torstai 8. marraskuuta 2012

Ajatuksia

Ajattelin tähän väliin hieman raottaa pään sisäisiä ajatuksia kilpailemisesta ja siihen liittyvästä.
Ensimmäinen aihe mikä on pyörinyt päässä hyvinkin kauan ja aika yleistä kisoissa on silikonit eli rintaimplantit.
Olen aina ollut pieni rintainen ja nyt kun yhden lapsen imetin ei se auttanut asiaa yhtään. Tai siis hetkellisestihän rintani olivat jopa minun mielestä isot :D, mutta kun maito väheni hävisi samalla rintanikin. Mietin hyvinkin pian imettämisen jälkeen että laitattaisin rintaimplantit. En miellyttääkseni muita vaan itseni takia. Rintani eivät todellakaan miellyttäneet enää silmääni. Olinkin jo yhdessä vaiheessa todella lähellä leikkausta, mutta se jäi siihen etten uskaltanut mennä ottamaan peloteltujen mahd. jälkiseuraamuksien takia eli siis kapseloitumisen. Onhan se kuitenkin TODELLA ISO summa mikä rintoihin tulisi laitettua ja sitten kun joutuisi leikkaus kierteeseen, olisi se todella suuri pettymys ja iso rahan reikä. Paljonhan nykyään on kaikkia kapseli takuita, mutta luettuani asiasta on sekin hieman kaksipiippuinen juttu.
Halpaa olisi käydä rinnat laittamassa virossa, mutta taas tulee mieleen että miksi hinnat on puolet suomen hintoihin verrattuna halvempia...?  
Paljon olen surffaillut jyväskylälaisen plastiikkakirurgian sivuilla ja nettisivujen mukaan ovat paljon tehneet töitä tietääkseen miksi implantit kapseloituu. Kuulostaa todella luotettavalta, mutta onko se sitä? Nämä asiat ovat saaneet minut pidättäytymään leikkauksesta.

Nyt kun lapsen syntymästä on kulunut 2,5 vuotta ovat rintani muokkautuneet lähes normi mittoihin, paitsi että rasvaa niistä on lähtenyt ja varmasti tulee vielä lähtemään. Jääkö siis minulle enää mitään muuta kuin lihakset jäljelle???
En siis sulje ajatusta pois ettenkö voisi silikoneja laittaa. Enkä katso ketään pahalla jos joku ne laittaa, se on heidän oma asiansa. Ja niinkuin muillakin on minulla siihen oma syynsä. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan tämän asian suhteen. Mieli on avoin ajatukselle, ollut jo pitkään.
 Kiva olisi kuulla kokemuksia muilta tästä asiasta.

Mutta ajatukset rinnoista muualle.. Yksi suuri kysymys on pyörinyt alku vaiheessa mielessä että kuinka pitkälle olen valmis menemään kilpailujen kanssa.
Tarkoitan siis että pyörinkö vain suomen kilpailuissa esim. yhden vuoden vain olenko valmis menemään muualle kisaamaan, edetä harrastuksessa jos menestyn kisoissa. Bikini fitness kilpailuja kun käydään ympäri maailmaa. Ainakin alku vaiheessa haluan saada kunnolla kokemusta suomen kisa lavoista ja jos tosiaan menestystä tulisi ja olisi tie avoinna muualle olisi myös minun mieleni avoinna asialle. Ajatus ulkomaille kisaamaan lähtemisestä hieman pelottaa, vielä tässä vaiheessa. Olisihan se iso harppaus kohti uusia tuulia. Olenko valmis sen ottamaan? Uskon vahvasti niin että olen. Se jää vielä nähtäväksi että onko minusta potentiaalia siihen. Itse uskon että on! Vaikka olen pyöritellyt ajatuksissani tällaisia ajatuksia on kisa viettini edelleen kova ja tavoitteet korkealla!On hyvä kuitenkin käydä oman itsensä kanssa läpi kaikki ne ajatukset mitä mieleen tulee. Ne jos jättää käsittelemättä voi homma jossain välissä tyssätä hyvinkin lyhyeen.

Yksi kysymys loppuun, onko tässä mitään järkeä??!??
Vastaus on lyhyt ja ytimekäs, ON! Kaikki saa harrastaa sitä mikä itsestä parhaimmalle tuntuu ja tämä taas tuntuu juuri minun harrastukselleni, nimenomaan harrastukselle mikä se tällä hetkellä on. Kisat on vain bonus kaiken hyvän lisäksi. Vaikka koko ajan tähtään yhteen suureen päivään eli kisaan, otan tämän kuitenkin harrastuksena. En ajattele koko ajan vain kisoja vaan menen kuukausi kerrallaan eteenpäin muokaten kroppaani. Kun kisat lähenee ja alkaa dietit, kisa lookin miettiminen ja kaikki mahdollinen ihana hössötys, ehtii asia olla tapetilla todella paljon. Nyt ehdin rauhassa keskittyä vain kroppaani.

Kisat kun siintää siis ensi syksynä on hyvä muistaa että lisenssit ensi vuodelle on haettava jo tulevan tammikuun aikana! Ensimmäinen etappi siintää siis tammikuussa ja varmasti laukaisee minussa hirveän kisa hössöttäjän. :D

Mutta pään sisäisistä ajatuksista tähän päivään. Tänään oli vuorossa aerobista liikuntaa ja kävinkin rpv ryhmäliikuntatunnilla ja lyhenne tulee siis reisi-peppu-vatsa. Ja oli muuten elämäni ensimmäinen virtuaalitunti. Ihan mukava kokemus ja aivan yhtä täysillä tein kaikki asiat vaikka konkreettisesti ohjaaja ei ollut läsnä tilassa.
Huomenna jatkuu taas sali treenit.
Viikonlopulle onkin sitten ohjelmassa lapsen huoneen sisustamista, lipaston kasaamista, lasten synttäreitä ja yhdessä oloa koko perheen voimin!
Ja jos viikonlopulle ostais vähä näitä, eli pähkinöitä :P




















Ja ai niiiin, onhan se muuten viikonloppuna myös isäinpäivä. Huomenna lahjan ostoon ja sunnuntaina kokkailis vähä parempaa ruokaa. Ajattelin laittaa jotain hyvää pihviä kera fetalla höystetyn salaatin. Ja jälkkäriksi tulee suklaamoussea, kyllä suklaamoussea. :)) Jälkkäriä piiiitkäään aikaan, syön hyvällä omalla tunnolla hartaasti kupin tyhjäksi. :D



Lopetellaanpas tähän ja jouluiseen tunnelmaan *<:)


2 kommenttia:

  1. Mä olen päättänyt että alkuvuodesta tieni vie tallinnaan ja tissien ostoon :) Mulla on jäänyt raskauden jälkeen pienet rinnat ja tiedän niiden lähtevän kokonaan, kun rasvat vedetään mahdollisimman alas.
    Ajattelin, että tänään varaan ajan konsultaatioon ja näin saan projektin eteenpäin! :) Komplikaatio riski on olemassa, mutta niinhän on kaikissa leikkauksissa.
    Vaikka tissit ei ole tae menestymiselle kisalavoilla niin epäilen ettei siitä haittaakaan ole :) Mä oon jo nyt ihan tärinöissä kisoista vaikka niihin on pirusti aikaa ja tärinä +sekoaminen tuntuu vaan voimistuvan ja voimistuvan :)

    VastaaPoista
  2. Totta, leikkauksissa on aina riskinsä. Meetkö tiina jylhän kautta? Voi että, kerrohan kuulumiset kun oot rapakon takana käyny. :) Paljon muuten on hinta?

    VastaaPoista