maanantai 3. joulukuuta 2012

Rauhallinen viikonloppu(ko)

Päivät on taas hurahtaneet eteenpäin. Viime viikko, kun oli aivan loppuun asti niin uuvuttava niin en viikonlopun aikaan ottanu mitään ressiä mistään. Olla öllötin vain kotona perheen kanssa. Paitti että lauantaina oli rehvit pt:n kanssa ja ne oli toooosi kaukana öllötyksistä. Olin ihan siinä uskossa että nyt tehdään mun perjantainen salitreenin pt:n kanssa yhdessä, mutta luulin ihan väärin. Hän olikin suunnitellut mulle ihan kunnon hikirääkkitreenin. Ja sitä se kirjaimellisesti olikin.
3 liikesarjaa kolme kertaa läpi, yksi liikesarja sai kestää 45 sekunttia. Taukoja ei missään vaiheessa ollut liikesarjojen välissä. Tauko tuli vasta sitten kun kaikki 3 sarjaa oli 3 kertaa suoritettu läpi. Sitten oli 4-5 minuutin hengittely- ja juomatauko. Ja eheeeii se tähän loppunut, edessä oli vielä kaksi samankaltaista sarjaa tietenkin eri lihaksia työstäen. Kun viimeinen liike viimeisestä sarjasta oli tehty olin kirjaimellisesti poikki! Ja voin vannoa etten IKINÄ oo ollu nuin poikki. Älyttömän raskas treeni, mutta niin mahtava. Tämmösiä lisää!
Valitettavasti punottavista poskista tuon jälkeen mulla ei ole kuvaa, mutta kaikki voi sen omassa mielessä kuvitella :D
Muuten sykevyö ois ollu tosi kova sana olla mukana, jos oisin tienny. Varmasti tuon aikana oisin latonu huippusykkeet näytölle.

Viime postauksessa kerron tuosta mun kasvisten syömisistä. Nyt olen tehnyt itselleni semmoisen päätöksen että joka kauppareissulla ostan vähintään kurkkua ja tomaattia ja jotain hedelmää mikä on esim. tarjouksessa. Ja näin viikon ajan tämä on toiminut vallan mainiosti. Kun asiat tekee helpoksi itselle, ne on myös helpompi ja kivuttomampi toteuttaa. Kurkusta ja tomaatista saa nimittäin vallanmainion mini salaatin aikaan ja kaiken lisäksi se on kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvää! :P Jos oikeasti kaupassa suttaa tyhjää eikä tiedä yhtään mitä kasvista ostais niin tämän on helppo ratkaisu. Liputan kyllä kasvisten monipuolisesta syömisestä, mutta aina tulee niitä päiviä, kun ei vain jaksa miettiä päätä puhki mitä ostaa.

Persimo.
En ikinä ennen ollut maistanut, mutta suosittelen kaikille ehdottomasti. Todella hyvän makuinen! Makua en osaa selittää. Koostumus on vähän kuin hunajamelonilla.


Päärynöitä.
Oikein hyviä, kun ei kypsyttele liian kypsäksi. Inhosin pienenä yli kaiken niitä sormista valuvia päärynän nesteitä.!








Mietin jo itsekseni että miksi pt ei kommentoi mitenkään mun ruokapäiväkirjaa. Noh, kävi lauantaina ilmi että olin lähettänyt hänelle mieheni ruokapäiväkirjan :D Pt olikin päätä vähä raapinu että ollaanko me sovittu jotain tämmösestä proteiini määrän syömisestä :D
Oikea kirja lähetetty lauantaina ja siitä kommentteja tulossa lähiaikoina.


Meillä päin alkoi nuo pakkaset paukkua jo perjantaina. Mutta pitihän sitä kylmää uhmata ja käydä poppoon kanssa lenkillä. Joku se vain ei tykkää kylmästä ja sen takista.














 Jotenkin ilmeestä ja olemuksesta huomaa kuinka sitä inhottaa, nolottaa ja tympäsee..
Mutta kun karvoja ei ole juuri nimeksikkään niin pakko sitä on hieman pukia että tarkenee meijän mukana juosta.


Bikini asiat on jo pikkusen päässä pyörineet. Sain kuulla tosiaan tuolta minun treenarilta että hänen kauttaan yksi ompelija tulisi minun bikinit tekemään. Jihuuuuu!! Pikkuisen edullisemmalla hinnallakin ne saisin teetettyä. Nyt ei muuta kuin suunnittelemaan ja miettimään ja ottamaan ompelijaan yhteyttä. Hän tekee siis työkseen ompelu- ja suunnittelutöitä, joten häneltä varmasti tämä onnistuu, en epäile yhtään.
Tässä vaiheessa ei oikein kannata vielä muuta tehä, kuin suunnitella, koska kisat ovat vasta elokuussa. Bikinien pitää nimittäni istua päälle kuin ne kuuluisivat minun kroppaani.
Värejä ja kaikkia himalteita, bling blingejä siis suunnittelemaan. Muutamia värivaihtoehtoja minulla onkin mielessä, mutta ne olkoon vielä ainakin toistaiseksi salaisuus. ;)

Alkuaikoina etsiskelin kaikkea mahdollista kisa bikineistä ja törmäsin tämmöiseen sivuun kuin biancaneve. Tuolta löytyy kaikkea mahdollista bikinien tekoon. Ja myös yksi tärkeä asia, nimittäin kisaväri. IFBB:n sivuilta löysin myös tiedotteen kisaväreistä ja tuosta kyseisestä sivusta oli juttua.
TÄSSÄ vielä linkki kyseiseen juttuun.


















Mietenkin tuossa että, kun minulla ei ole yhtään kokemusta tämän tyylisistä väreistä niin varmaan pitää tehdä testikokeilu ennen kisoja. Parempi sählätä luvan kanssa eikä sitten h-hetkenä. :D

Juttua olisi mielessä vielä vaikka kuinka, mutta tuo pikku herra vaatii jo niin paljon huomiota että siirrän loput jutut toiseen päivään :)
Mukavaa viikon jatkoa kaikille ja pukekaa lämpimästi päälle.! Täällä muuten -24 pakkasta!!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti