saamme jännittää tänään noin klo 21.00 Suomen aikaa. Kisaa pääsee seuraaman livenä TÄSTÄ. Täytyy olla silmät kovana ruudun ääressä ysin aikaan ja pitää peukut pystyssä Annalle! :) Go girl!

Puntaroin vielä hieman tätä päivää, että pidänkö lepopäivän tänään vai huomenna.. Jäljellä on siis vielä yksi aerobinen tälle viikkoa suorittamatta. Jalat ja pylly on kyllä vähän jumissa eilisistä treeneistä, että voi olla huominen paras päivä aerobiselle ja tänään voisi olla sitten kehonhuoltoa tiedossa :)

Oikein mukavaa ja jännittävää lauantain illan jatkoa. :)
Pidetään peukut pystyssä Annalle.


- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti