perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulu meni jo....

Khyl, joulu vähä niinku oli ja meni. Monella joulu kylläkin loppuu vasta loppiaisena, mutta kyllä se itellä loppuu viimeistään silloin, kun töihin on taas paluu..
Pikku poitsuli sai kaikkia ihania lahjoja, mutta kaikki on omalla tavallaan tarpeellisia eli turhia "romuja" ei tullut. Me saatiin myös jotain pientä.. Aikasemmin mainitsemani moroccanoil <3, hajuvettä, kynttilöitä JA laivamatka silja linelle! Tää lahja tuli myös aivan puskista.
Matkaan lähdetään helmikuun alussa. Sinne on aina mukava lähtä ottamaan vähä irti arjesta. Reissu on helsinki-tukholma-helsinki kahen yön reissu.
Vooooii tulla vähä vierailtua tax free kaupassa ostamassa kosmetiikkaa ym.. :D





















Pyhäpäivät oltu muuten kotosalla lepposissa merkeissä sohvalla telkkarin äärellä. Tapanin päivänä oli kyllä jo pakko laittaa itsensä liikkeelle ja teinki piiiitkästä aikaa kotona töitä punttien kanssa. Työt tulikin tehtyä aika kovalla teholla, seuraavana päivänä jalat aikas poikki.

Arki koitti eilen ja heti täyty lähtä alennusmyynneille. Uus treenilaukku löytyi ja toppi stadiumilta. Salihanskoja ei löytynyt vielä eilen..


 Täää on niiiin <3
 Ja on tääkin kyllä aika kiva ;)

Tänään sitten uudella yrityksellä Samin kanssa kaksistaan rattailla alennuksille. Aluksi ei meinannu tulla ostoksista mitään, kun pientä kiukkua meinas jollain pikku ihmisellä puskea, mutta syönnin jälkeen alkoi shoppailut myös häneltä sujua :)
Kauan kaipaamani hanskatkin löytyi! Tätä on niin oottanu. Ei meinaa oikeen ilman hanskoja tulla mitään esim. maastaveon kanssa.. Mutta nyt tapahtuu!



Ja sitten aiheesta poiketen löytyi myös tälläiset.... :D





















Mun PITI ostaa semmoset kengät missä ei ois ollu ollenkaan korkoa, MUTTA eksyin puoli vahingossa loppuunmyynti kenkäkauppaan jossa kaikki oli -70% niin eihän näitä voinu sinne yksin hyllyyn jättää, eihän!!?!! Ja varsinkin, kun ihmeen kaupalla oli vielä jälellä kokoa 36 :O Yleensä tämä koko nimittäin loppuu, vaikka ei ois mitkään aletkaan...

Shoppailujen jälkeen piti tehä kotsolla vähä lämmintä juomaa.
Harvinaista herkkua!





















Mutta ennen näitä tämän päiväisiä shoppailu reissuja oli mulla edessä salitreenit pt:n kanssa. Aukastiin uutta ohjelmaa mulle. Ja kyllä, sarjat lyheni ja painot kasvoi. Tätä oon niiiin oottanu. Muutama uus laitekkin tuli siinä sivussa mukaan, mutta muuten ei mitään sen ihmeempiä. Ensi viikolla jatketaan uuden ohjelman kimpussa. Tämän päiväinen tuntu hyvältä ja raskaalta, hyvällä tavalla! :)

Muuten, vedättekö irveellä viimeisiä nostoja? Pt:ni sanoi että haluais niiin nähä mun irvistyksen että tietää millon on sopivasti painoja.. :D Voin vaan sanoa että mää harvemmin irvistän, missään tilanteessa! Tietenkin ilme muuttuu jollain tapaa kun painot on isoja, mutta kunnolla irvistämään mua harvemmin saa. Se ei tarkota sitä että hymyissä suin nostellaan kilon painoja vaan mulla vain raivo on vissiin sitten sisäistä :D
Miehillä tämä asia on aika luonnollista.. Tulee jotenkin itsestään mitä on tullu nähtyä.
Tää jäi jotenkin niin jännästi mieleen tältä päivää. Täytyy vissiin ruveta irvistämään niin näyttää että nyt tapahtuu! :D

Kun uus ohjelma on purkissa voisin sitä avata vähän enemmän. Nyt kuitenkin ajetaan ohjelma sisään ja mutustellaan ja tietenkin aletaan oikein viimesen päälle tekemään kunnolla töitä. Sluipailut on nyt sluipailtu!


Mukavaa alkavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Onko sulla nyt kisadietti päällä ?

    VastaaPoista
  2. ei oo nyt diettiä päällä, kun on menossa massakausi. Luultavasti sen jälkeen tulee olemaan yksi dietti, joka ei varsinaisesti tule olemaan vielä kisadietti. Oletko muuten ite tähtäämässä kisoihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä olen miettinyt kisoja ja kovasti tahtoisin ,mutta en oikein tiedä kauan tässä menee että olisi valmis. Oliko sinulla nyt syksyllä siis kisat ? Kuka teki sinulle arvion kisa-ajankohdasta ?

      Poista
    2. Joo ensimmäiset kisat nytten elokuussa Oulussa :) Minä tein itse arvioini, mutta pt vielä hyväksyi sen tai siis oma arvioni oli realistinen. Ja virallisesti mun matka kohti kisoja alkoi syyskuussa eli yhteensä kovaa kunnon reeniä ehtii tulla alle 10kk. Kauan sulla on treeniä takana?

      Poista
  3. Olen käynyt salilla kolmisen vuotta, mutta nyt kunnon ruokavaliolla ja ohjelmalla/säännöllisesti 4krt/vko+aerobiset n.6kk. Tällä hetkellä vedän tuota Mari Kasvin diettiä eli massaa tällä hetkellä ja parin kk päästä sitten kiristellään :) Jännityksellä odotan mitä tästä tulee vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noniiin, ei muuta kuin kisat sitte tähtäimelle ja lauteille vain :) Kuitenkin sullakin on jo aika hyvin tuota reeniä takana, vaikka kyllä varmasti huippi kuntoon pääseminen vie vuosia aikaa. Mutta maasta se pienikin ponnistaa! :)

      Poista