torstai 3. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet

On taas vuosi vierähtänyt toiseen ja kevättä päin aletaan menemään. Jokseenkin huomaa tuolla sali maailmassa että uusi vuosi on startannut, kun uusia käviöitä on tullut enemmän ja enemmän lisää. Taitaa uuden vuoden lupaukset olla vahvasti käynnissä :) Itse en tehnyt minkään näköstä uuden vuoden lupausta. En oo oikeen koskaan tehny. Ja tämä perinteinen "lopetan tupakin polton" -kaan ei oikein mulle passaa, kun en polta :D

Jos pikkusen katsois mennyttä vuotta näin harrastuksen kannalta. Alku vuosihan tuli vahvasti pumppailtua ja liikuttua ryhmäliikunta tunneilla. Sali kärpänen iski kesän aikaan ja pumppitunnit vaihtui raudan kanssa tolskaamiseen. Salilla treenaaminen on kyllä vienyt täysin mukanaan, koukuttanut. Kertakaan ei ole tarvinnut naama mutrulla mennä salille eikä tulla sieltä ulos. Tämä varmasti kertoo jotain että oikeanlainen harrastus on löytynyt!
Ainahan joskus tietenkin tulee nittä päiviä ettei millään jaksaisi lähtä yhtään mihihnkään, se nyt on varmasti aivan normaalia.
Mutta oikeastaan, kun miettii niin niitä ei ole kovin monia kertoja, kun ei olisi huvittanut salille mennä.. Ne kerrat voi laskea muutaman sormen voimin. Ja silloinkin, kun ei ole huvittanut on syynä ollut väsymys ja työ kiireet. Tämä syksy oli jotenkin töiden osalta välillä super kiireinen ja se osaksi verotti aika paljon. Ja myös tuo extra super pitkä syksy ja pimeysaika, kun lunta ei millään saatu maahan asti. Nyt onneksi luntakin on ja syksystä ollaan selvitty ja onhan tuo päiväkin pidentynyt ihan virallisesti ;) Eli kevättä päin kovasti mennään!

Treenien suhteen puolivuotinen on ollut antoisa. Kropan sisäänajon aikana ei kehitystä ollut vielä kropassa hirveesti havaittavissa, mutta kasvanut paino taakka voi sen kertoa että kehitystä on tullut. Vaikkei lihakset vielä hirveästi erotu on kropan yleisilme minun mielestä muuttunut hieman sporttisemmaksi. Ryhti on parantunut ja olkapään seutu on jotenkin, miten sen nyt sanois, muhkeutu :D Siis isontunut, joka lantion suhteen näyttää hyvältä. Vaikka paljon on vielä tehtävissä niin oikeaan suuntaan ollaan kovaa vauhtia menossa.
Ja tästähän minä lähdin.

Kuva otettu syyskuun alussa.



















Tätä kuvaa katsoessa kroppa on semmoinen normaalin näköinen, semmoinen että on ollut jollain jumppa- ja pumppitunneilla, mutta lihaksia ei hirveästi ole ja rasvaa on. Tuohon vain vielä lihasta lisää ja kroppa tiukemmaksi. Eli siis reeniä. :) Aivan uunituoretta kuvaa mulla nyt ei ole, katsotaan kuukauden päästä sitten. Ja vasta taisin päivittää muuten kuvia tänne (joulukuussa)

Mutta kaikinpuolin viime vuosi oli erittäin mukava kaikilta osin. Terveenä sain olla isommilta pöpöiltä suojassa ja mitään loukkaantumisia ei tullut eli tästä on hyvä jatkaa kohti uutta vuotta!
Ja jos jatketaankin tätä vuotta silmällä pitäen niin uusi treeni ohjelma on täydellä teholla menossa. Ohjelma on 4 jakonen, toistot lyheni ja painot kasvoi. Kyllä sen nyt huomaa että toistot menee vielä entistä paremmin perille, nimittäin sarjojen jälkeen on oikeesti poikki. Jopa se ilme väreilee! :D Josko sitä irvistystäkin saataisiin kehiin, ainakin keskityn hengittämiseen ensin :D

Se on jännä, kun pt:ni kanssa käytiin nuo uudet sarjat läpi niin laitettiin kaikki painot ylös millä oli hyvä tehdä, mutta nyt kun olen yksin salilla ja teen yksin töitä niin saan laittaa enemmän painoja kehiin mitä silloin treffeillä. Se vaan vissiin on niin, kun yksin saa tehä niin sitä keskittyy VAIN siihen tekemiseen niin jaksaakin paremmin. Tämän päivän sarjoihin sain yhtä lukuunottamatta kaikkiin laittaa lisää painoja. Tämä myös kertoo siitä etten tuijota liikaa ohjeita vaan oikeesti annan kyytiä kropalle. Oishan siinä voinu mennä niillä painoilla mitä on kerrottu laitettavaksi, mutta mitä hyötyä siitä on jos et laita oikeasti kunnolla kroppaa töihin!? Tuli jotenkin tästä nyt mieleen eilinen ohjelma; jutta ja puolen vuoden super dietit. Vähä niinkuin siinä sanottiinkin, että jos päättää ettei jaksa, vaikka paukkuja löytys niin hommasta ei tuu pitemmän päälle yhtään mitään. Joku motivaatio vain kiiltämään silmiin ja asenne kohdalleen niin sitä jaksaa aivan varmasti.
















TÄMÄ lähtee postiin ja maksut maksetuksi niin on sitten lisenssi hommelitkin kunnossa. :) Tästä se lähtee.
2 kuukautta on nyt treenien osalta semmosta aikaa jolloin kehitystä pitäisi tulla ja tulee! Painojen suhteen pitäs olla ladattuna noin 80 % maksimipainoista eli töitä saa tehdä. Nyt on siis menossa ns. massakausi. Täytyy siis pitää huoli tankkauksesta että sitä saa ja tarpeeksi ja hieman yli niiden tarpeiden. Katsotaan sitten minkälainen kehitys on tapahtunut muutaman kuukauden päästä. Kaikkeahan ei vielä silloinkaan näe, koska rasvaa on vielä edessä sitä peittämässä, mutta varmasti jotain kuitenkin. Odotan tätä itse niiiin innolla.


 Niihin kiire aikoihin lääkettä tästä. Töissä, kun olen koko ajan menossa ja kiire on se mikä yleensä painaa niin ei tarvi sitten panikoida jos ei aivan oikeaan aikaan ehdi syömään, kun nappaa tämmöisen mukaan.
















Ja ilta kupponen kuumaa.























Mukavaa alkavaa vuotta kaikille,
eiköhän se aurinko kohta ala tuolta pilvien takaa pilkistämään. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti