perjantai 8. helmikuuta 2013

Pöpön kynsissä

Tässä ollaan jo toista päivää oltu kuumeen kourissa eikä näytä loppua vielä näkyvän. Kuumeen lisäksi on nuha ja kauhee yskä. Tälle viikkoa en sitten ehtinyt ollenkaan salille, joten ne on tältä viikolta kuopattu. Toivottavasti ensi viikolla jatketaan taas siitä mihin jäätiin. On se kuitenkin aika hyvin, kun puolen vuoden aikana en oo kertaakaan ollu näin kipiä, että koko viikon salitreenit jäis välistä.
Toivottavasti tämän kuumeen jälkeen ei tarttis vähään aikaan ollakkaan kipiä. En muuten ees muista milloin oisin viimeksi ollu näin kipiä ja ensinnäkin etes kuumessa, joka ylittää 38 asteen. Aikamoisessa tokkurassa ollaan siis oltu, nyt taas vähän parempi olotila päällä niin jaksoin tänne tulla kuulumisia kirjoittamaan.

sairastajan kaverit (apina on pojan :D )


Syödäkkin pitäs yrittää jaksaa vaan kun ei oikein mikään maistu, joka ei varmasti kellekkkään uutisena tule. Muutamat herat päivässä olen juoksassu, että proteiinia sais ja äskön mies kokkaili meilli pihvit naudasta. Syöny olen kuitenkin kaikesta huolimatta noin 3:n tunnin välein. Tuntuu ihan, että lihakset kuihtuu ihan olemattomiin tämän sairastamisen takia. Kyllä tämä tästä, kun pääsee taas toiminnan äärelle.

Tänään maksoin osallistumismaksuni 17.3 järjestettävään bikini fitness leiriin Oulussa.
Olin aivan ällikällä lyöty, kun kuulin että tänne Ouluun asti ollaan saatu tämmöinen mahdollisuus. Ja tätä mahdollisuutta ei kyllä kannata jättää käyttämättä. Tämmöisiä leirejä ei varmasti täällä päin järjestetä monesti vuodessa, joten kaikki mahdollinen tieto/taito bikini fitneksiin liittyen kannattaa käyttää hyödyksi. Aivan huippu juttu, tämmöisiä saa tulla lisää meille "lappalaisille" :D
TÄSSÄ vielä linkkiä IFBB:n leirisivuille.

Ensi viikolla olisi sitten ensimmäinen tapaaminen bikinien suunnittelujen parissa. Toivottavasti paranen ennen sitä, että sinnekkin pääsen. Myös leeloo.fi:n kuvaukset on ensi viikon lauantaina eli siis mukava viikko tulossa. Nyt vain viikonlopun aikana täytyisi saaha tämä pöpö karkotettua pois. Eiköhän me jonkunlaiset konstit siihen keksitä ;)

Tänään muuten lähti postia tilaamistani kengistä, kun niitä ei kuulu eikä näy. Viimeistään kengät täytyisi olla ennen leiriä minulla tai sitten ne pitää tilata täältä Suomen puolelta. Toivottavasti saan kengät pikaisesti minulle niin pääsisin harjoittelemaan oikeilla kengillä kävelyä.



Terveempää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti