keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Edistymistä monella saralla

Viikko on taas puolessa välissä ja samoten treenit myös.
Tiistaina oli treeneissä vuorossa jalat, selkä ja pohkeet. Alussa maastavedot tuntu ettei tänään millään nouse ja plörinäksi taitaa mennä koko touhu, mutta sain kuitenkin kaikesta kankeudesta ja hapoista huolimatta kasattua itteni niin, että jaksoin loppuun asti vetää suhteellisen kunnialla. Noh, illalla syy selviskin (jota jo mietinkin) kotona, nimittäin nämä kerran kuussa tulevat naistenvaivat. Ei siis mikään ihme ettei treeneista oikein mitään tahtonut tulla.. Mutta tänään treenattiinkin jo satayks lasissa :)
Tänään olikin vuorossa olkapäät, ojentajat ja vatsat. Kehitystä on tullut sillä saralla, nimittäin tänään paukku (taas) ennätykset hartiaprässissä ja pystysoudussa. JeeeeeEEee! Eiköhän nuista olkapäistä ala jo edistymisen pikkuhiljaa huomaamaan. :) Myös ojentajat ja vatsat vejettiin tiukille painojen suhteen.




Tiistaina eli siis eilen kävin hieman neuvottelemassa sponsorointisopimuksesta. Sen verran tässä vaiheessa tiedän että avustusta on kisoihin tulossa hieronnan puolelta ja myös meikkauksen ym. puolelta. Loput asiat varmistuu helmikuun puolessa välissä eli siis muutaman viikon kuluttua. Tarkemmin myös kerron sitten mistä yrityksestä on kyse ym. Muuta yhteistyötä on myös tulossa kyseisen yrityksen kanssa.
Täällä ollaan ehkä "HIEMAN" hyvillään!!!! Kiitän jo etukäteen kyseistä yritystä tästä mahdollisuudesta!


Keskiviikon jatkoa! :)

2 kommenttia:

  1. onnittelut tulevista sponsoreista :)) Onhan kaikki tuollainen aina kotiinpäin

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kyllä siitä pienestäkin avusta saa olla kiitollinen, kun lähtee näinä huonoina aikoina (taantuma) sponsoroimaan.

    VastaaPoista