keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Terminaali hoitaa

Noniiin, nyt on reissusta selvitty kotia asti. Mukava reissu oli, mutta ihana se on aina kotia päästä. Eilinen päivä meni aivan palautumiseen reissusta ja tämä päivä jo pikkuisen virkeämmällä meiningillä menty. Eilen kuitenkin jaksoin sen verran että lenkillä kävin ja tänään sama homma. Huomenna jo tarkotus salille päin ois suunnistaa.
Sitten kuvia hieman itse reissusta.




Tummat kuvat on otettu Maarianhaminasta. Mentiin aikas läheltä tuota Vikinglinen laivaa.. Vasemmassa alhaalla perus näkymä hytin ikkunasta, mahtavia jäälauttoja. Ja sitten tuo ylin kuva on, kun ohitetaan Suomen Linna. Aika huikeaa katsottavaa miten nuin lähellä voi olla maata ja sitten kuitenkin siitä vierestä mahtuu suhteellisen iso laiva menemään ohi, siinä ei paljon auta kapteenilla käsi tärrätä, kun tuohon väliin sihataan :)



Ostoksia laivalta ja Tukholmasta.
Tukholmasta oikeastaan lähdin ostamaan vain kengät ja sitten H&M:ltä uudet treenihousut, jotka ois kyllä Suomen puoleltakin löytyny.



Tukholmassa yhdessä isossa kauppakeskuksessa oli aivan mahtavia muffinsseja ja yksi sellainen lähti myös meidän mukaan.
Aikas herkullisen näköinen, eikös vain!? :P



Reissuissa on aina mukava käyä, mutta mukava niistä on palata myös kotiin ja normaali arkeen. Reissussa en kuntoillut sen koomin, muuta kuin Tukholmassa tuli aika paljon käveltyä. Syömiset oli normaali arki ruokaa jos ei tuota muffinsia lasketa mukaan eli siis mitään suurenpaa mässäilyä ei ollut. Nautittiin toistemme seurasta ja hyvistä jutuista :)



Semmosta meidän Tukholman reissuun kuului. Nyt on siis paluu arkeen tapahtunut. Heti jos kurkataan tulevaan niin automatkalla kohti Oulua luin Annan (Virmajoki) blogista että Ouluun on tulossa maaliskuussa bikiniaiheinen leiri. Ei tarvii monesti miettiä että ilmoittauduinko, no tottakai!! Aivan mahtavaa että tämmöisiä järjestetään myös täällä Oulussa :) Se jäi hieman epäselväksi että tuleeko itse Anna myös sinne, sitä täytyy jäädä jännittämään.
Mutta että tämmöistä. Minua pyydettiin myös leeloo.fi:n uusiin kenkäkuvauksiin malliksi. Ensi viikonloppu olisi nuo kyseiset kuvaukset, sitäkin innolla odotan.

Tämmöistä kuuluu tänne meille päin. Mukava oli huomata että uusi lukiakin on liittynyt joukkoon, tervetuloa! :) Mutta nyt jatkamaan lomaa. Mukavaa keskiviikon illan jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti