maanantai 28. tammikuuta 2013

Vauhdin huumaa

Perjantai päivä kokonaisuudessaan vilahti vain ohi, kun hommaa oli kerääntyny just sille päivälle ihan kiitettävästi. Kauppareissulta lähti muuten mukaan stevialla maustettua suklaata. Uus tuttavuus ja minun mielestä aivan maistamisen arvoista! Tätä ostan kyllä uudemmankin kerran. Pakkauksen paino 85g ja aivan hyvin poistaa makeanhimon tuo pikku levy. Ainoa miinus puoli on, että hinta on tosi tyyris! Noin 3,5 euroa tuo yksi levy :/


Lauantai aamuun nousin klo 8:30. Vaatteet päälle, puuro + hera ja kahvi nassuun. Hieman heräilyä ennen kuin suuntasin lenkkimaastoon koiran kanssa. Puolikympin aikaan olinkin jo juoksemassa tosi hyvässä säässä. 
Täällä Oulussa koko viikonlopun ajan pakkasta oli vain viitisen astetta eli hyvin tarkeni olla pihalla. Normi juoksulenkki juostiinkin koiran kanssa läpi. Viimeisen metsän läpi juostessa oli puitten oksista muodostunut "tunneli". Oli ihan pakko ottaa siitä kuva, kun se oli niin hienon näköinen ja mahtava juosta sen ali. :)
Tunneli oli pitempi, kuin vain tuon yhen oksan verran :D Varmaan sen 10 metriä ainakin..





Juoksujen jälkeen suihkuun ja syömään. Taaaas jälleen kerran meinas tulla laittautumisen kans kiire. Vaikka kuinka yrittää aikatauluttaa päivää niin en koskaan kunnolla ehi laittaa ittiäni, sitten hirveellä kiireellä pakkelit naamaan, vaatteet päälle ja hiukset johonkin suuntaan. Tuota se mun "laittautuminen" aina on..
Noh valmista tuli kuitenkin, siitä kuva todisteena :D



Ja matka kohti ekoja synttäreitä voi alkaa.! 
Kummipojan 1v. synttärit oli ekana vuorossa. Siellä vietettiin kahvin merkeissä parisen tuntia aikaa, kun oli aika taas siirtyä seuraavaan etaappiin. Ii kutsui siis seuraavaksi meitä. Siellä oltiinkin kolmen aikaan ja vasta illalla oltiin takas kotona.


Matkaevästä (+rahka)






Pojilla oli siellä Iissä moottorikelkka ja pitihän sillä käyä ajamassa. Ainut vaan etten ollu varautunu vaatteitten puolesta ajeleen millään moottorikelkalla. Mutta onneksi sain ihan "sopivan" kokosia vaatteita lainaan :D

näytän peukkua :D
Mutta huippua oli ajaa, vois ajaa useemminkin. Mää tykkään ajaa kaikilla moottorivehkeillä, voisin ajaa vaikka ralliakin aivan helposti jos vain rahaa ja aikaa ym. ois. Vauhti veressä! :)

Illalla/yöllä sitten uni maittokin tosi hyvin. Lauantai-sunnuntai välisenä yönä en kuitenkaan kunnolla jotenkin saanu nukuttua ja tänään (maanantaina) sen kyllä huomaa, VÄSYTTÄÄ ja raskaasti!! Huomasin että kaikki hoksottimet ei oo ollu kyllä aivan kohillaan, kun jätin sitten kotiin salikengät. Eipä sitten tänään käytykkään reenaan.. Loppuviikko onkin sitten joka päivä reeniä ja aerobiset päälle ennen lauantaita. Perjantaina voikin olla sitten aikas väsy. 
Lauantaina tosiaan nokka suuntaa kohti helsinkiä ja lähtöön lähetään ennen kuutta hyvästikkin. Se niistä pitkään nukutuista yöunista. Noh, jospa sitä laivalla sais yöllä nukuttua enemmän, kun kuus tuntia.. Sunnuntaina on sitten tarkotus käydä maissa Tukholmassa. Varmasti tosi mukava reissu on tulossa, ainut vaan että mulla tulee meijän poikaa hirveeeee ikävä!!! ;( Ei oo ensimmäistä kertaa hoijjossa, mutta silti..
Noh, kyllä se siitä..


Mukavaa maanantain jatkoa! :)


4 kommenttia:

  1. Sulla on aina niin nätisti kiharalla tukka,suoristusraudallako teet ? Mä en oikein tiedä noitten riisikakkujen kanssa onks ne hyvä juttu vai ei ? osaatko suositella mitä niistä kannattaisi ostaa?

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  3. minttu; korjaan hieman sanomisiani. Riisikakuissa on nopeita hiilareita, mutta on todella hyvä vaihtoehto hiilihydraatin saannille. Tuleehan meidän syötyä päivittäin riisiä, perunaa, täysjyväpastaa ym. silloin kun nuita aijempia ei ole mahdollista valmistaa tai kuljettaa mukana niin silloin riisikakku paikallaan. Pahoittelen omaa sekaannusta asian suhteen. Tekevä oppii.

    VastaaPoista