lauantai 27. lokakuuta 2012

normi lauantai ja kehon analyysia


Tänään lauantaina olemme pojan kanssa suurimman osan päivästä kaksistaan ja siitä syystä tämän päivän treenit siirtyi huomiselle.
Herätys olikin tänä aamuna jo ennen puolta kasia, kun pienempi herra päätti että enää ei nukuta, varsinkin kun iskäkin on jo ylhäällä töihin valmistumassa. Aamu onkin mennyt leikkiessä, siivotessa ja pihalla ollessa. Aamulla olikin pihalla kylmä, hyrrrr noin 6,5 astetta pakkasta. Pipoa ja paksumpaa takkia sai laittaa päälle että tarkeni.

Koira liittyi myös mukaan kävelylle ja metsän läpi kävellessä huomattiin pojan kanssa jotain... Puilla oli omat halloween asusteet päällänsä.! :D Mahtavasti kuura oli erottanut nuo hämähäkin seitit puista.

Pieni kävelylenkki osoittautui minulle suhteelisen raskaaksi, kun poika ilmoitti ettei jaksa kävellä. Sitä sitten sai suuremmaksi osaksi kanniskella. Jo valmiiksi kipeät hauikset eivät siis päässeet lepäämään noin 12kg kanniskellessani ja koiraa siinä samalla taluteltaessa. Kirjaimellisesti kädet täynnä töitä. :D

Kävelylenkin jälkeen olikin vuorossa ruoka-aika. Ostin eilen k-marketista lohta, kun oli tosi hyvässä tarjouksessa. Sitä sai vielä tänäänkin syödä kera salaatin ja mieheni tekemän jauhelihapitoisen ruoan kera.


Punnitsin muuten eilen ja tänään ruoka-annokseni ja annoskoko oli noin 200-230g paikkeilla. Laitoin siis lautaselle sen verran ruokaa mitä aina olen laittanut ja vaaka näytti tuota lukemaa. Jotenkin on aina tuntunut että lautasella on hirveesti ruokaa, mutta näin ei olekkaan todellisuudessa ollut. Onkohan lautanen ollut liian pieni että on saanut ruokamäärän näyttämään niin isolle? :D
Mutta siis hieman isommat annos koot saisi täällä päässä olla.

Ensi viikolla minun pitääkin pitää pt:lleni ruokapäiväkirjaa kolmen päivän ajan, jotta hän näkee miten syön ja kuinka paljon. Saas nähä minkälaisen tuomion siitä saan. On minua kyllä mietittänyt että saanko tarpeeksi proteiinia ja taas liikaa hiilihydraattia suhteessa proteiinin määrään. Mutta näihin kaikkiin saan sitten vastauksen noin viikon kuluttua.

Ensi viikon maanantaina myös on se kehonkoostumusmittaus, jossa selviää vielä tarkemmin tämän hetkinen kunto. Löysin eilen laatikon uumenista tämän vuoden kesäkuussa otetun mittauksen ja voisinkin hieman avata sitä teille.

14.06.2012 mittaukset on näyttäneet seuraavaa:

Rasvamassa (kg) 11,7 (normaali)
Rasvaprosentti 22.7 (normaali)
Lihasmassa (kg) 21.7 (alle)

Kaikki muuten ihan on, mutta lihasta tuolloinkin jo olisi saanut olla enemmän. Viitearvo nimittäin lihasmassalla on 21.7-26.6 ja minulla juuri tuo alhaisin lukema :/
Toivon todella että rasvoja olisin saanut kuriin ja ennenkaikkea lihasmassaa enemmän. Mutta niinkuin me naiset tiedämme, lihaksemme eivät todellakaan kasva niinkuin miehillä, joten en odota mitään suurta muutosta nuitten suhteen. Kirjoittelen uusia lukemia tänne ensi viikon alussa.

Mutta aijemmin jo kerroin että pitäisi saada uudet treeni kamppeet. No, nyt ne minulla on. :) Kävin viime viikolla h&m:llä ja käteen jäi housut, toppi ja urheiluliivit. Todella hyvän tuntuiset materiaalit ja laadukkaan oloiset. Hintaa koko pömpisellä oli 39,80e. Todella edullisia vaatteita, toivotaan että kestävät käytössä. Nyt kun ei ole varaa merkkivaatteisiin niin nämä kelpaavat minulle vallanmainiosti. :)

Tässä vielä kuvaa ostoksistani
(bad hear day)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti