torstai 22. marraskuuta 2012

tihkusadetta ja juoksulenkkejä

Viikko on taas hurahtanut niin nopeaa että hyvä että on ehtinyt etes huomata. Viikko on ollut työ, koti ja treeni painotteinen, niinkuin yleensäkkin. Ruokapäiväkirjan olen saanut täytettyä loppuun ja tänään lähtee etiäppäin pt:lle. Suhteellisen työläs homma täyttää omia syömisiä ylös :O En osannut yhtään odottaa sen olevan jotenkin nuin "vaikeaa"..

Olen yrittänyt etsiä kisoihin sopivia kenkiä, niitä semmoisia missä ne kaikki remmit ym. on läpinäkyviä, mutta en ole löytänyt. Jos joku tietää jonku hyvän nettikaupan mistä vois ostaa niin huikatkaa. :)
ps. nilkkäremmilliset ois kivat. Remmi pitäis myös olla läpinäkyvä.
Täytyy huomenna ajan kanssa yrittää niitä vielä tarkemmin etsiskellä, kun tietäs vaan niitten oikean nimen.
Fitness kengät??

Salitreeneistä huomenna lähtee viimeisin taas tälle viikkoa ja edessä onkin selkää, hauista ja vatsoja. Juoksemassa olen käynyt nyt kahtena päivänä, tiistaina ja tänään. Vaikka ilma onkin ollut ankean harmaa ja sateinen sinnillä sitä on juoksemaan lähdetty, eikä oikeastaan ole tehnyt tiukkaakaan saada itsensä liikkeelle. Lauantaina ajattelin käydä vielä juoksemassa ennen ravintola syöminkejä.





Vaikka viikot on arkista aherrusta täynnä ei kuitenkaan vauhdilta ja vaarallisilta tilanteilta ole meillä vältytty. Poikaa piti vähän komentaa, kun se meinaa koiraa kiusata, välillä aika kovillakin otteilla. Tuloksena oli sitten tämä:
















Samilta jouduin ottamaan semmosen kepakon pois millä se koiraa meinas kovasti tökkiä niin huutoahan siitä seurasi. Ja sitten kun en sen huutoon mitenkään reagoinut vaan vaihdoin huonetta niin siitähän se vasta riemu repes. Sitä otti niin älälle etten ruvennu sen kummemmin sen kans tappeleen niin kävi ja tempas olohuoneen pöydältä pähkinä kupin lattialle ja rikkihän se meni..
Eikai vaan minkään näköstä uhmaikää täällä päin ole havaittavissa..??? :D


Joulu se vaan tulla jolkuttelee. Tänään postilootaan oli tipahtanut kalevan joulukalenteri. Jos ei mitään muuta kalenteria tuu ostettua niin ainakin saa siitä luukkuja aukasta. :D Jännääää!!!
Valoja on myös tullu sisälle laitettua ja ulkonahan ne onkin jo jonkun viikon komeillu. Verhot kuulemma saa laittaa vasta joulukuussa. :) Ehkä se onkin paremmin niin niin jää vähä sitä joulun laittamista myös joulukuulle joulukuusen lisäksi :D


Tämä "jouluvalo" on kyllä niin ajaton että sen voisi jättää ihan ympärivuotiseksi hyllyyn komeileen. Kun tuosta sammuttaa nuo valot niin pallot on semmoiset hopean väriset, tosi sievät! Voi hyvinkin pitää hyllyssä ihan ilman että nuita valoja pitäisi päällä, kesää ajatellen.
Mitä nyt tuo johto näkyy, mutta ei ainakaan mua haittaa, verhon taakse oon sen aika hyvin saanutkin piiloon :)









Ja jotenkin huomaa myös joulun tulon tuosta mainoksien määrästä! Joka päivä on jos jonkin näköstä mainoslehteä normi postin mukana. Mutta ylitse muiden on tänä jouluna kaikkein eniten tullut lasten lelulehtiä! En pistä kyllä yhtään sitä pahaksi, nimittäin pitäs tuolle pojalle jotain hyvää lahjaa keksiä.. Onneksi on vielä aikaa miettiä sitä.




















Tää on just mulle sopiva viherkasvi! Oon niin hyvä kukan kasvattaja että mulla kuolee melkein aina kaikki kasvit. En vaan osaa kastella niitä oikein. Kastelen niin säännöllisen epäsäännöllisesti että siitä se johtuu. Taas jouduin yhen kukan nakkaamaan melkein kokonaan roskiin. Yhden alun sain siitä säästettyä, mutta sekin taitaa joutua vielä roskalaatikkoon.
Tai sitten jos ryhdistäydyn nuitten kukkien kastelussa niiin sehän voi jopa kestää. :D Sitä päivää ootellessa, mutta jos näin tapahtuu ja se lähtee kasvamaan otan kyllä siitä kuvan ja laitan tänne kaikille todisteeksi :D

Mutta ei se auta, kun lähtä tekemään iltapalaa ja katsomaan mitäs muuta, kuin salkkareita! :)
Khyl, täällä katotaan joka jakso jos ei ole jotain TODELLA tärkeää muuta tekemistä. Yleensä ei ole :D


Kuulemisiin ja jos nyt väli ei ole seuraavaan kuulumiseen ihan näin pitkä, melkein viikko :O

Vielä loppuun joulua, joulua.... *<:)


2 kommenttia:

  1. Moi,

    monet ostavat Pleaser-merkkisiä kenkiä (myös minä :D) Suomesta niitä saa esim. Biancanevestä, mutta netistä tilaamalla monestakin paikasta.

    Itse tilasin omani jenkkiläisestä nettikaupasta, toki koon kanssa joutui menemään vähän tuurilla.

    http://howcool.com/product/pleaser-shoes/PL-LIP-150?gclid=CLLahfDG5LMCFeR4cAodPlQA-Q&colors=12&listing_page=2&cPath=25&brands=19&collection=34

    http://howcool.com/product/pleaser-shoes/PL-FLAIR-408?gclid=CLLahfDG5LMCFeR4cAodPlQA-Q&colors=12&listing_page=3&cPath=25&brands=19&collection=34

    Tuossa muutama malli jotka ainakin käyvät. Tuota ylempää näkee aika monilla ja ne itsellänikin on nyt ainakin harjoituskenkinä.

    Hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtavaa, kiitos linkeistä Emilia!
      Ja hyvää viikonloppua myös sinulle. :)

      Poista