perjantai 15. helmikuuta 2013

Kotitreeniä täydellä teholla

Tänään kävin ensimmäistä kertaa palaveeraamassa bikineistä. Poristiin vähän yleisiä juttuja bikineistä ja siitä minkälaiset ne pitää olla ja sitten vähän mittailtiin. Ensi viikon perjantaina on uusi aika, jolloin kokeillaan raakaversiota päälle. Tämä eka bikini siis on täysin raakile, harjoitus kappale. Ei tulla tekemään tuota eka bikiniä etes oikeasta kankaasta mikä kisoihin tulee vaan on ns. harjoituskappale, jota voi rohkeesti leikellä ym. Tuosta raakileesta sitten aletaan muokkaamaan oikeaan suuntaan bikinin mallia. Naureltiinkin että voi olla että kesän lopulla mulla on kolmet bikinit :D Ei haittaa, pääasia on että lopulliset on täydelliset. :)
Ompelija oli aivan yhtä innoissaan tästä, kun minäkin. Hän jopa oli niin innoissaan, että aikoi tulla kisoja katsomaan. Mahtava persoona ja luotan hänen kädentaitoonsa. :)



Eilen tuli tilaamani better bodies vaatteet ja tänään otin jo heti käyttöön uuden paidan. Aivan mahtavaa kangasta ja todella hyvin istui päälle. Haukkuu kyllä hintansa.
Tänään tehtiin Mikan kanssa kotona treeni, koska ei ollut mahdollista lähtä salille. Tein rintaa ja hauista. Tein penkkiä ja sohvalla vinopenkkipunnerrusta käsipainoilla. Sen jälkeen vielä vinopenkkiä tangolla pakkotoistona. Tehtiin niin viimesen päälle loppuun asti rinta että totaaliväsymyksenkin jälkeen tehtiin vielä yksi pakkotoistosarja ja huh että oli mahtavaa! Rinnan jälkeen oli mun suosikki; 15 min hauikset a`la nyysölä. Suosittelen tämän tekemään viimeisenä koko treenin lopuksi, on nimittäin niiiiin hapoille vetävää settiä ettei mitään rajaa. Ja mieluusti ottakaa kaveri avuksi mukaan auttamaan väsymysvaiheessa. Hyvä jos hikeä pystyy tämän jälkeen kädellä otsalta pyyhkäseen, vetää nimittäin kädet aivan tukkoon. TÄSSÄ linkki suoraan videoon, ollos hyvä!
 
Huomenna onkin sitten leeloo.fi:n kuvaukset. Oikein mukava kuvauspäivä on varmasti tulossa, innolla odotan. Kuvataan sisällä ja ulkona. Pääsen jopa mönkijän kanssa kuviin, bad girl meiningillä ;) Toivottavasti saan myös välitettyä tuon tunteen ja muutkin tunteet kameran kautta. Tietysti ihanat kengät vetävät pääroolia kaikissa kuvissa. Kuvaamme myös sukkahousuja sisätiloissa.
Kuvia tulossa myös tänne, kun kuvat saan itselleni.

aikasempaa yhteistyötä kuvaajan kanssa (c) Elisa Riekki

3 kommenttia:

  1. Tuli niin kiire koneelta lähtö ettei ehtiny toivottaa hyvää viikonloppua kaikille lukijoille! :)

    VastaaPoista
  2. Moi! Sulla on kyllä tosi hyvin tullut jo tuloksia! Keep it up :)!!

    http://shapesofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tsemppiä sulle treeneihin ja kisoihin ;)

      Poista