keskiviikko 13. helmikuuta 2013

back to fitness

Nyt alkaa olo voittamaan ja kuume karkotettu. Eilen ja tänään ei ole enää ollenkaan ollut kuumetta ja nuhakin alkaa olemaan poissa. Enää on vain vähän yskää, mutta sekin jo hyvin vähäistä. Jos siis ei tule mitään muutoksia oloihin niin huomenna menen salille. Ajattelin tehdä olkapäät, ojentajat ja vatsat, koska se on kaikista kevyin setti nuihin muihin verrattuna. Tietenkin seurailen koko ajan vointia ja tiputtelen painoja jos siltä tuntuu, jälkitauteja en nimittäin halua saada. 
Alkaa jo tämä viikon sisällä olo tuntumaan, kokoajan väsyttää ja saamaton olo. Ei millään kehtais mitään tehä muuta, kun vain olla. Sairastaminen on saanu mielen aivan plösähtämään, mutta siihen tulee hyvinkin pian muutos. Silloin tietää että alkaa olemaan terve, kun sisätila/ilma alkaa ahistamaan ja ulos ja liikkumaan pitäisi päästä. Juuri tuolta minusta nyt tuntuu. Mutta ei se auta, kun vielä tämä päivä ottaa iisisti sisätiloissa niin huomenna olisi sitten vieläkin paremmassa, terveessä kunnossa. 
Nyt kun itse on päässy tervehtymään niin tietenkin poikamme sairastui kuumeeseen ja varmasti samaan tautiin mitä itse kannoin. Onneksi mieheni jää poikaa katsomaan päivisin niin pääsen itse töihin ja ulkoilmaan saamaan uusia ajatuksia. :)
ps. linkkiä iltasanomat sivuille, joissa juttua vellovasta influenssa-aallosta :/ influenssa-aalto

Eilen etittiin kuumeisesti Mikalle Gaspin vyötä ja vetoremmejä. Olihan niitä monessakin nettikaupassa, mutta melkein kaikki möivät eioota. Onneksi löydettiin gazoz.fi niminen nettikauppa jossa tavaraa oli tilattavaksi asti. Siinä samalla itsekkin hullaannuin ja tilasin better bodies:n treenipaitoja. Ah, mitä kaikkia ihania kuoseja ja malleja heillä on, voisin tilata vaikka kaikki jos ois rahaa. Mutta tällä kertaa mukaan lähti tällaiset ihanuudet:


Namskis! Vieläkö raskis ostaa ne yhet ihanat saman merkin housut. :P Paidat saapuvat postiin joko huomenna tai perjantaina. Sitten uutta kuvaa niistä :)

Näitten muutamien päivien aikana on alkanut ruokakin taas maittamaan. Aivan huipussaan se ei vielä ole, joka varmasti on ymmärrettävää, kun vain kotona on ja öllöttää. Huomisen treenin jälkeen oletan taas senkin olevan ennallaan. Vaa`an mukaan painoa ei ole sairastamisen aikana lähtenyt kuin puolisen kiloa, joka on yllättävän vähän! Odotin jotain suurempaa lukemaa. Tuo puolisen kiloa on pelkkää nestettä, koska hikoillut olen kuumeen johdosta paljon ja vettä taas en ole saanut niin paljon juotua mitä normaalisti.
On ihanaa huomata mitä kaikkea normi arkijuttuja on kaivannut ja ihanaa, kun kaikki palaa taas normaaliin. Syöminen, juominen, treenit, työ ja NORMAALI arjen askareet. Vaikka aina sanotaan että arki on VAIN normaalia arkea töissä käymisen ja perheen pyörittämisen ympärillä pyörimistä, mutta se on juuri sitä mitä sitä tarvitsee. Normaalia arkea ja arjen rutiineja. :)

Huomenna on muuten ystävänpäivä. Meinaatteko ilahduttaa ystävää tai rakasta jollain tapaa? Minulla on perinteenä, että lähetän kaikille minulle tärkeille ihmisille runoaiheisen teksiviestin, jossa on sitä ystävänpäivän sanomaa. Kaupat on kyllä pullollaan juuri nyt kaikkea ystävänpäiväkamaa, mutta en ole katsonut tarpeelliseski lähteä kaikille ostamaan jotain pehmolelua tai muuta, joka hukkuu sinne tavaran paljouteen. Minun mielestä ajatus on tärkein ei niinkään ostaminen. Mutta niinhän se menee, että toinen muistaa ostamalla jotain ja toinen muistaa kortilla tai viestillä. Ajatus on tärkein! :)



Mukavaa ystävänpäivänaaton jatkoa!

- Laura

4 kommenttia:

  1. Oih nii hienoi paitoi oisin ittekki tilannu, mutta opintotuella ei paljon tommosii tilailla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo on aika tyyriin hintaisia :/ Välillä aina raskii tilata :)

      Poista
  2. Mä kanssa kuolailen noita paitoja. Nyt koitan pitää jonkun sortin paussia treenivaatteiden oston kanssa :D Ei kestä lompakko :P
    Mukava kuulla ,että olet parantumassa. Tsemppiä treeneihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei lompakko hyvällä kato :D Tänään ollu vielä levolla, yöllä iski kurkkukipu niin parempi että parantelen sen vielä pois ja sitten takaisin treenaamisen makuun.

      Poista