torstai 21. helmikuuta 2013

Kevään merkki

Aurinko on paistanut täällä Oulun korvilla jo muutaman päivän ajan (paitsi ei tietenkään tänään) ja tänään huomasin todellisen kevään merkin. Autoteiden pielistä oli pukattu lumikinokset kauemmaksi ojaan ja se tarkoittaa vain sitä, että ehkäistää tulevaa tulmaa lumen sulamisen takia. Meitsi bongailee aina kaikkia tämmösiä autolla ajaessani :D Mutta kevät tulee jes!

Laitoin tässä menneellä viikolla sähköpostia pt:lle ja sovittiinkin tuossa äsköttäin, että lauantaina tavataan. Tapaamisen aiheena on dietti ja sitten maalis-huhtikuun suunnitelmat lyödään pakettiin. En yhtään tiedä vielä, että mihin suuntaan ollaan nyt sitten treenien osalta menossa, mutta se selvinee sitten lauantaina. Tätä "massakautta" kun ollaan nyt puksutettu eteenpäin se noin 2 kuukautta mikä oli tarkoituskin.
Perjantaina, apua eli siis HUOMENNA mulla oli se bikini palaveri. Katoppas, kun meinasin ihan unohtaa, että huomenna on perjantai :D On se hyvä että mää tänne kirjottelen tätä ajatuksen juoksua niin ei pääse mikään vahingossa unohtumaan. Noh, ois mulla viimestään huomenna klo 12.45 muistutus pirahtanu päälle, että nyt on jo kiire. Täytyypäs muistaa pakata eri kamppeet myös mukaan, ei kehta työvaatteilla sinne mennä. :D Mutta siis innolla odotan bikinien sovitteluja, siis raakileiden sovittelua, mutta saapahan jotain suuntaa siitä mihin jatkaa. Kangaskaupassakin pitäs ruveta koluamaan ja sitten semmoisessa kaupassa mistä löytys jotain kimaltavaa, että saadaan ompelijalle tykötarpeet ;) Pitää ottaa nyt maaliskuun alun asiaksi hommata kaikki tarvittava ompelijalle.

Tänään oli salilla vuorossa rintaa, hauista ja vatsoja. Alkaa jo pikku hiljaa tuntumaankin, että tätä ohjelmaa on menty se 2 kuukautta, kun mieli tekis tehä jotain uutta. Mutta näinhän tässä kohta käykin. Anyway, rintaan sain tänään todella hyvän tuntuman (johtu taas varmaan tuosta paussista) ja viimesessä sarjassa ristikkäistaljassa bongasinkin aikas mahtavat verisuonet rinnan ja kainalon välissä. Tää on toinen kerta, kun nuo nään ja tänään jotenkin todella selvästi. Luin, että tarpeeksi alhainen rasvaprosentti aiheuttaa sen että verisuonet tulee näkyviin ja perintötekijät. Toisilla on enemmän pinnassa verisuonet, kuin toisilla. En sitten tiedä onko rasva palanut yläkropasta sen verran, että aiheuttaa tuon verisuonen näkymisen.

Loppuun vielä pakko avautua siitä, kuinka kallista ruoka on tänä päivänä. Muistan ennen, kun pärjäs kaks viikkoa noin 200:lla eurolla, mutta tänä päivänä ruokaan menee rahaa tuplasti. Aivan törkiän hintasta on nykyään esim. lihat ja varsinki naudanliha. Yksi naudanlihasuikalepakettikin maksaa lähemmäs 6 euroa ja itse syötävää siinä on noin puoli kiloa. Pakko vaan puistella päätä. Ja vasta oli taas uutisissa, että ruoan hinta nousee noin 10%. Oikeesti tässähän kohta menee konkurssiin, kun hinnat vaan nousee ja nousee. No joo, palkatkin nousi alku vuodesta, mutta taas se nähdään, että nekin pienet korotuksen tulee menemään tuohon ruoan hinnan korotuksiin. Ainut hyvä puoli pitkään aikaan ruoassa on se, että kahvin hinta on tippunut sieltä pilvistä tänne maan kamaralle. Mutta ei tuo kyllä hirveästi lohduta, kun kaikki muu sitten onkin kallistunut, varsinkin ne lihat. Eilen kauhistelin sitä, kun mieheni sai uuden ruokavalion ja mitä äkkiseltään sitä tutkailin niin saan selkävääränä kantaa rahaa kauppaan, että saan muutaman pussillisen ruokaa. Ressikäyrä nousee!
Mukava olisi ostaa jotain välillä itselle, käydä kampaajalla ja hoidoissa, mutta miten siihen enää tänä päivänä on rahaa!!??! Tällainen keskivertopalkkalainen ei ainakaan joka viikko hyppää kampaajalla, kynsien laitossa tai missään muussakaan, korkeintaan kerran kuussa käyt kampaajalla tai ostat vaatetta (muutaman paidan) tai muuta mitä itsellesi tarvit esim. harrastukseen. Mutta siihenpäs se sitten ostaminen loppukin.
Huh, sainpas sanottua. Mutta näin se valitettavasti menee...

Kallista on

Mutta nyt raha asiat pois mielestä ja tamineet päälle ja juoksulenkille koiran kans mars. Siellä viimeistään unohtuu kaikki huoli ja murhe jos semmoista mukanaan kantaa.
Huominen vielä jaksetaan ahertaa töissä ja sitten viikonlopun viettoon hyvät lukijat.

Mukavaa torstain jatkoa!

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti