sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Treenit = terapiaa itselle

Jos joku ottaa päähän niin menkää ihmeessä nollaamaan mieli salille. Perjantaina huomasin sen todella, kuinka salilla unohtaa kaikki mieltä painavat asiat saman tien. Töissä yksi asia meinas vähä v-ituttaa, mutta ei tarttenu kuin minuutti ottaa alku lämpöä crossarilla niin asia oli jo unohtunu täysin mielestä. Saatikaan punttien nostossa ei tullu ees mieleen että oisin koko asiaa jaksanu ees ajatella. Treenien jälkeen päivä näytti heti paljon, PALJON paremmalle. Vielä hetki sitten oikeasti pieni asia tuntui niin hirveän suurelle oli muuttunut treenien jälkeen vain siksi pieneneksi asiaksi, joka ei jaksanut sen kummempin enää mieltä painaa.

Joskus on oikeasti hyvä välillä olla se ei täydellinen ja tehdä niitä virheitä. Virheistä oppii ja tekee asiat seuraavan kerran toisin. Itse pyrin normaali arjessa kuin töissäkin lähes täydellisyyteen jos nyt niin voi sanoa ja sitten kun moka sattuu, oli se pieni tai iso niin se ottaa todella älälle! En sano että olisin jotenkin täydellinen, en todellakaan, mutta pyrin aina moitteettomaan lopputulokseen ja kun se joskus ei satu menemään niinkuin suunnittelee, teen asiasta suhteellisen ison ongelman itselleni, pään sisällä. Joskus täytyisi vain ottaa rennommin, mutta aina se ei onnistu. Työni on mukavaa, vapaata ja vaihtelevaa, mutta taas toisaalta hyvinkin haastavaa. Siksi juuri rentous voi välillä olla hyvinkin kaukana.

Mutta aina pitäisi muistaa että vaikka puolet päivästä menee työskentelyyn niin on se kuitenkin vain TYÖTÄ! Työtä teet että saat siitä rahaa elääkseni ja sen takia että tykkäät siitä, mutta ei työn tarvitse olla koko elämä. Työt pitäisi jättää töiden jälkeen sinne työpaikalle, eikä päivät pitkät miettiä työasioita. Muistakaahan siis kaikki ettette ressaa liikaa töistä. Tietenkin työ täytyy ottaa omalla tavalla vakavasti, mutta ei niin vakavasti että oma elämä siitä kärsisi.
Tällä tekstillä en tarkoita sitä että oma työni haittaisi omaa elämääni, aukaisin vain fiiliksiäni. Tykkään työstäni, joka siis on asiakaspalvelutyötä enkä vaihtaisi sitä pois. Hyvä on kuitenkin muistutella mieleen välillä nuita edellä mainitsemiani ajatuksia.

Työt sikseen. Otin eilen hieman kuvaa mun kasvaneesta habasta.
Kyllä, se on oikeesti kasvanu! :D



















Hyvin rusina se vielä on, mutta oon tuosta pienestäkin rusinasta ylpeä :)

Tänään käytiin samin ja koiran kans puolen tunnin juoksulenkillä. Vaikka ihan ääneen sanoin aamu päivästä kamppeita pukiessani että en millään jaksa, niin taaas jälleen kerran kun itsensä saa vain liikkeelle niin fiilis on sitten aivan eri hyvä treenin jälkeen. Sami tosin istu rattaissa (2,5 v.) ja minä juoksin :D On se astetta raskaampi juosta rattaitten kanssa kuin ilman. Syke kävikin välillä turhan korkealla, mittari näytti välillä 169. Mutta keskisyke oli mittarin mukaan puolen tunnin lenkin aikana 146. Ihan ok syke.

Niin kuin tuosta minun sivun laidasta huomaa, mainostan leeloo.fi kenkä, sukkahousu & stay-up nettikauppaa. Käykäähän ihmeessä kurkkimassa ihania kenkiä ja TODELLA makeita sukkahousuja. Aijon kyllä itse tuolta tilata seuraavat sukkahousut, on niin mahtava näköisiä.
Kyseisen yrityksen pitäjän kanssa meillä on hieman suunnitelmia ensi vuoden alulle. Mahdollisesti kuvaukset blogini aiheeseen liittyen olisi tulossa.
Olisihan se mahtava saada tänne sivuille ihan kunnon kuvia, eikä näitä mun suhteellisen epätarkkoja ja sumeita kuvia.
Sen takia ajallisesti vasta ensi vuoden allulle kuvauksia suunnittelen, koska haluan saada hilattua kroppaani vielä parempaan kuntoon ja ennen kaikkea tiukemmaksi että kuvissa ei sitten bläsä tursua. :D Mulla on jo kuvaustyylikin mietittynä ja kuvaaja tietää myös sen. Innolla odotan vuoden alkua että pääsemme toteuttamaan suhteellisen tyylikkäät kuvat ;)

Tähän väliin laitan hieman musaa. Inspiraatiota sopivalla huumorilla höystettynä.! ;)
Tätä täytys kuunnella aina kun vähäkään tökkii treenit.




Loppuun vielä kuvia aikasemmasta yhteistyöstä edellä mainitun kuvaajan kanssa.
Nämä kuvat ovat minun tanssi ajoilta noin vajaan vuoden takaa. Mukava olisi taas jossain välissä palata tanssitunneille, mutta nyt menee ihan kivasti tähän harrastukseen rahaa että katsotaan myöhemmin tulevaisuudessa.
Kaikille jotka ovat kiinnostuneet tankotanssista niin suosittelen lämpimästi. Todella mukava ja itsensä mukaansa tempaava harrastus. Ja kunnonkohotus aikeissakin on todella tehokas tanssimuoto ;)






















Taas olisi sunnuntai, se viikonlopun vapaa päivistä se viimeinen. Maanantaina taas arkinen aherrus edessä suhteellisen aikaisella herätyksellä. Mutta tulevana viikonloppuna olisikin sitten lapsi vapaa viikonloppu. Alunperin oli tarkoitus että Sami menisi vain yhdeksi yöksi mummulaan hoitoon, mutta äitini halusi että Sami menisikin jo perjantaina hoitoon. Aluksi ajattelin että eeeen raski, mutta ei se kyllä huonoakaan tekisi. Pääsevätpähän sitten yhdessä katsomaan mummu sekä Sami joulun avausta kaupungille. :)
Meillä siis koko ensi viikonloppu ns. vapaata. Varmasti omituista hengäillä perjantai päivä kotona kaksistaan miehen kanssa ja varmasti vielä omituisempaa herätä siihen lauantai aamuun. Saa ehkä jopa nukkua pitempään. :D
Tästä kaikesta tietenkin etukäteen kiiiiiiitos Äitilleni! <3


Mukavaa ja rentoa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihania tankotanssi kuvia! :) Itsekkin kävin vuosi sitten tunneilla ,nyt ei enään riitä aika :( Oli mahtava laji.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Joo sama täällä. Mieli tekis kyllä käyä tunneilla, mutta ei taija aika antaa myöten ja toiseksi nuo tunnit on kallistunu todella paljon siitä mitä aluksi kurssi makso. :/

    VastaaPoista