torstai 17. tammikuuta 2013

Kuva postausta ja ajatuksia

Odottavan aika on pitkä....
Noh, sillä välin kun odotellaan kirjotellaan vähä blogia :)
Eilen tuli anttilaan mun tilaamani stepperi. Pitihän se sieltä saman päivän aikana hakea.

 Äkkiä paketti auki ja lopputulos on sitten hyvinki usein tämän näköinen :D


















Ja pakkohan sitä oli vielä vähän illan hämärässä testatakkin.
Eniten mua mietitytti että saanko tuolla ministepperillä nostettuja kysettä kunnolla ylös, mutta eilisen testauksen jälkeen totesin sen onnistuvan. Helposti pääsin noin 140 tuntumaan ja kun ottaa vielä kädet kunnolla mukaan voi max. sykkeet nousta jonnekkin 160 paikkeille.




 Oikein näppärän kokonen paketti, toivottavasti vain kestäis käytössäkin :)



Eli jos joku miettii ministepperin ostoa niin voin ainakin omasta puolesta suositella. Ei tuolla kyllä kaikkia aerobisia kannata selättää, mutta ainakin kerran viikossa itse tuolla tulen polkemaan. Kesällä voi olla sitten toinen juttu, kun pääsee ihanassa säässä luisteleen, juoksemaan, pyöräileen ym. Nyt ei oikein nappaa tuolla -25 pakkas asteessa juosta.
Kesää odotellessa!

Laitanpas pitkästä aikaa ruokakuvia.
Aloitetaan se semmoisella ruoalla, jonka syön aamupalan jälkeen oisko se sitten nimeltään toinen aamiainen (työt, kun kuitenkin alkaa jo klo 5 ja heti herättyä syön puuron+heraa)




Sitten onkin lounaan vuoro, joka on tälle viikoa ollut tämän näköistä:

kanaa, vihanneksia, salaatti ja raejuustoa

















Sitten olisi päivällinen vuoro.

lohta, salaattia ja raejuustoa
















Näissä kuvissa EI siis ole kaikkia päiväni ruokia. Päivääni kuuluu näitten lisäksi siis vielä aamupuuro + herajuoma (josta kerron kohta lisää), palautus (jos salipäivä), välipalat (hedelmiä, täysjyväleipää tai jotain muuta) ja iltapala. Eli siis päivän aikana tulen syömään noin 6 kertaa ja siihen päälle kahvit (yleensä ruoan yhteydessä) ja tee. Kahvia juon noin 2-3 kuppia päivässä (ei sokerilla ;) )

Mutta siis tuosta herasta. Ostin tosiaan joku aika sitten tuota heraa ja puhuinkin silloin että laittaisin sitä sitten aamupuuron sekaan. Noh, en laita enää. Hyi hitto mikä koostumus siitä puurosta tulee, kun herat nakkaa sinne mukaan ja vähä sekottaa! Ja ei makukaan oikein nappaa aamuyöllä, maustamaton hera+puuro, jak! Mielummin juokasen sheikkerin läpi (sekin muutaman irvistyksen kanssa) eka ja sitten syön puuron ihan puurona. Onneksi en ostanu kovin isoa pussia tuota maustamatonta, aijon nimittäin HETI pussin loputtua ostaa jollain maulla "terästettyä"  heraa. Maustamattomanakin maistuu aika pahalle mun suuhun ja vielä, kun laitan sen veteen.... Ei hyvä.
Puuro puurona ja juomat sheikkerin läpi, päätös on tehty, loppu ja kuitti. :)

Tässä oon tämän viikon mietiskellyt ja mieli tekis niiiiin jo kilpailla tulevana keväänä MUTTA... Tässä on näitä muttia tullut nyt muutamia eteen, kun rupeaa järkevästi miettimään.

A: helsinkiin on matkaa
B: jos oonki vielä puolikuntonen huhtikuussa
C: sais kyllä kokemusta
D: debyytin tekevänä ois hyvä ihan rauhassa valmistautua pitemmän kaavan kautta -> TREENIÄ!
E: mutta kun mieli tekis :)

Tuossa nyt nuita muttia... Tuo matkustaminen siis ei ole este, mutta iso rahareikä se on vain lähtä kokemusta hakemaan. Sinne täytyy lähtä kunnianhimo silmissä kiiltäen! :) Mutta hyvähän ois saaha mahollisimman paljon kokemusta, mutta oisko kuitenkin kaikista paras kotikisojen kautta lähtä kisatoimintaan mukaan. Mulla kyllä on ihan hyvä luotto omaan kroppaan tällä hetkellä, mutta riittääkö se... Hmmmmmm...
Rauhassa sais tietenkin valmistua elokuun kisoihin ja ois siellä sitten mahdollisimman hyvässä kunnossa että pääsis kuuden parhaan joukkoon ja kilpailemaan fitness expoon. Halu ja motivaatio on kyllä kunnossa että loppuun asti päästään.
Ja fitness classicin kisoista vain 3 kolmen parhaan joukkoon päässyttä pääsevät suoraan SM-kilpailuun.
Hirrrrvesti himottas ja haluttas jo huhtikuussa kisata, mutta ehkä me sitten vasta elokuussa nähdään niissä merkeissä ;)



Tänään oli rinta ja hauis päivä. Jos joku semmonen treenattava osa täytys sanoa josta ei niin hirveästi tykkään niin se on rinta. Rintaa kyllä työstän niin kovilla painoilla, kun vain jaksan ja hyvät tuntumat siihen saan, mutta jotenkin en vaan ns. "tykkää" näistä rintalihas liikkeistä mitä mulla nyt on. Mutta se on kyllä sille ihan sama tykkäänkö, tehdään se vaikka ei tykätäkkään ja jätetään mutinat sikseen! :D

Tulipas jotenkin negatiivinen olo, hyi pyäh, pois se minusta! :D (6 tuntia yöllä nukkuneena voi vähä väsyttää ja mieli olla alla päin)
Kaikesta huolimatta positiivista viikon jatkoa! :)

1 kommentti:

  1. kirjotushäröjen täyttämä teksti. Anteeki ja kiitos, huomenna korjaillaan! :)

    VastaaPoista