perjantai 18. tammikuuta 2013

Voimat täysin the end!

Tätä mää oon niiiiin oottanu, PERJANTAI!! Alkaa paukut jo loppumaan, kun loppu viikkoa päin mennään. Mahtava päästä vähä huilimaan. Tänään oli myös viikon viimeinen salitreeni, enää tälle viikkoa aerobista jäljellä. Salin puolella oli vuorossa jalat ja tiukat sarjat vatsoja. Aloitinkin normaaliin tapaa smith kyykyllä (jalat etempänä, ei siis tangon ja kropan alla). Viime kerrasta laitoin lisää painoa per puoli 2,5kg. Näillä mentiin 2 sarjaa mukavasti puuskuttaen läpi. Viimeselle sarjalle laitoin vielä 1,25kg päihin. Mukavasti jo muutaman toiston jälkeen alkoi jaloissa hapot jylläämään. Lähdinkin viidennelle toistolle (5/8) syvälle kyykkäämään, kun " pohjalla" noustessani ylös jalat sanoi stop ja tipahin alas. Varmistukset onneksi pelas laitteen puolesta. Ei muuta kuin tangosta painot pois vähäksi aikaa ja tanko ylös. Päätin että sehän menee tuo paino määrä kaheksan kertaa ja menihän se uusinta kierroksella, vaikka kyllä en niin syvään voinut kyykätä enää niillä hapoilla.
Tuossa olisi voinut käyä kyllä huonomminkin, mutta onneksi stopparit hoiti homman etten tangon kanssa ois lyyhistyny kokonaan maahan. Siinä ois voinu käyä paikoille huonosti! Tästä lähtien smithissä (ja muissakin laitteissa jos mahdollista) tarkistan aina että stopparit on oikealla korkeudella jos sattuu tulevaisuudessa uudemman kerran näin käymään.
Muistakaa siis kaikki kanssa kuntoilijat että, kun isoilla painoilla tolskaatte niin että aina on joku varmistamassa joko joku salilta tai sitten itse laite on asennettu niin ettei sinulle voi käydä mitenkään, kun et enää jaksa.
Ois voinu pikkusen ottaa pattiin jos jotenkin oisin itteni tuossa smithissä loukannut, mutta pelkällä säikähdyksellä päästiin.
Nyt ei voi ainakaan sanoa etten oo treeniä vetäny noin 80% maximi painoilla loppuun asti :D Huh, huh, onneksi ei käynyt kuinkaan!

Pientä pyöreyttä havaittavissa?!?




Sopivasti löyty kuva muutaman kuukauden takaa ja vielä samat kamppeet päällä. Ooooon se vähä pyöristynyt. :D Vaikka kuva ei nyt aivan just samanlaisesti oo otettu. Voi näitä pieniä iloja ja muutoksia :D





Pukuhuoneen puolella mun kaapin edusta näyttää hyvinkin usein alla olevalta kuvalta. 
Ja tuo järjestys on vielä hyvinkin siisti, sitten kun alkaa vaatteitten vaihto pikkusella kiirellä niin tuo penkki suorastaan tursuaa kaikkia mahollista vaatetta. En oo saanu vielä paheksuvia katseita :D

 


Tänään loppu ilta sitten vain rentoutumista ja the voice of finlandia. :)) Ensteks täytyy kuitenkin lähtä rattikelekalla hakemaan poika hoidosta ja kauppaan ostamaan sille lupaamani karkkipussi :)
Näin muuten eilen lehdessä ladyslimin mainkosen että siellä olisi huomenna avoimien ovien päivä. Mietin että lähtiskö pyörähtämään siellä. Lyhyen nettisivujen tutkailujen jälkeen niillä kuulosti olevan muutama ihan mukavan kuulonen hoito esim. tuo Ozone hoito. Vois kyllä jossain välissä testailla :) ladyslim.fi tuolta löytyy ja yritys on Oulussa ja Vaasassa.



Rentouttavaa viikonloppua!



8 kommenttia:

  1. Kyllä kuvasta huomaa että sun peppu ja reidet on ottanut ainakin pyöreyttä :) Käsissäkin tai lähinnä olkapäissä näyttäis kanssa olevan muutosta. Mun olkapäät ei kasva sitten millään,höh :( Millaisilla painoilla teet kyykkyjä ? Ite kanssa pelkään ,että jään joskus tangon alle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavasta kommentista! :) Ihanaa että muutkin huomaa tuloksia, kuin vain itse :) Teen kyykkyjä tällä hetkellä yhteispainolla 27,5 + tangon paino 15 kg. Joo aikasemmin mää en ees oo aatellu että jalat "pettäs", mutta tästä lähtien aina katon että varmistus pelaa. Onko sun salilla tuota smith laitetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On smithlaite kyllä. Ite teen yleensä kyykyt 50kg, mutta syvät teen 30-40kg. Olkatreenit mulla on jaettu kahdelle päivälle, mutta teen yhteensä 6 eri liikkeellä (3x10-12) olkapäitä päivät yhteen laskettuna.

      Poista
    2. Eli onko se sitten kolme sarjaa/ yksi liike ja 10-12toistoa ? Mä olen välillä aivan pihalla näiden sarjojen ja toistojen kanssa :D

      Poista
    3. Mää sen ainakin niin oon ymmärtänyt että yksi sarja on esim. 10 toistoa. :) Ja sitten teet esim. 3x10 sarjoja.

      Poista
  3. Millä painoilla teet muuten olkapäitä ja montako eri sarjaa olkatreenin aikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkatreenissä painot riippuu ihan liikkeestä esim.Pystypunnerruksessa painot on about 9kg /käsi kun taas vipari sivuille on vaan 5-6kg ja eteen ei pysty tekee kuin 4kg/käsi. Riippuu tosissaan ihan liikkeestä, mulla muutenkin tuntuu että heikoin kohta on olkapäät koko kropassa :/

      Poista
    2. Varmasti kaikilla on se joku heikko kohta kropassa mikä tuntuu "hankalalta". Mulla se varmasti on tuo rinta mistä jo aikasemminkin kirjotin. Jaksaa vaan tehä sarjat loppuun asti niin kyllä sitä tulosta varmasti alkaa pikku hiljaa näkymään :) tsemppiä sulle treeneihin!

      Poista