tiistai 19. helmikuuta 2013

Tönkkökävelyä

Maanantaina taas alotettiin treenit ja selkää ja jalkoja oli vuorossa. Pikkusen joutu painoja puottamaan viime kerrasta ja tekemään supersarjoja, mutta tämä oli kyllä vähän odotettavissakin, kun kahteen viikkoon en salille ollut päässyt. Mää vähän oinastelinkin, kun mavea tein suhteellisen hyvillä painoilla, että tänään on sitten selkä suhteellisen tukossa ja niinhän se on. Aivan juntturassa alaselkä, mutta sillain hyvällä tavalla, you know! ;) Tänään vuorossa olkapäät, ojentajat ja vatsat ja sama kaava jatku painojen suhteen eli pikkusen piti nipistää painoista. Ja nyt on sitten melkein koko yläkroppa lisäksi juntturassa. :D Puree vissiin aika kivasti nyt nämä reenit tauon jälkeen..
Huomenna on salista paussipäivä ja huomenna teenkin vain aerobista juoksulenkin muodossa. Ihan hyvä niin, saa kroppa pikkusen huilia ennen loppuja salitreenejä.

Eilen mulla meni lopullisesti hermot siihen, että en edelleenkään oo saanu mun tilaamiani kenkiä ja maaliskuun puoliväli lähenee uhkaavasti. Eilen sitten sängyssä pyöriskelin ja mietin, että ei helkatti jos sieltä rapakon takaa ei tukkaan niitä mun kenkiä niin leirillä hiliputtelen sitten vissiin ilman. En sitten sen enempää nostanu ressikäyrää vaan laitoin googlen kuumaski ja etsin itselleni pikkusen nopeamman toimituksen omaavan kaupan.
Nyt on sitten kengät tilattu ja ensi viikolla tulevat postiin. Ja pakko kyllä myöntää, nää on paremmat mitä ne aijemmat omasta mielestä. Pikkusen parempi tuki tulee nilkkaan, kuin niissä aijemmissa jossa vain oli yksi remmi, joka kiersi nilkan ympäri. Ja muutenkin voi olla minulle pikkusen parempi vaihtoehto, että remmit ovat täysin kirkkaat niin ei värillinen remmi "katkaise" nilkkaani. Muutenkin olen sen verran lyhyt,että mikään ei saa vähentää pituuttani silmämääräsesti.






Tuollon maaliskuun puolenvälin viikonloppuna tapahtuu muutakin Oulussa, nimittäin classic gymillä järjestetään lauantaina 16.3 Oulun kovin karju & kissa -kilpailu. Tuota pitäisi mennä miehen kanssa katsomaan ja sitten sunnuntaina on meijän leirin vuoro :) TÄSSÄ linkki bodylehden juttuun tuosta.

Tänään tuli loput kuvat lauantain kuvauksista ja pakko kyllä myöntää, että onnistuneita ovat. Kuvaaja on aivan huippu, tankotanssiajoilta tuttu. Yhteistyötä tulemme varmasti tekemään kevään mittaan lisää. Tässä muutama kuva:



(c) Elisa Riekki

Välillä tuntuu, että nuista kuvista kattoo jokin aivan muu kuin minä. Olen nimittäin pienestä pitäen ollut vähän pyöreä lapsonen aina välillä ja koulussa ala-asteen aikaan olen myös saanut kuulla siitä. Pyöreimpinä aikoina en yhtään tykänny, että musta otetaan kuvia. Näytin kuvissa aina (omasta mielestä) rumalta. En myös tykännyt yhtään hymyillä kuvissa, kun nekin näyttii niin mossykalta ne mun hymyilyt. Nyt aikuisiällä kuitenkin on suunta muuttunut kameran suhteen ja linssin edessä on tullut oltua. Ei se vieläkään mikään täysin luonnollinen paikka ole, mutta edistymistä on senkin suhteen tullut. Tänä päivänä teen semmoisia asioita mitä en ois nuorempana uskonu tekeväni. Piän puheita/koulutusta isommalle porukalle, olen paljon asiakaspalvelutilanteissa ja muuten sosiaalinen. Pienestä pitäen, kun olen ollut aika ujo isommissa porukoissa ja tuntemattomien seurassa.
Mutta aika opettaa. :)


Mukavaa tiistain jatkoa.

- Laura

4 kommenttia:

  1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=308115359291039&set=a.257175694385006.38373.256859171083325&type=1&theater

    tulit sitten facebookin etusivulle :D

    VastaaPoista
  2. On upeita kuvia taas kerran! :) Noi sun kengät näyttää tosi hyville. Aika kurjaa ,että ne ekojen kenkien toimitus on kestänyt niin kauan :( Toivottavasti saat rahat takaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo itekki tykkään nuista kyllä aijempia kenkiä enemmän, vaikka pääpiirteittäin ovat saman tyyliset. Toivottavasti rahat tosiaan saan! Kyseessä on aika iso yritys jolta yritin kengät tilata niin uskon ja toivon että rahat saan takas, kun kengät palautan (kunhan ne eka joskus toimitetaan jos ei voi perua kesken tilausta...)

      Poista