sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Lauantain kuvaukset

Eilen kuvailtiin hieman mainoskuvia leeloo.fi:lle. Suurimmaksiosaksi ajasta oltiin sisätiloissa kuvaamassa stay-up sukkia ja sukkahousuja, mutta lopuksi viihdyttiin myös pihalla. Suhteellisen kylmää kyytiä sain Oritkarissa Oulussa, kun kuvattiin mainoskuvia merenrannalla. Ohuissa legginseissä, ilman lakkia ja hanskoja meinas tuuli ottaa iholle, mutta viidessätoistaminuutissa ulkokuvaukset oli ohi. Ei siinä tuulessa kovin kauaa ois pystyny olemaankaan tai muuten kankeus ois ruvennut näkymään kasvoilla.
Tässä muutama kuva ulkokuvauksista. Loppuja kuvia odottelen vielä.

(c) Elisa Riekki



(c) Elisa Riekki
Kuvan kengät löytyy osoitteesta leeloo.fi. Sisäpiiritietoa: kuvan saappaat ovat viimeistä erää eikä niitä toimittajalta enää saada! Siis kipinkapin ostamaan huippu seksikkäät saappaat!

Tänään on sunnuntai ja mun hauikset on edelleen kipeet, hyvällä tavalla! :) Ensi viikolla palataan normi viikkorytmin pariin reenien osalta ja ekana olisi vuorossa selkä, takareidet ja pohkeet.
Tänään ollaan käyty jo aamusta tunnin kävelylenkillä pojan kanssa. Siitä puoli tuntia ehdin suorittaa reipasta kävelyä, kun loppumatkan Sami halus ite kävellä. Iltapäivällä siis vielä vuorossa puoli tuntia stepperillä kotona niin sitten on tämän päivän aerobisetkin suoritettu.

Eilen tesmailin toista better bodiesin paitaa. Muuten aivan todella hyvin istuu päälle, mutta on hieman lyhyempää mallia, kuin se pinkkitoppi. Mutta ei kuitenkaan niin lyhyt että haittaisi työskentelyä, ei siis nouse korviin, kun esim. käsiä nostelee. Hyvin siis toimii ja istuu päällä ja aivan ihana kuosi!!


Voi että mää haluaisin käydä kuumakivihieronnassa ja sitten myös kiinnostas kovasti tuo tehopuhdistava liukukuppaus.
Pikkusen tietoa kummastakin:

Kuumakivihieronta: 
Kuumakivihieronta on hemmotteluhoito jolla on paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia mm. lymfakierron voimistuminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, verenkierron paraneminen ja lihasjännitysten laukeaminen. Hieronta tapahtuu lämpöisillä basalttikivillä. Hieronnan aikana lämpö siirtyy kuumista kivistä lihaksiin jolloin lämpö vaikuttaa syvällä kehossa. Hoidon alussa keho hierotaan hierontaöljyllä sivelyottein.

Liukukuppaus:
Liukukuppaus toimii puhdistavan käsittelynä joka lisää aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita ja rasituksia kehosta. Hieronnassa kumista kuppia liu'utetaan öljytyllä iholla nostaen tai pistehoidossa paikallaan pitäen.
Liukukuppaus on erinomainen avaamaan lihastukoksia ja sillä saa veren kiertämään tehokkaasti. Hoito on tehokas myös kiinteyttämiseen sekä selluliittia vastaan. Liukukuppausta voidaan tehdä klassisen hieronnan tukena tai omana hoitonaan, erikoiskäsittelynä selluliitille.

Tekstit kopioitu goalas.fi sivulta

Eniten ehkä kiinnostas tuo liukukuppaus. Paljon kuullostaisi olevan hyviä vaikutuksia ja eikä hinta mikään aivan päätähuimaava ole, nimittäin täällä Oulussa 52 euroa ja tunnin kestää. Eli siis normaali hieronnan hintanen. Vois ensi kuulle laittaa sen verran rahaa jemmaan että kävis tuossa hoidossa. En oo ikinä, koskaan, millonkaan käyny missään tuommoisessa rentouttavassa hoidossa. Ehkä nyt ois jo korkea aika! Myös oon kovasti kiinnostunut hyvinvointipussista. Onko kellään kokemuksia?? Eli siis on "infrapunamakuupussi" jonka sisälle mennään makoilemaan tietyksi aikaa. On todella paljon normaalin makuupussin näköinen vekotin. Tuolta goalaksesta sitä sais vuokrata kotia asti jopa viikoksi. Hmm... täytyy laittaa harkintamyssyyn.


Mutta nyt syömään.
Mukavaa sunnuntain jatkoa!

-Laura

2 kommenttia:

  1. wau mitä kuvia! :) oot mielettömän nätti kyllä. Muakin on himottanut noi hieronnat ,mutta en oo saanut aikaseks mennä.Tekis kyllä hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! :) Joo pitää ottaa kyllä nyt keväälle semmonen tavote että kävis jossain "hemmottelu"hoidossa.

      Poista