maanantai 12. marraskuuta 2012

Vyöruusu

Että näin. Niin kuin otsikostakin ilmenee mulla todettiin tänään vyöruusu oikeassa kädessä.
Aijemmin luulin että mulla ois ollu jokin allerginen reaktio, mutta osoittautukin ihan muuksi. Tämän päivän treenit jäi ja jää siis väliin. Katson huomisen uudelleen tai sitten viimestään keskiviikkona jatkan treenaamista. Tietenkin jos vointi menee huonommaksi niin sitten voinnin mukaan. Mutta nyt ainakin tuntuu siltä että viimeistään keskiviikkona jatketaan salia.
Sen verran ärtsyt napit sain että  5x päivässä seitsemän päivän ajan täytyy niitä ottaa. Oireina ei ole ollut muuta kuin väsymys ja näppyjen alueella kipua. Vyöruusuhan on siis vesirokon tyylinen tauti.

Mutta nyt kun on aikaa olla ja levähtää niin ajattelinkin lukasta ihan ajan kanssa jo päiviä sitten postiluukkuun kolahtaneen fit -lehden.




















Nyt ois myös hyvä aika metästää salihanskat itselle. Maastavetoa tosi tympiä tehä ilman hanskoja, kun saa koko ajan pelätä että ote lipeää tangosta. Sitten kun on vielä sen verran pien että ei ees ne rypylät siinä tangossa auta mitään, kun ote on paljon kapeampi mitä tangon tekijä on ajatellut :D
Myös aivan tosi mahtava jos löytäs semmosen pienen mp3 musiikkisoittimen, johon sais omia biisejä laitettua ja salilla kuunneltua omia kappaleita. Tahtoo aina sen verran pienellä olla nuo salien musiikin toistot ettei niitten kautta pääse oikeen fiilikseen.
Tämän tyylinen vois toimia aika hyvin. Pitäs olla kyllä semmoinen systeemi että sais jotenkin housuihin sen kiinni jollain. Ja plussaa ois tietenki aina langattomat kuulokkeet, mutta näissä tämän tyylisissä ei vissiin semmosta mahollisuutta oo... Tai sitten on vaan niin jäljessä kehityksestä. :D
Täytyy puhua pukille tai toivoa synttärilahjaksi (tammikuussa :)) ) tai sitten vain ostaa ihan ite itelle.
















Todella hyviksi puntin nosto biiseiksi on havaittu turmion kätilöt. Kyllä, turmion kätilöt! :D
Jonkun verran (aika paljon, oikeastaan aina) täällä kotona sitä kuunnellaan, kun mies treenaa.
Varmasti ei kaikki tykkää, mutta kun nuita kuuntelee niin varmasti nousee kilo tai kaks enemmän mitä ennen!
Maistiaisia..


 


Että semmosta rallatusta :D Mutta toimii!! Nyt ottamaan lääke 2/5.. Tälle päivää kyllä en kaikkia viittä voi ottaa, kun niin myöhään vasta sain reseptin. Mutta kuitenniii.
Lopuksi jouluisia tunnelmia kaupungilta.


















ps. lisää lukijoita tullut! Mahtavaa että olette löytänyt sivuilleni.
 Tervetuloa ja mukavia lukuhetkiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti