keskiviikko 28. marraskuuta 2012

sätkynukke

Viikonlopusta selvitty. Oli kyllä todella mukava lauantai ilta syömingeissä. Vois ottaa vaikka heti uudestaan. Sai koko illan vaan nauraa ja rentoutua. Näitä lisää! :)




















Mahtavan viikonlopun jälkeen olikin sitten vähä ankeampi alku viikko. Sairasloman jälkeen pukkas vielä vähän sairaslomia niin että on saanu tukka putkella mennä joka paikkaan. Kuvittele sellainen tilanne ja fiilis että sua vedetään jaloista ja käsistä eri suuntiin ja vielä taskussa soi puhelin johon täytyy vastata kaiken keskellä. Tuommoinen tunne mulla on ollu maanantaista tähän päivään klo 12.30. Siksi nuin tarkka kellon aika, kun selvisi tuolloin että yksi saikku ei enää jatku ja asiat helpottuu huomattavasti. Pitikin tuon ilo uutisen jälkeen juoda ilon ja onnen kahvit! :D Ja nyt kun tätä kirjotan niin huomaan että huomennna on jo TORSTAI ja viikko taas kohta pulkassa O.o

Kaikesta alku viikon hässäkästä johtuen on ollu tosi väsyny olo ja jouduinkin maanantain sali treenit siirtämään tiistaille. Ei vain kertakaikkiaan jaksanut millään! Tiistainakin meinas olla aika väsy, mutta sinnillä salille menin. Ja niinkuin aijemminkin olen kertonut, on se salilla käynti niin mahtavan fiiliksen antavaa hommaa että nam! Kunhan saa itsensä vaan sinne suuntaan "raahattua" niin hymyssä suin saa salilta lähtä kotia päin.

Tänään töissä minua odotteli dermosilin pussukka. Tilasin nimittäin työkaverin kautta vähän ihonhoitotuotteita. Naamanpuhdistusaineen ja yö- ja päivävoiteen, kaikki samaa sarjaa. En tiedä yhtään onko nuo tuotteet hyviä, mutta päätin kokeilla. Ainakin mieheni äiti on kehunut paljon dermosilin rasvoja, pesuaineita ja ikääntyvän ihon ihonhoitotuotteita. Jospa siis olisin hintansa väärtejä.




















Lauantaina olisi pitkästä aikaa rehvit pt:ni kanssa. Odotan innolla onko hän huomannut minussa ulkoisesti mitään muutoksia. :) Uutta ohjelmaa ei ole vielä tulossa, tämä on lähinnä semmoinen välikatsaus. Uusi ohjelma tulee vuoden vaihteessa, jolloin myös tulee aika varmaksi lisää sali päiviä mukaan. Ainakin yksi jos ei toinenkin..
Ruokapäiväkirjasta en ole saanut vielä kommentteja, josko hän lauantaina siitä hieman puhuisi. Hieman mietityttää että syönkö tarpeeksi sapuskaa ja oikeanlaista. Vaaleat leivät olen aikoja sitten jättänyt pois ja kanaa, lihaa ja kalaa menee viikossa tosi monipuolisesti. Mistä aika varmasti tulee palautetta on kasviksien syömisestä. Pakko se on myöntää että niitä ei tule tarpeeksi päivittäin syötyä. En vain osaa tehdä niistä mitään muuta kuin salaattia... Tässä asiassa pitäisi kyllä skarpata. Pitäs vaikka ostaa kaupasta joku kasvis kirja missä ois reseptiä kasvisruoista. Kurkkua ja tomaattia kyllä menee päivittäin ruoan kanssa. Ja hedelmiä kans tulee jonkun verran syötyä. Eiköhän tähän jotain keksitä :)

Viikonlopun aikaan olisi tarkoitus laittaa joulua.! *<:) Kaikki joulukoristeet ja loput valoista laitan paikoilleen. Ja ainiin, keittiöön jouluverhot ja liina. Joulukuusi laitetaan vasta joulukuun puolessa välin. Myös saa aukasta lauantaina ensimmäisen luukun joulukalenterista ;)
Ja kaiken hyvän lisäksi kaikkein paras lasten joulukalenteri tulee taas tänäkin jouluna, nimittäin tonttu Toljanteri! Ehdottomasti katottava, näin aikuis iälläkin. :D













Sunnuntaista lähtien meillä pauhaa radiosta melkein 24/7 joululaulut. Nimittäin jouluradio aukeaa 2.12. wuhuuuu, tätä on ootettu!! TÄSSÄ suoralinkki jouluradioon. Mukavia kuunteluhetkiä. :)

Ollaan myös miehen kanssa vähä suunniteltu tuota jouluaattoa. Meillä kun käydään kaikkien vanhempien tykönä jouluaatton (porukat eronneet)  ja siis kylä paikkoja on jouluaattona yhteensä 4 kappaletta. Meillä siis jouluaatto on yhtä menoa, mutta kieltämättä se on kyllä mukavaa kun siihen on tottunut. Tänä jouluna vain on hieman erillaisempi joulu, kun emme mene minun äitilläni aattona käymään. Hän on pikkusiskoni kanssa ansaitulla rentoutumis lomalla. Ehdin jo ajatella että sitähän voi ihan rauhassa aamulla valmistautua ja sillain, mutta tulikin mieheni työvuorolistat ja hän on aattona töissä! Argh että meinas tympästä. Mutta ei voi mitään, yhtä kiireellä saahaan kauppojen kiinni menon jälkeen ajella että ehtii utajärvelle ennen ilta myöhää (mieheni äitin kotiin). Se on siis viimeinen päätepysäkki ja siellä ehtii hieman jo istahtaa rennommin. Yöksi tulemme kotiin, niinkuin aina ennenkin. Haluan herätä joulupäivänä omasta kotoa viettämään rauhassa Joulua <3

Mutta nyt kampetta niskaan ja poikaa hakemaan hoijosta. Meillä täällä Oulun korvilla on melkein -10 astetta pakkasta. HUH! Kyllä se tuo kylmä vaan aina yllättää. 
Etelään saadaankin jo tänään lunta, meille vasta loppu viikoksi :)

Talvista viikon jatkoa kaikille!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti