lauantai 5. tammikuuta 2013

Tupla treenit

Eilen perjantaina oli tämän viikon viimeinen treeni. Piti vähä yhistellä jalkoihin hauista mukaan, kun hauista en ehtiny maanantaina kunnolla tekemään, koska yhistettiin pt:n kanssa 2 treeniä yhteen ja aika meinas loppua.. Salilla mietinkin että tekiskö sittenkin hauiksen kotona, kun mieheni on niin mainostanut Nyysölän super sarjaa hauikseen. Tein kuitenkin tosiaan jo salilla ohjelman mukaan hauikset. Noh, kotia kun tulin niin Mika että nythän sä teet sen hauiksen super sarjan.. Ja niinhän sitä tuli tehtyä. Siiiis huh, voin sanoa!!! 4 sarjaa erilaisia hauis toistoja eikä ollenkaan taukoja. Kun viimeisenkin toisto olin saanu tehtyä oli käet aivan muusia. Käsiä nostaessa ylös ne tärräs aivan kunnolla ja tuntui kuin ois ihan puutuneet. Äkkiä vaan palautusjuomaa nassuun. Ei ne tärinät kestäny kuin muutaman minuutin, mutta on kyllä ihan kokemisen arvoinen. Vois ottaa omaan ohjelmaan tuon johonkin väliin mukaan jos se vain passaa.
Kokeilkaa kaikki ihmeessä jos haluatte saaha hauikset täysin hapoille ja vielä vähä enemmänkin! Nyysölän Mikan sivuilta löytyy..

Tänään vähän räppäsin kuvaa ylävartalosta.
Oivoi, tulipas nuo ekat kuvat vähä pienenä...



















Kuvaa takaa lähtö tilanteesta Syyskuulta




















Kehitystä siis on tapahtunut, mutta edelleen tekemistä on :) Nyt on hyvä sitten muutaman kuukauden päästä ottaa uudet kuvat, kun massakausi on ohi. Verrata sitten näihin kuviin ja toivottavasti kuvissa näen silloin kehitystä.

Tosi hienoa ois jos sais myös koko kropasta kuvaa, mutta yksin on niiin vaikea itestä ottaa. Josko se vaikka äiti vois joskus räppästä muuan kuvan? ;) Kun kamerakin niin hyvä on... Eiköhän semmoinenkin kuva jossain välissä onnistu.

Mutta nyt hieman siivoamaan ja rauhottuun illan viettoon tämän tahtiin. :)



Viikonloppuja! :)

3 kommenttia:

  1. Heippa! Hyvää alkanutta vuotta sulle :)
    Niin asuitkos sä Kokkolassa? :)
    Jos näin oli niin tuli vaan yhtäkkiä mieleen että ei sulla satu olemaan yhtä tapaamista 12.1 siellä Kokkolassa ? ;D

    VastaaPoista
  2. Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle! :) En asu kokkolassa vaan Oulussa. Sinä ilmeisesti olet kokkolasta? Tapaamistako olisit suunnitellu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten muistelin ihan väärin :) Eikun itse olen menossa Kokkalaan tuolloin :)

      Poista