perjantai 1. helmikuuta 2013

Kuvasia

Heips kaikille.

Tähän alkuun haluan hieman oikoa kommenttiani, jonka annoin yhdelle kommentoijalle. Kirjoitin riisikakuissa olevan hitaita hiilareitä, mutta näin ei ole. Yhden tekstin riisikakkuihin liittyen lukiessani ymmärsin asian väärin. Ja kun asiaa järjellä miettii niin nopeitahan hiilareita riisikakussa on niinkuin on myös riisissä. En tiedä missä minun aivonystyräni olivat kommenttia kirjoittaessani ja halusinkin oikaista sanani näin ihan kaikille. Pahoittelen antamaani väärää tietoa. Ensi kerralla varmistan tietoni oikeaksi. Kiitos ja anteeksi, tekevä oppii.

Tästä synnin päästöstä sitten tähän päivään. Nyt on kaikki salitreenit kuin aerobisetkin suoritettu. Voin sanoa että koko kroppa jokseenkin tuntuukin siltä että treenattu on! Tänään vähän lihashuoltoa illan päälle the voice of finlandin seurassa. Aamulla herätys olisikin sitten siinä kolmen huiteloilla! Kyllä, minibussi oottaa kyytiläisiä pihassa neljän aikaan, joten sitä ennen pitäs olla käytynä suihkussa, syötynä, hiukset ojennuksessa ja ehkä vähän meikkiä naamassa. Jospa sitä matkalla pikku tirsat sitten ottas, jos malttaa. :) Mukava reissu on varmasti tulossa kaikinpuolin, toivotaan ainakin.

Loppuun vielä kuvia, jotka otin tänään salilla. :)








Oishan tuota voinu myös ihan suoraan eestäkin ottaa kuvaa, mutta jos sitä ens kerralla sitten. Mukavaa viikonloppua kaikille ja muistakaa välillä myös rentoutuakkin :)
Kuullaan taas ensi viikolla kuvien kera. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti