torstai 24. tammikuuta 2013

I like pudotussarja

Heippa kaikille.

Työviikko se taas lähenee loppuaan ja viikonloppu on jo ovella. Tämä viikonloppu tuleekin olemaan menoa ja meininkiä täynnä. Mutta varmasti väliin mahtuu hetkiä jolloin voi vaan olla, ainakin sunnuntaina sitten viimeistään. Enää olisi siis ensi viikko töitä ja sitten ois LOMA, jeeeee!!!
Pääsee laivalle shoppaan ;) Uusi tuoksu pitäisi ostaa ja sitten lancomen ripsiväriä on ihan pakko ostaa, kun vanha on loppunut jo ajat sitten ja tykästyin siihen tosi paljon. On siis lancomen hypnose merkkinen ja todella hyvä, ainakin minulle passaa tosi hyvin. Antaa hyvin tuuheutta ja pituutta ripsille ja nuita ominaisuuksia todella toivon ripsarilta. Mulla luonnostaan ei ole mitkään tuuheat ripset, mutta tuo hypnose tekee kyllä ihmeitä! :)




Viimeiset 3 päivää tätä viikkoa ovat siis aikaslailla täynnä jo kaikkea ennalta suunniteltua. Kurkataanpas pikkusen niihin päiviin...

Perjantai
- töitä, töitä ja töitä
- salipäivä
- kaupassa käyntiä
- hiusten värjäystä
- lahjan paketointia
- siivous

Lauantai
- aamulenkki (siis juoksu :D )
- laittautumista kahtiin eriin synttäreihin
- ekat synttärit
- tokat synttärit (ajaminen iihin asti ja takas)

Sunnuntai
- aamulenkki
- loppu päivä HÖLLÄILYÄ :)



Että näin. Tänään oli vuorossa salilla rinta, hauis ja vatsapäivä. Aijemmin olen jo kertonut että heikko kohta minussa treenatessani on rinta, mutta tänään kaikki liikkeet tuntu jotenkin kolahtavan perille asti. Aika paljon tein pudotussarjoja eli siis esim. 10kg:lla pystypunnerrusta esim. 5 kertaa tai niin paljon, kun kympin sarjasta jaksaa tehdä ja loput toistot kiloa pienemmällä painolla että olet tehnyt sen 10 kertaa tai niin monesti, kun itse olet suunnitellut. Oliko tuo nyt mahdollisimman epäselvästi kerrottu :D Itse tykkään todella paljon pudotussarjasta.
Lihaksesta saa pudotussarjalla hyvin mehut pihalle ja voimat the end :) Suosittelen.

Ifbb:n sivuilla surffailin tuossa yksi ilta ja huomasin että keminmaassa järjestetään maaliskuun alussa kisaan valmistava leiri (bikini, body fitness, fitness). Tahtoisin niiin itse mennä tuonne, mutta minulle parempi ajankohta tuolle leirille olisi kesällä, koska omat kisani tulee olemaan vasta elokuussa. Laitoinkin kyllä kyselyä menemään leirin järjestäjille että onko tulossa kesälle uutta leiriä, vastausta vielä odottelen. Toivottavasti olisi, muuten se ei varmaan auta kun mennä tuohon maaliskuun leirille. Varmasti saisi tuosta leiristä paljon irti ja hyödyllistä tietoa, varsinkin kun en ole aikaisemmin kisannut. Sen takia juuri pitäisin tärkeänä päästä tuonne. TÄSSÄ linkki sivulle.

Huomenna kauppareissulla täytyy myös poiketa Mannisella (taas). Mieheni serkku kun täyttää nyt vkl 30 vuotta niin mieheni aikoo ostaa hänelle yhdeksi lahjaksi vetoremmit.
Tähän väliin pieni tietoisku: suosittelen kaikille vetoremmejä, jotka maastavetää isoilla painoilla. Elämä helpottuu huomattavasti, kun laittaa vetoremmit tangon ympärille niin ei tartte viimesillä voimilla vielä yrittää sormilla puristaa sitä tankoa. Huomasin tämän viime kerralla, kun tangossa oli ennätyspainot ja ote alkoi lipsua. Ei lipsu enää, kun pyöräytän vetoremmit ympärille!
Niin ja jatketaanpas mihin jäin :).. Eli kun poiketaan tuolla Mannisella niin ajattelin samalla mennä vähän hieroon kauppoja nuista better bodies housuista. Ne on nimittäin aivan ihanat!! Ja myös ihanan kalliit, mutta varmasti hintansa arvoiset.

Myös muita väri vaihtoehtoja tuolle raidalle


Ja muutenkin nuo better bodiesin vaatteet on ihan kuolaamisen arvosia.. Ensin täytys olla vain sitä rahaa... :D

Monet voi ihmetellä että miksi mää aina tuota Mannista hehkutan tai sinne meen. Ensinnäkin se on Oulussa se liike (yritys myös Oululainen) ja siitä syystä helppo hakea suoraan paikan päältä ja toiseksi kuulun Mannisen tiimiin. Eli siis kisaan Mannisen tiimissä. :)
























Tähän väliin ruokakuvia.
Tänään oon syöny lämpimänä ruokana tämmöstä. Täysjyväpastaa ja jauhelihaa ja muut lisukkeet.





Eilen illalla tein pienen kokeilun. Mulla oli jemmassa yksi näytepussi Mannisen puddingia makuna vanilja. Tekasin vanukkaan etukäteen ja illalla laitoin vielä mustikoita sekaan. Ja olipas hyvää!! Kertaakaan en ole ihan oikeaa pudding purkkia kotia asti ostanut, mutta tuon "sörsselin" jälkeen ostan kyllä ehdottomasti. Makea (ei liian) proteiini välipala tai iltapala.


TÄSSÄ taas linkkiä suoraan puddingin sivuille. Hyvin myös muita makuja, kun vain pelkästään tuo vanilja. :)

Loppuun vielä päivän ihmetys ja kummastus. Miksi ihmiset jättää autoja käymään pihalle jos heillä ei ole etes aikomusta lähteä autolla pitkään aikaan mihinkään??!!? Tätä olen ihmetellyt erään paikan pihalla moneen otteeseen. Autot saattavat käydä jopa tunnin ajan paikallaan eivätkä liiku siinä ajassa metriäkään eteenpäin (näen tämän pakostakin, kun olen rakennnuksen sisällä minkä edessä autot ovat). Pikkusen meinaa välillä nyppiä. Itsekkään en varmasti ole näissä maapallon asioissa mikään puhdas pulmunen, mutta ei mulla tulis mieleenkään jättää autoa tyhjäkäymään oven eteen tunniksi vain sen takia että esim. onpahan sitten lämmin, kun tästä taas eteenpäin lähden. Että näin tällä kertaa....


ps. tiistaina palaveerataan jännien asioiden äärellä, siitä lisää sitten ensi viikolla. :) Minä oon ainakin aivan täpinöissään :P



Mukavaa torstain jatkoa. :))

2 kommenttia:

  1. Mä tilasin noi housut kanssa ja ovatkin tulleet postiin tänään :) Iiks. viikon odotellut niitä ihan täpinöissäni. Miten sä päädyit mannisen tiimiin ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei hirveesti ollu mitään tiimin kriteereitä.. Varmasti yksi iso syy on se että, kun Manninen toimii täällä Oulussa niin haluan myös vaikuttaa Oululaisessa tiimissä.

      Poista