maanantai 15. lokakuuta 2012

Pt ohjelman aloitus


Lauantaina siis startattiin pt:n kanssa kuntosali ohjelma.
Lauantaina ohjelmassa käytiin liikkeet ja laitteet läpi. Sain tälle viikolle tiivis ohjelma, jonka käyn tälle viikkoa 3 kertaa läpi. Ensi viikolla tapaamme pt:n kanssa uudestaan ja käymme läpi koko ohjelma, jonka hän nyt laatii. Ohjelma tulee olemaan kolmijakoinen ja siis kolmena päivänä viikossa treenataan salilla. Ohjelma päivitetään kuukauden kuluttua ja katsotaan mitä on kehossa tapahtunut. Painoja myös olennaisesti tullaan lisäämään, kun lihakset pääsevät kasvuun.

Seuraavalla tapaamis kerralla otan biksut mukaan. Pt pääsee näkemään kunnolla minun kuntoni ja otamme myös kuvia "lähtö tilanteesta". Kun tuo kuukauden ohjelma on käyty läpi otamme taas uudet kuvat kehityksestä. Näkee itsekkin mitä on kropassa tapahtunut ja mukava saada siitä ulkopuoliselta arvio.
Ja tietenkin päivittelen kunnostani kuvia myös tänne :)

Sain tietenkin myös palautetta koti ohjelmastani. Oma tekemäni ohjelma joka minun piti pt:lle näyttää oli hänen mielestä ihan ok. Ei siis mikään paras, mutta ihan hyvä näin itse laatimaksi koti ohjelmaksi.

Sitten vielä omia mietteitä tälle viikolle tehdystä ohjelmasta, joka siis ei ole se valmis.
Painot oli ihan hyvät, hyvin sai jalat ja kädet hapoille. Seuraavan kerran tälle viikkoa lisään selän ojentajaan hieman painoja lisää, tuli nimittäin semmoinen olo sen jälkeen että vielä enemmän olisi selkälaitteessa ollut annettavaa. Mutta muuten hyvä ja jämäkkä ohjelma.

Ja pt:n kanssa tulemme hyvin toimeen ja ymmärrämme toisiamme, ainakin näin muutamien kertojen tapaamisieni jälkeen. :) Hyvä tsemppari ja muutenkin mukana ihminen. Ja pt:ni on muuten naishenkilö.


Mutta jäädään odottelemaan mitä kroppa tykkää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti