lauantai 23. helmikuuta 2013

Katseet tulevaan

Perjantai valkeni taas suhteellisen aikaisin niinkuin joka aamu noin puoli viiden aikaan. Kahvit porisemaan, puuro tulille, herat juoma valmiiksi ja sitten eikun syömään. Silmät sikkurassa ruokaa nassuun ja sitten menoksi. Eilen oli salilla vuorossa etureidet, pakarat ja vatsat. Jatkoin niillä painoilla mihin viimeksi jäin ja tänään tuntuukin siltä! Eilen askelkyykyissä meinas lopussa itku päästä, kun jalat oli niiiin hapoilla.. Kotona Mikan kommentti tähän oli, että " niin sitä pitää tuntuakkin ja treenata" ja siinä se on kyllä ihan oikeessa. Tänään istumaan mennäänkin hieman hitaammin ja kävellään hieman lyhyempiä askelia :D Eikä se yhtään auttanut asiaa, että tänään meillä oli Annen kans tapaaminen ja käytiin uusia liikkeitä läpi. Mutta kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu.

Tosiaan kävin Annen juttusilla ja poristiin tulevasta kesästä. Jos hieman mennyttä katsotaan niin tulosta on kuulemma tullut, yläkropasta ja selästä sen huomaa parhaiten (JEEEEE). Jalat on vielä sen verran rasvan takana (siis lihakset), että niistä ei voi mitään älyttömiä sanoa. Seuraavalle kahdelle kuukaudelle sain uuden ohjelman (JEEE taas) jossa on hieman samoja juttuja mitä aikasemmassakin ohjelmassa, mutta myös niitä uusia. Ja tästä oon todella innoissani, että pääsee tekemään eri laitteissa ja työstämään lihasta vähä eri "kulmista", jos nyt noin voi sanoa.
Kesän diettiäkin vähän kaavailtiin ja sen aloitus tulisi noin kahden kuukauden päähän. Hieman on vielä dietin kuviot auki, mutta pääpiirteittäin kuitenkin kasassa. Edelleen kesän aikana tullaan treenaan kovaa, mutta aerobiset vaan rupeaa näyttelemään isompaa roolia viikkorytmissä.
Ja sehän sitten meinaa myös dietin osalta sitä, että kesän jätskikopit ja terassit ym. ohitetaan sitten reippaasti. Mulle tästä ei kyllä tule mitään ongelmaa nimittäin en ole kesäisin kuin talvisinkaan jätskin perään enkä muuten oo muutamaan vuoteen käyny ees jätskikopilla. Samoten on nuitten terassien kanssa, oliko että viime kesänä kävin huimat 2 kertaa koko kesän aikana. Tai voihan sinne terasseille mennä istuskelemaan, mutta mun kädessä on sitten jotain aivan muuta kuin siideriä (VETTÄ). Eli näiden "houkutusten" suhteen ei ole mitään hätää.

Lenkiltä tullutta punaposkea

Eilen kävin myös tesmaileen niitä bikineitä. Hyvältä alkaa vaikuttamaan! Muutoksia kyllä tuli leikkausten ym. suhteen, mutta se oli tiedossa. Kahden viikon päästä mennään uudelleen kokeilemaan ja sitten kesäkuussa aletaan viimeistään työstämään lopullisia versiota. Siihen mennessä pitäs sitten olla kankaat ja koristeet hommattuna. Oon hieman netistä yrittäny nuita koristeita katella, mutta täytyy vielä kaupoissa kierrellä niiden suhteen. Ja kankaan ostan kyllä suoraan kaupasta niin näkee konkreettisesti miltä se kangas näyttää. Nettiin kuvatut vaatteet ja kankaat nimittäin eroavat yleensä vähän siitä oikeasta väristä menettämällä väriä salaman takia, siitä syystä haen kankaat suoraan kangaskaupasta.

Aijemmin kertomani yhteistyö on solmittu Hyvän olon keskuksen Goalaksen kanssa. Heiltä tulen saamaan avustusta kisameikin, hiuksien, kynsien ja welnesspalvelujen kautta. SUURI KIITOS yhteistyöhön ryhtymisestä koko Goalaksen väelle! Olen enemmän kuin kiitollinen tästä mahdollisuudesta heidän kanssaan.
Tutustumaan pääsee kyseiseen yritykseen goalas.fi



Oon tässä projektin aika tolskannu myös tuon mittanauhan kanssa. Ihan alusta asti en hoksannu nuita mittoja ottaa tietenkään, mutta mitä nyt tähän päivään mennessä on tapahtunut niin vyötärön ympäriltä on lähtenyt 3cm ja lantioon tullut 3 cm. Reisiin on tullut 2cm. Suosittelen kyllä mittailemaan vähän itseä. Tässä matkan varrella "sokeutuu" kehitykselle niin ainakin nuo mittauksen näyttävät sen mitä on tapahtunut.


Vatsan kuntoa

Tämä viikko on ollu kyllä yhtä kokkailua, kun Mika sai sen uuden ruokavalion. Torstainakin vielä puoli ysin aikaan oli keittiö kuin pommin jäliltä. Eilen töitten jälkeen kokkasin heti kaikki valmiiksi niin ei tarttenu ilta myöhään ruveta niitä vääntämään. Tänään taas pottujen keitto operaatio eessä..
Onneksi tein eilen kaikki kanat ja jauhelihat ym. valmiiksi, huh.






Iltasin kun kaikki päivän askareet on ohi on olo kuin tässä videossa lopuksi! Ihana Rocky (kaikki elokuvat omistava ja moneen kertaan katsottu :D )




Mukavaa lauantain jatkoa! :)

- Laura


2 kommenttia:

  1. sulla on kyllä ihanan littana toi vatsa! :) mäkin tahdon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on se aina alku kuusta se 3 viikkoa :D, sitten kun alkaa nuo naisten vaivat kolottamaan niin turvotusta tulee, joka on TODELLA ärsyttävää! :( Näyttää sillon aina että niinku mitään ei ois koskaan saatu aikaankaan..

      Poista