maanantai 11. helmikuuta 2013

Influenssa

Tänään lääkärissä käydessä lääkäri totesi suurella todennäköisyydellä, että minulla on influenssa. Ja varmaankin joku kausi-influessan tyylinen. Sairaslomaa on vielä 3 päivää ja jos ei keskiviikkoon mennessä oo kuume rauhottunu täytyy mennä kuvauttaan keuhkot ettei olisi keuhkokuumetta. Nyt ainakaan sitä mahdollisuutta ei olllut, koska tulehdusarvot oli alle 8. 
Ehdin jo viime yönä nähdä painajaista että mulla ois keuhkokuume ja sänkypotilaana oisin ainakin viikon verran. Onneksi mistään tuommoisesta ei ollut kuitenkaan kyse. 
Jos oikein hyvin käy niin sitähän pääsee tälle viikkoa jo rauhallisesti alottelemaan taas treenien parissa. Saas nähä missä kunnossa lihakset on...

Eilen puolivahingossa sain kuulla että yksi kaverini täältä Oulusta treenaa vuoden 2014 bikini fitness kisoihin. Tosi kiva uutinen! Saada välillä kaveria posetreeneihin ja muutenkin sananvaihtoon. Tuossa eilen jo suunniteltiinkin puhelimien välityksellä että jos kuun lopussa käytäs yhessä harjottelemaan kävelyjä ym. Mutta vaikka kaverini treenaakin kisoja kohti aijon silti jatkaa yksin treenaamista salilla. Se sopii minulle parhaiten ja siitä myös tykkään.


Nyt jatkamaan lepäilyä.

- Laura

2 kommenttia:

  1. Voi pöh, pikaista paranemista sinne. Nyt on kyllä niin pirusti kaiken maailman inhottavia tauteja liikkeellä.
    Mäkin tavallaan viihdyn itekseni salilla ,mutta olis se välillä kiva saada jonkun kanssa yhteistreenejä. Toisaalta se voi olla kyllä ,että mulla suu kävis kovempaan tahtiin kuin nousis puntti :D Että ehkä ihan hyvä ,että joudun käymään yksin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon on kyllä tauteja liikkeellä ja tänään viimeksi luin että sikainfluenssaa on myös liikkeellä. :/

      Poista