torstai 28. helmikuuta 2013

Kuin lapsi jouluaattona

Eilen huomasin postin lähetysseurannasta, että mun tilaamat kengät ois ollu jo eilen postissa. Tänään sitten äkkiä töitten jälkeen postiin noutamaan pakettia. Kotiin tultua kamppeet nurkkaan ja jännityksellä pakettia avaamaan. 



Kummatkin kengät oli pakattu omaan pussiin todella siististi.



Ja siinä ne nyt koreilee. Aivan huippu mahtavat! Ja kaiken hyvän lisäksi mukana tuli myös kenkäpussi, jossa kenkiä voi säilyttää ja kulettaa. Sisäpinta kengissä on mokan kaltaista kangasta ja näin ollen pysyy jalassa todella hyvin eikä jalaka luistele kengässä. Todella hyvän tuntuiset jalassa ja myös kävelessä hyvän tuntuiset. Hintansa arvoiset kengät.




Ja pitihän uusien kenkien kans muutama posekuvakin nappasta. Tosin taaaaaas peilin kautta, ei voi mitään..


Arvaako kukaan mihin tässä taas ois vähä kiirus.. khyllä, lenkille! :) En valita. Kuulokkeet korviin ja rokki soimaan! Aerobisen jälkeen ois vuorossa taas vähä syömistä. Annen mukaan painoa sais tulla vielä muutama kilo lisää ennen diettiä, joten syömisistä ei voi tässä vaiheessa yhtään tinkiä tai muuten se kostautuu eikä lihasta kerry luitten ympärille.
Syön päivässä 2-3 tunnin välein reippaan kokoisia annoksia, eikä siltikään maha oo ällön täynnä jatkuvasta syömisestä. Taitaa ruoka mennä oikeisiin paikkoihin ;)

Puhuin just Mikan kans puhelimessa ja se kerto taas kootut tarinat samin suusta kuultuna tältä aamua. Mika oli ottanu mun vaaleenpunasen sheikkerin ja laittanu sen työlaukkuun, kun muut oli pesussa. Sami oli kattonu sitä ja ruvennu itkemään ja sanonu, että "elä ota äitin poteiinijuomaa" ja poteiinijuoma tarkoittaa Samin suusta proteiinijuoma :D Hahhaaa, että sai taas nauraa. Toinen pieni.. :)

Mukavaa torstain jatkoa.

- Laura

5 kommenttia:

  1. ihanat kengät <3 oliko kalliit ? hitsi mun pitäis nyt kanssa ryhdistäytyä ja tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimituksineen 59e eli ei hirveen pahan hintaset. :)

      Poista
    2. No ei kyllä ollut hinnalla pilattu! :))

      Poista
  2. Moi, minkä korkuinen korko noissa on? Onko ne 4" vai 4.5" vai 5"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koron korkeus on noin 12.7cm ja platformpohjan korkeus noin 1.3cm. :) Sitten kun vielä tuumiksi kääntäs..

      Poista