tiistai 30. lokakuuta 2012

reeniä, reeniä ja vielä enemmän reeniä


Elikkäs eilen maanantaina oli se kehonkoostumusmittaus. Lihasta oli onneksi tullut lisää, mutta rakas rasvaprosentti oli jopa hieman kohonnut! Siiiis mitä???? Olen syönyt terveellisemmin, ku koskaan. En vaan nyt oikein ymmärrä tätä.. Piikkusen eilen meinas ottana pattiin. Noh, ei se auta, kun jatkaa eteenpäin ja ottaa lisää aerobista liikuntaa mukaan. Olenkin jo suunnitellut että viimeistään lauantaina tämä tyttö suuntaa lenkkimaastoon juoksemaan.
Aijemminhan siis olen käynyt jumpissa ja pumpissa.

Pt:ni näki myös tulokset, mutta ei sanonut sen kummempaa, kuin että ruvetaan takomaan sitä lihasta rasvan tilalle. Ja tottahan se on. Kaikki arvot oli kuitenkin normaalit, ei liikaa mitään eikä liian vähän. Rasvaa on lähinnä vyötärön seudulla ja pakaroissa varmasti eniten.
Koosteena voisin tuloksesta sen verran kertoa että paino on just oikein, mutta lihasta saisi tulla noin 2 kiloa enemmän ja taas rasvaa lähtä saman verran pois. Kisa tilanteet on sitten taas eri juttu rasvan suhteen. Joulun aikaan on taas uusi mittaus. Jos siinä mittauksessa rasvaprosentti ei oo muuttunu mihinkään niin ihmettelen! Prkl, reeniä, reeniä! Tämä tyttö ei luovuta helpolla!

Kerrottakoon vielä minun viikko ohjelmani treenien ja muun osalta. Eli siis 3 kertaa viikossa on salia (tällä hetkellä, menossa kropan sisään ajo) ja 1-2 kertaa viikossa aerobista liikuntaa. Olen tällä hetkellä tehnyt niin että 3 kertaa viikossa käyn salilla, yksi kertaa viikossa treenaan kotona ja yhden kerran jossain jotain aerobista esim. jumppa tai pumppi.

Mutta eikös se vähän niin ole että yhtä aikaa ei oikein voi kasvattaa lihasta ja samalla laihuttaa?
En siis ole tällä hetkellä laihduttamassa, minulla on vaan hieman väärin päin nuo rasvojen ja lihasten suhteet. Varmasti voin ainakin tällä hetkellä sanoa että ensimmäiset kisat ovat minun osalta ovat tosiaankin elokuussa Oulussa. Kiire varmasti tulisi jos tähtäisin jo huhtikuussa järjestettäviin kisoihin helsingissä.
En halua nimittäin rynnätä lavalle jos en ole siihen valmis. Tarkoitan siis kroppaani. Haluan että lavalla tuomareiden edessä olen oikeasti hyvässä ja timmissä kunnossa.
Ihmeitä voi varmasti saada aikaan, mutta tällä hetkellä tähtään elokuun kisoihin.

Tänään siis minulla on lepopäivä menossa. Olen nyt treenannut kaksi päivää putkeen. Sunnuntaina tein koko kropan treenin ja eilen oli vuorossa rinta, olka ja ojentaja treeni. Jotenkin tuntuu aina lepopäivinä että tähän plösähtää ihan kokonaan ja että kroppa imee itseensä kaiken mahdollisen mitä suuhun laitan. Vaikka syön terveellisesti ja säännöllisesti niin tuntuu silti että maha ja takamus vaan leventyisi, vaikka kyllä tietääkseni näin ei voi yhden päivän aikana tapahtua. :D Yksi syy siihen turvonneeseen oloon johtuu varmasti näistä tutuista naisten vaivoista...

Vaivat sikseen, huomenna koittaa taas treeni salilla ja vuorossa taisi olla hauis, selkä ja vatsa treeni. Torstaina suunnittelin meneväni jumppaan ja perjantaina olisi taas vuorossa salia pt:n johdolla. Viikonlopun aikaan käyn vielä lenkillä. Täytynee varmaan perjantaina hieman avautua ja purkaa sydäntä tuosta tuloksesta pt:lle. Haluan hieman ammattilaisen näkökulmaa tuohon että miksi tuo rasva vain on ja pysyy.
Vaikka ei sitä kannata jäädä turhia murehtimaan vaan ottaa tästä yksi motivaatio lisää kohti kiinteämpää ja lihaksikkaanpaa kroppaa. Tehkää tekin kaikki niin elkäkää antako periksi! Kaikki tahto ja halu lähtee meistä itsestämme!

Kohta syömään kanaa ja illalla perinteiset rahka-ananas (ei siis banaania, niinkuin kuvassa näkyy) sörsselit ääntä kohti, bon abbétit!


2 kommenttia:

  1. paljonko sun rasvaprosentti sit oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli 27%, mutta minulla alkoi mittauspäivän jälkeen heti menkat, joten tulos ei ole oikea. Painoni nimittäin heittää menkkojen aikaan noin kilon-kaks verran ylös päin johtuen turvotuksesta. Viimeksi nimittäin rasvaprosenttini oli 22%. Uusi mittaus on taas tammikuussa :)

      Menkojen aikaan, kun ei kannata käydä inbody mittausksessa, koska ei anna oikeaa tulosta.
      Hyvä näin jälkikäteen tietää, mittaus meni vähän niinku hukkaan :/

      Poista