tiistai 18. joulukuuta 2012

työ, perhe, treenit = arki

Täällä ollaan taas.
Normi arkea ollaan puksuteltu eteenpäin. Joulukin on jo ovella ja kohta pääsee rauhottumaan joulun viettoon viikon lomalla. Tätä mää niiiin ootan! :) Lahjat on suureksi osaksi ostettu ja paketoitu ja joulu laitettu kuusta myöten. Ruoat vain pitää enää viikonlopun aikana ostaa ja voin sanoa että se tulee olemaan melkoinen selviytymistarina se. Siellä voi moni muukin olla perjantaina ostelemassa ruokia ja viime hetken joululahjoja. Mutta eiköhän siitä kunnialla selvitä. :D

















Sohvahan meille PITI tulla nyt keskiviikkona, mutta kappas vain pieni sekaannus oli tullut siellä tehtaalla ja sohva tuleekin meille vasta tammikuun puolessa välissä. Ja entiset sohvat olimme ehtineet myydä ja sopia haettavaksi tälle viikolle. No ei siinä mitään, myyjä antaa meille tilalle tilapäisen sohvan siksi aikaa että omamme saadaan tänne asti. Tämä hyvä ja tällä selvä.

Aijemmin kirjottamani pikkujoulut oli ja meni ja huippua oli!! Päästiin jopa kaverini kanssa lehteen, kun toimittaja tuli meitä haastattelemaan ja nappasi siinä sivussa myös muutaman kuvan. Juttu oli meidän paikallislehdessä, ei siis missään seiskassa :D Tarjottavaa oli, musiikki raikas ja the voice of finlandista oli siellä myös yksi laulaja. Näillä eväillä ei ilta voi kovin huonosti mennä.

Lisää kuvateksti




















Treenit on menneet omalla painollaan eteenpäin. Uutta ohjelmaa tulee nyt vuoden vaihteessa. Ruvetaan latomaan rautaa enemmän kehiin ja sarjojen toistot lyhyimmäksi. Tätä ootan innolla, alkaa jo tuo vanha sama sarja maistua puulle. Ja niinhän se on ettei kannata samoja sarjoja kuukaudesta toiseen suorittaa vaan hakea aina väliajoin uusia tuulia ja eri kuvioita.
Tähän väliin pieni kuvakokoelma.




Tässä vielä kuva minkä olen ottanut silloin syksyllä, kun pt:lle piti lähettää omasta kropasta kuva. Tätä katsottua ja verrattuna nuihin ylempiin kuviin on kiva huomata että jalat on tosiaan saaneet sitä lihasta hieman lisää ja myös kiinteytyneet. Jos tähän väliin vähä jeee! :))
Tämän hetkiseen kuntoon olen ihan ok tyytyväinen. Lihasta vaan lisää ja lisää ja lisää ja lisää...




Nyt kun mieheni kans sovittiin taas tälle joulua ettei osteta toisillemme lahjoja niin kävimpäs sitten ostamassa ihan itselleni lahjan. Ajattelin että nyt meen ja ostan kunnon hiustenhoitotuotteet alan liikkeestä. Ei nuilla marketin shampoilla ja hoitoaineilla vaaleeta tukkaa oikein käsitellä tai jos käsitellään niin tulos ei ole hyvä ja halutunmukainen.
Pikkujouluissa oli näytteillä moroccanoilia ja sain siitä semmoinen pienen näytepullon. Aika huippua ainetta ja alunperin olinkin sitä menossa stokkalta ostamaan, mutta... Se hinta on aika kirpaiseva, varsinkin tuolla öljyllä. En sitten tähän väliin vielä raskinut ostaa, mutta varmaan joulun jälkeen ostan ainakin sen hoitoöljyn. Tosi hyvän tuntuinen aine yhden kokeilun jälkeen ja se tuoksu siinä on aivan mahtava!



Wellan tuotteet lähti siis kaupasta mukaan ja minun hiuksilleni on ainakin todella hyvät. Kiiltoa ja sileyttää tuli heti ja hiukset tuntuu nyt todella paljon terveemmiltä.




















Mukavaa viikon jatkoa ja joulun odotusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti