maanantai 7. tammikuuta 2013

Kaikkea mahollista yhden päivän aikana

Nyt on kyllä ollu oikein toiminnan maanantai! Harvoin on maanantait tämmösiä, i like!
Elikkäs tänään lähti ensinnäkin postiin tämä:















Sitten ei muuta kun rahat tilille niin on lisenssi asiatkin on kunnossa :)

Bikini asiatkin sain nyt oikein kunnolla pyörähtämään käyntiin. Eilen laitoin pt:n ehdottamalle ompelijalle sähköpostia. Tänään hän olikin jo vastannut että rupeaa ilomielin tekemään mulle kisaan bikinit. Ehdotti vielä että tehdään kahdet bikinit, koska hän haluaa että kaikki on sitten kisa bikineissä kohdallaan ja minullehan tämä passaa oikein mainiosti. Eiköhän kesä aikaan niille toisillekin bikineille keksi tekemistä ;)
Laitoin ompelijalle hieman minua miellyttävistä bikineistä kuvia ja tietoja minkälaiset ne tulisivat olemaan. Kisabikineistä en kyllä valitettavasti täällä paljasta mitään. Jääköön se sitten nähtäväksi kisoihin :)
Tapaamisenkin jo sovittiin helmikuun puoleen väliin. Nyt pitäisi vain lähtä kangaskauppaan ja hipelöimään vaihtoehtoja. Aikalailla selvät sävelet mulla on, mutta muutamat jutut on vielä auki. Innolla lähdetään ompelijan kanssa viemään tätäkin projektia eteenpäin. :)

Ja ei tämä aikaan saaminen vielä tähän pääty, kisakengätkin tuli eilen tilattua netin syövereistä (kiitos Emilia ;) ) . Ne voin kyllä paljastaa, kun vaihtoehtoja ei niin hirveästi niiden kohdalla ole.
















Elikkäs nuo lähti tilaukseen ja joo nilkka remmillä tulee olemaan. Kassotaan nyt vielä että tuleeko nuo sitten myös kisaan. Jos jalkaan passaa hyvin ja bikinien kanssa yhteen niin sitten ovat kisakengät :) Mutta nyt ainakin pääsee kunnolla harjoittelemaan kävelyä. Kävelystäkin oli tänään pt:n kanssa puhetta. Saas nähä minkä tilan se meille keksii että päästään harjoittelemaan oikein kunnolla :)

Sitten on muutama muukin juttu jalalla, mutta niistä kerron sitten jos on jotain kerrottavaa :D

Eilen sain sen verran aikaseksi että sain otettua koko kroppa kuvan. Nuo päällä olevat bikinit ei kyllä yhtään istu päälle tai passaa muutenkaan, mutta onpas nyt ees jotku päällä :D Kuvaa katsellessa huomaa kuinka suuri merkitys on kunnolla istuvilla bikineillä ja kaiken lisäksi sopivan värisinä. Kisabiksut täytyy istua kun nenä päähän ja olla vähä niinku ne päällä ois synnytty, jos nyt nuin voi sanoa :) anyway, tiedätte mitä tarkotan. :) Ja kuvassa bad hair day jos nyt jollekulle ei tuosta kuvasta selviä :D ... selityksen makua.... :D

( kroppa "kylmänä" )



















Otetaanpas vähän vanhempaa kuvaa alle jotta voi vertailla...





















Mutta että näin. Huh ihan hengästy, ku kaikkia mahollisia mahtavia tapahtumia tuli kirjoteltua :D Niin ja sekin vielä, mietittiin miehen kanssa että sitten, kun mennään helmikuussa sinne laivalle niin käytäs siellä hieronnassa. Nimittäin liikunnan intoilijoina katottiin jo että onko siellä salia, mutta ei ollu. Ehkä se vain TÄYTYY nyt ottaa tuo reissu rentoutumisen kannalta ja mennä hierojalle. :) Mutta siis aijotaan toteuttaa tuo homma ja soitankin sinne laivalle että voiko varata jo hieronta aikoja etukäteen jos vaikka päästäs yhtäaikaa hierotettavaksi. Aivan huippua, mää varmaan nukahan siihen pöyälle :D

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin





















Yhtä mahtavaa jos ei enemmänkin viikon alkua kaikille!! :)

5 kommenttia:

  1. Ole hyvä. :)
    Hyvää alkanutta vuotta ja tsemppiä treeneihin! :)

    VastaaPoista
  2. Tilasin howcool.comista :) Äkkiseltään etsiskeltyäni halvin vaihtoehto. Kattelin myös toisesta nettikaupasta, enemmän vaihtoehtoja, mutta muistaakseni kalliinpi toimitusmaksu Suomeen. http://www.fitnessprodirect.com/ Tuolta löytyy myös bikineitä ja kaikkea mahollista, kivan olonen kauppa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania juttuja tuolla myynnissä, kiitos osoitteesta :))

      Poista