keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Tässä aletaan olla parantumaan päin. Lääkkeet tehoaa ja näpyt häviää.
Treenaamis puolelta ei ole oikein kummempaa uutista, kuin että ohjeiden mukaan mennään. Painoja olen hilannut 2,5-10kg ylös päin riippuen lihaksesta. Kehitystä siis on tullut ja toivottavasti sen myös kohta alkaisi huomaamaan muutkin kuin itse :D

Pieni taulukko kuukausi sitten käyttämistäni painoista tähän päivään.

kuukausi sitten                          nyt
rinta 15kg                                 rinta 20kg
hartia 5kg                                 hartia 7,5kg
ojentaja 5kg                             ojentaja 7,5kg
jalkaprässi 50kg                       jalkaprässi 70kg
maastaveto 15kg                      maastaveto 20kg
reidet 15kg                               reidet 17,5kg
hauiskääntö 7,5kg                     hauiskääntö 8,5kg
ylätalja 20kg                             ylätalja 25kg
vaakasoutu 10+10kg                 sama
selän ojennus 10kg                    sama

Jos joku huomaa näissä mun mahtavan epätarkoissa kuvissa jotain eroa
niin saa huutaa :D
Ite en kyllä muuta selvää saa kuin että hartiat ois isontuneet
tai miksi niitä nyt voi sanoa :D
Ja jaloista näyttäs niinku ois rasvaa vähä lähteny... :O Tai sitten mää vaan kuvittelen....


Nimimerkillä
"Otetaan vastaan järkkäri" :D

















Mutta seuraaavaksi voisi ajatella selkään muutamia kiloja lisää. Ja siis kaikki liikkeet tulee tehtyä nuilla painoilla oikein ja hallitusti. Painoja on nostettu siitä syystä että alku ajan painoilla ei saa lihasta tarpeeksi enää töihin.
Josko joulukuun kuvista jo eroa alkaisi huomaamaan, silloin siis taas päivitellään kuvia.
Kehonkoostumusmittaus on muuten tammikuun ekkalla viikolla, tällä kertaa työpaikalla. Ilmaiseksi saa mennä niin ehdottomasti käyn. Näyttääkö tulokset sitten oikein, en tiedä, mutta käydään mittauttaan ja verrataan sitten nuihin kuukauden takaperin olleisiin tuloksiin.

Tänään lähti muuten kilpalilijalisenssi tiedot ifbb:lle. Kilpalilijalisenssi tiedot pitää olla lähetettynä heille ennen lisenssin maksamista. Kerrataan vielä että siis kilpailijalisenssiä on mahdollista hakea tammikuun aikana 1-31.1.2013 ja siiiis vain tammikuun aikana. Jos unohtaa tammikuun aikana hakea lisenssiä niin sitä ei voi enää jälkikäteen saada esim. helmikuussa. Ja kisailut on sitten kisattu vuoden 2013 osalta. Laittakaaha siis kaikki lisenssejä hakijat muistutusta tammikuulle että ei unohu :)

Suoralinkki lomakkeeseen, ollos hyvä.
kilpailulisenssit 2013


Katsahdetaanpas hieman lisäravinne puolelle.
Olen tässä pähkäillut alusta asti että mitä lisäravinteita sitä kannattaisi itse syödä. Olen kyllä niin ummikko kaikkien lisäravinteiden kanssa että en tiedä mitä pitäisi/kannattaisi syödä. Tällä hetkellä minulla on käytössä palautusjuoma (jauhepönikkä) ja omega -3 tabletit. Eilen lähti kuitenkin tilaukseen multi vitamiini pönikkä. Kaikki mahdolliset vitamiinit yhessä kapselissa. Miehen kans tilattiin puokkiin vuoden annos eli puoli vuotta saa nuita kerran päivässä popsia. Mutta riittävätkö nämä minulle, tarviinko vielä jotain lisää esim. lihaksen kehitystä ajatellen?
Miehelläni on kaappi täynnä purkkia jos jonkunlaista, mutta tuskin niitä itse tarviin, kun en ole suuria lihaksia hamuamassa.. hmmmmm, täytys varmaan kysyä joltain kanssa toverilta.
Lukijat hoi, laittakaa ihmeessä omia lisäravinne kokemuksia jos niitä on! :)

linkkiä pukkaa...
Vasta itsekkin löytäneenä jaan teille nyt nettisivun, josta varmasti on kaikille kilpailuun tähtääville hyötyä.
Nimittäin niille jotka eivät ole hirveästi nähneet bikini fitness kilpailijoiden kuvia niin TÄSSÄ linkki suoraan body galleriaan, josta näkee aijempien bikini fitness kilpailujen kuvia. Todella hyödyllistä tsekkailla erillaisia vartaloita niin tietää minkälainen taso kyseisissä kilpailuissa on. Ensi vuodelle muuten ennustetaan huikeaa kasvua bikini fitness kisoihin, jopa 100 kilpailijaa arvioidaan tulevan lisää. Ja varmasti taso vain kasvaa.
Kuvia katsoessa huomaa kuinka huikea ero alle 163 cm ja yli 163 cm tyttöjen kropissa on. Itse siis tulen edustamaan alle 163 cm luokassa pituuteni ollessa 159cm (lyhyt :D). Voin vain huokaista helpotuksesta ettei tarvitse olla samassa luokassa pitempien lähemmäs 170 cm tyttöjen kanssa. Ero on nimittäin huima, tietenkin pituudelta, mutta myös lihaksia ja kokonaisuutta katsottaessa.


Jos sitä nyt lähtis täytteleen tämän päivän osalta ruokapäiväkirjaa. Päiviksi otin ke, pe ja la jolloin kirjaan kaikki syömiset ja juomiset ylös. Ensi viikolla sitten hieman palautetta mun ruoan mussuttamisista. :D
Loppu viikolla on vielä yksi sali treeni ja yksi aerobinen treeni. Viikonloppu meneekin rauhallisissa merkeissä poitsun kanssa. Ensi viikonloppuna voi olla sitten hieman isompi vaihe päällä. Pientä juhlintaa tiedossa. ;) Tää on tätä pikkujoulu aikaa. Mutta maltilla mennään kaikkien suhteen :)

Tässä tätä, enempää ei irtoa. :D



2 kommenttia:

  1. Ite käytän lisäravinteita aika rutkasti, itelläkin tähtäimessä bikinifitness ja valkku käsk syödä näitä: multivitamiini, c, d, kalsiumi, omegat ja illalla vielä magnesiumi :) eli kyllähän noita tulee popsittua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syötkö multivitamiinin lisäksi vielä nuo c ja d vitamiinit? Ite mietin tuota kreatiinia vielä lisäksi. Onko sulla tähtäimessä ensi syksyn kisat? :)

      Poista