perjantai 23. marraskuuta 2012

Rautaa myös suussa

Njooo, lähin sitten uhkarohkeena tyhjällä mahalla tänään salille. Sanoisin että ei mikään paras vaihtoehto. Ylös meinas tulla kaiken maailman vitamiinit ja mukavasti potki tuo multivitamiini tabletti takas päin. Maistuu nimittäin ihan rauta tabletille, hyi yäk!!!

Koko treeni tuntu toooosi raskaalle ja hikiä pukkas aika voimakkaasti melkein koko treenin. Väsymyksestä huolimatta en antanu periksi vaan laitoin hauikseen kilon lisää painoja! Voin sanoa että hauis kiitti. Vaikka tuo voi kuulostaa pieneltä tuo kilonen, mutta kyllä se mulla hyvin heti vaikutti. Laitoin siis kilon lisää hauikseen sarjassa 3x12 ja sen jälkeen oli vielä vinopenkissä 2x15.























Meijän pikku poitsuli vietiin tänään mummulle hoitoon. Alkuun meinas vähä nihkeesti jäähä, mutta kyllä se siitä sitten iloksi muuttu, kun ruvettiin puhumaan että pääsee mummun kans kaupunkiin autolla kattoon joulupukkia :D Ja vielä hampuri kauppaan, näin Samia lainaten. Tarkottaa siis syömään hampurilaista esim. mäkkäriin :D
Sami jäi ilosin mielin viettään viikonloppua mummon tykö ja eikä äitilläkään tuuli puhaltanut kovinkaan kovaa silmiin ;D





















Tulo matkalla mummulta poikettiin samalla vähän finnlandia kalustemyymälään. Meillä on ollu kiikarissa semmonen kulmasohva jo jonkun aikaan. Nyt kun viikko sitten kilahti postilootaan tuo uusin finnlandian lehti, niin pakkohan siellä viime viikolla oli ihan paikan päällä käyä. Silloin meillä silmiin osui muutama sohva. Otimme mitat ylös ja palasimme silloin vielä kotia miettimään. Tälle viikkoa soittelin takasippäin liikkeeseen ja sain aikas hyvän tarjouksen yhdestä aika hyvän hintaisesta sohvasta mistä mieheni niin kovasti tykkäsi, mutta minä en, vain sen hinnan takia. Sohva on siis kulmasohva tai oikeastaa modulisohva, mutta kulmasohvan mallinen toisella avonaisella päädyllä. Kyseinen sohva tulee meille mustana ja nahkasena. Ja vieläpä ennen joulua. Mulle kyllä ei ois niin ollu hätä just jouluksi saada, mutta en kyllä vastaankaan laittanu. :D

Oli muuten aika homma yrittää ettiä normi kulmasohvista siis niistä jotka eivät ole moduleita niin yli 320cm pitkää. Käytännössä se oli mahdotonta löytää semmoista vaan se oli pakko "koota" modulista.
Mutta nyt on aivan huippua, kun ei tartte vieraitakaan seisottaa tai laittaa istumaan keittiön puolelle. Ennen tai siis vielä tälläkin hetkellä meillä on 3+2 istuttavat nahkasohvat. Kyllä nuokin ajaa asiansa, mutta meillä vaan oli itsemmekin takia tarvetta isommalle sohvalle. :)











Sohvamme tulee olemaan tuommoinen, mutta siis musta, nahkanen ja isompi.
 Ei muuta kun vanhat myyntiin ja uutta sohvakalustoa odottelemaan. Samalla lähtee myös tuo meidän sohvapöytä vekeen. Ei nimittäin mahdu enää niin isoa sohvapöytää tai mahtus, mutta inhottavan ahdasta tulis. Mua ei henkilökohtasesti haittaa se yhtään, oon pitkän aikaa halunnu ostaa uuden ja myydä vanha pois. Eli uusi pienempi sohvapöytä ois myös hakusessa :)


Huominen päivä starttaakin aamulenkillä ja jatkuu siitä pitkälti laittautumisella syöminkejä varten. :)
Linkkurilla pitäs olla jo kahelta matkaamassa keskustaan.





















Pientä sovittelua ja koklausta (hiukset vaan on tuossa kuvassa ja mekkoa en saanut yksin kokonaan kiinni, seli seli!! :D ). Saas nähä mitä tuosta syntyy. Laitanko hiukset kiinni vai auki?? Entäs tuon laukun kans, iso vai pieni?? Entä meikki, tumma vai enemmän naturelli. Minkälaiset sukkahousut?
Ainut mikä on varmaan niin on valkoset saappaat. Tai no, se on sitten vasta varmaa kaikkien osalta kun näkee mut kävelemässä ulko-ovesta ulos. :D Sillon viimestään luulis olevan ne kamppeet päällä millä iltaa aikoo viettää....
Naisen elämä! ;)




Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti