tiistai 6. marraskuuta 2012

viikko starttaa venyttelyillä

Maanantaista on  päästy eteenpäin ja viikko rullaa taas mukavammin. Maanantait tahtoo olla aina niitä huonomman laatusia päiviä. Eilen tuntui ihan että tuun kipiäksi ja että kuume nousis. Salillakin tuntu ettei millään jaksa ja välillä vähä huippas ja painetta tuntu poskissa. Eilinen treeni ei mennytkään niin hyvin kuin muut, mutta kunnialla kuitenkin vedin sen loppuun. Jäi vähä mitään sanomaton olo eilisten treenien jälkeen.
Noh, tiistaihin saikin herätä aivan terveenä ilman minkään näköisiä oireita.
Mikähän lie pöpö yritti tulla, mutta eksykin sitten muualle. Ei kyllä yhtään haittaa!
Huomenna taas paremmin mielin salille ja perjantaina saankin yhden kaverin mukaan salille. Saas nähä miten se kaverin kanssa treenaaminen onnistuu, kun tykkään paljon tehdä itsekseni omalla tahdilla. Saattaapi ruveta tympiin jos joutuu toista oottamaan turhan kaun.. Ajattelinkin edetä omaan tahtiin niinkuin ennenkin, mutta autan tietenkin tarvittaessa kaveria laitteissa.

Viikonlopun aikana oli pakko (:D) laittaa vähä valoja sisälle, siiis jouluvaloja.. En tietenkään kaikkia laittanut, pikkusen sinne tänne. On ne valot vaan niiiin kivan näkösiä ilta hämärällä. Vois vaan istua jossain tuolilla ja tuijottaa valoja. Joo tiiän, oon VÄHÄ jouluihminen. Aina ollu ja varmaan aina tuun olemaankin. :)

Viikonlopun aikaan piti tehä myös lättyjä. Pojat rupes yhteen ääneen kinuamaan niitä niin pakkohan niitä olo tehä. Surffailin vähä netissä ja hain uudemmanlaisen lättyohjeen. Ihan hyvät arvosanat ne sai kotiväeltä eli siis kannattaa kokeilla jos ruokavalio antaa myöten ja lättysiä tekee mieli. Ovat hieman kevyempiä versioita.
Itsekkin maistoin yhden lätyn ja ihan hyviä olivat.

Tässä ohje:

5dl maitoa (kevytmaitoa)
2 munaa
1/2tl suolaa
1tl vaniljasokeria
2rkl sokeria
2rkl leivontaan sopivaa margariinia
2,5dl täysjyvävehnäjauhoa


Aika paljon ovat rakenteeltaan erillaisia kuin normi lätyt, mutta hyvin pysyivät kasassa pannulla.
Rakenne muutos johtuu tuosta täysjyvävehnäjauhosta.
















Lätyt sikseen ja katsaus eteenpäin.
Huomenna salilla vuorossa jalat ja vatsa. Kovaa tekemistä edessä ja pahin sarja näistä kaikista. Tiedän että jalat tulee saamaan kyytiä ja kovasti!
Pt:ni kysyikin että venyttelenkö minä. Ja pakko myöntää, olen aina ollut tosi huono venyttelemään. Mutta nyt on tehtävä normeihin muutos ja alkaa venyttelemään. Etemmäs mentäessä painot kasvaa ja venyttely tulee päärooliin vielä isommin ja silloin jos jolloin pitää jo venytellä, joka sali treenin jälkeen. Oikeastaan pitäisi jo nyt venytellä joka kerran jälkeen, mutta olenko, EN!! Anteeksi vain.
Mutta nyt ei muuta kuin venyttelemään.
Sain tämmöisen ohjeen pt:ltä:
Joka treenin jälkeen täytyy venytellä 15-20sek isoimpia lihaksia. Ja kerran viikossa olisi syvävenyttely, jolloin yhteen lihakseen venytys olisi kestoltaan noin 1-2 minuuttia. Tämä syvävenyttely on hyvä ottaa lepopäivän ohjelmaksi.
Tänään minulla onkin lepopäivä elikkäs illalla olisi venyttelyt edessä.


Tätä venytystä tehtiin selälle paljon tanssiessa












Ja lopuksi vielä päivitettyä kuvaa kolmen viikon sali treenien jälkeen. Sieltä se alkaa pikku hiljaa muodostuun. Ja sori taas nämä kuvanlaadut.. Pitäisi päästä ihan kunnon kuvaajalle kuvattavaksi niin tulis piiiiikkusen selvempiä kuvia.




















Tälle viikkoa voisin puida yhtenä kirjotuksena hieman tulevia kisoja ja kaikkia siihen liittyviä ajatuksia.
Mukavaa viikon jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti