maanantai 14. tammikuuta 2013

Juhlat juhlittu

Viikonloppu on taas ohi ja työt kutsuu. Töissä työkaverit sanokin aika osuvasti että viikonloput sais olla 3 päiväsiä ja tuossa asiassa oon kyllä ihan samaa mieltä. Kaks päivää menee niin joutuin ettei ehi paljon ees mitään miettimään.
Mutta siis perjantaina vieteltiin kahvin merkeissä mun synttäreitä. Tarjottavat oli oikein onnistuneet ja se riisikakku oli tooooosi suosittua. Suosittelen kyllä kaikkia testaamaan sitä. Monet vieraista aiko itekkin ottaa ohjeen ylös ja tekasta. Helppoa ja nopeaa pikku purtavaa.
Myös se juustokakku oli ihan hyvää, vaikka mielestäni stevia puski siitä vähän läpi. Luin nimittäin aijemmin että sivumakuna saattaa sulla lakritsin maku ja minusta siinä kyllä se hieman maistui. En sitten hoksannut lukia että miten sen sivumaun saa pois, mutta ei se maku niiin ärhäkkä ollu että syömättä ois jääny ja eikä monet ees maistanut sitä. Oliko mulla sitten vain korvien välissä se :D Ei vain kyllä siinä maistu ja kun googlettaa niin paljon on juttua että maistuu lakritsalle. Jos joku löytää tai tietää miten sen maun saa pois niin saa ilmoittaa tännekkin päin. :) Aijon kyllä nimittäin jatkaa stevian käyttöä sivumausta huolimatta.


Juustokakku



 Lahjaksi sain viherkasveja. Nyt täytyy kyllä skarpata ja ettiä ensinnäkin nuille hoito-ohjeet ja muistaa vielä hoitaa nuita oikein.
On aivan älyttömän sieviä kasveja niin kyllä ne ansaitsee oikian laista hoitoakin :)




















Viikonlopun aikana tuli lisenssikin maksettua ja nimi näyttikin löytyvän jo listasta. :) Perjantain kemujen jälkeen lauantai olikin sitten lepopäivä ja sunnuntaina suuntasin pitkästä aikaa lenkille. Täällä päin ollu nuo pakkaset sen verran kovia ettei oo lapsen kanssa oikein voinu tuonne tuiskuun ja tulee lähtä juoksemaan. Mutta sunnuntain sää oli niin hyvä että oli aivan mahtava juosta pitkästä aikaa. Juoksukin luisti jotenkin tosi hyvin ja tuntui kevyeltä viime juoksuun verrattuna. Johtuko sitten lie siitä että lunta oli sopivasti jalkojen alla, joka antoi pikkusen joustoa kengän alle. Syksyllä, kun nimittäin kävin juoksemassa kun ei ollut vielä lunta niin aika hyvin se vastas sitten myös jalkoihin se asfaltilla juokseminen. Tulevalle kesälle vois kyllä investoida kunnon lenkkarit niin ei tulis sitten kesän aikana jalat kipiäksi.

Eilen muuten tilasin netanttilasta itelleni taaaaas jälleen kerran stepperin (on muuten jo kolmas). Paukku pakkaset on varmasti vielä edessä, joten täällä ollaan varauduttu niihin stepperillä. Saas nähä onko minkälainen kapistus, kun ostin sen ilman että siinä on sitä tukia käsille. Jospa sillä sais sen verran sykkeet koholle että vois aerobisen suorittaa hyvällä omalla tunnolla. Ja helppohan se on kun muut päivät laukkaa salilla niin voi välillä suoritta aerobista ihan vain kotona.
Ja siksi muuten jo kolmas, kun oon niitä polkenu sen verran että vuoden sisään on aina hajonneet. Muutamia varaosia oon saanu takuun piikkiin tilata :D

  
gymstick stepperi 






Salin puolella tämä mun massakausi on alkanut hyvin. Tai ainakin jos painoihin on kattomista niin joka kerralla oon saanu niitä hilattua ylös päin ja se ei voi olla kuin hyvä asia. Semmoisilla painoilla teen nytten että aluksi ei ois ollu mitään puhetta liikutella sen verran rautaa. Jospa se alkais siis kohta jo jossain näkymään. Oon mää kyllä jo jotain muutoksia huomannut itse, mutta lisää vielä tarvitaan!

Perjantaina tuli niiin hieno uutinen etten ollu pöksyissä pysyä. Pakko vähä hehkuttaa, vaikka mitään en pysty vielä paljastamaan. Sanotaanko näin että mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma. Eli odotellaan :P
Mutta toivo on suuri!





















Jääkaapissa oottas yksi greipin puolikas syöjäänsä.
Eikai se auta, kun lähtä syömään. :P

 Hienosti nurinkurin tuli tuo kuva, vaikka oon valmiiksi sen jo kääntäny. Noh, malli on kuitenkin saman näköinen vaikka sitä kuin pyörittää :D


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti