perjantai 26. lokakuuta 2012

lunta ja treeniä


Noniiin. Tälle viikkoa on saatu potkaistua ohjelmat käyntiin. Keskiviikkona aloiteltiin ja käytiin läpi rinta, olkapäät ja ojentajat. Noin tunnin mittainen treeni on kokonaisuudessaan.
Ensin tehtiin 3x12 ja sen jälkeen väsytettiin vielä lihas eri kuntolaitteella samaa lihasta työstäen 2x15. Todella mukavasti sai tuntumaa lihakseen varsinkin tuolla viimeisellä 2x15 sarjalla, I like!!
Torstaina eli eilen olikin sitten vuorossa hauikset, selkä ja vatsa. Sama kaava toistui eilenkin eli ensin 3x12 ja sen jälkeen 2x15. Hyvät treenit oli kumpanakin päivänä.

Eilen jäin vielä suusta kiinni pt:ni kanssa, kun ruvettiin puhumaa kilpailuasusta eli bikineistä. Ihanaa, kun valmentajanikin on niin kiinnostunut tästä projektista! Hän aikoo kysyä hänen miehen siskolta että voisiko hän tehdä minulle kisa bikinit. On nimittäin ompelijana yhdessä liikkeessä. Olisihan se huippua ja alennustakin lupaili ;) Mittatilaus vaatteet, kun ei ole sieltä halvemmasta päästä niin pieni alennus olisi kyllä tervetullutta.

Itselläni ja valmentajallani siis intoa riittää tähän projektiin. Ja minä varsinkin olen ihan fiiliksissä treeneistä ja kaikesta aiheeseen liittyvästä.! :D



Mutta tänään herättiin tämmöiseen ilmaan. Lunta oli tupruttanut yöllä maahan muutamia senttejä. Vielä aamulla ja aamupäivän aikaan lunta satoi vielä muutama sentti lisää. Todella liukas ajo keli oli ennen ysiä, kun pojan kanssa kävimme neuvolassa.
Tällä hetkellä pihalla muutama pakkas aste ja lumet on ja pysyy vielä maassa. Aurinko ei enää paista eli lunta voi olla illan päälle vielä tiedossa. Mua ei haittaa yhtään! Saa tulla jo vaikka nyt talvi, on paljon valosampaa ja muutenkin kivempaa syys sateiden sijaan.









Tilasin muutama kuukausi sitten fit-lehden ja lehtitilaajalahjana oli ruokavaaka/keittiövaaka.
Tänään vaaka oli tupsahtanut postilaatikkoon. Merkiltään ei ole mikään tunnettu, mutta tarkka vaaka on kuitenkin, ainakin vielä. Testi mielessä punnitsin tänään ostamani pähkinäpussin ja painoksi näytti 205g ja pussissa on pähkinöitä 200g, joten pussin painolle jäi 5g. Eli siis ihan tarkka vaaka on.
Nyt on mukava, kun kotona tietää minkä verran painaa mikäkin annos. Oma tekemän ruoan kanssa on vähän vaikeaa tietää paljon siinä lautasella on sitä tavaraa ilman puntaria.
Pitää tänään heti testata kalan kanssa että onko sitä syönyt tarpeeksi vai liikaa. :)

Tässä vielä kuvaa vaa`asta.
Vaa`assa kosketuspainikkeet. Voi punnita kiinteä ruokaa, vettä ja maitoa. Näyttää maksimissaan viiteen kiloon asti.
Oikein kelpo vaaka.





















Tänään pidän lepopäivän ja huomenna suuntaan taas salille. Tänään otamme mieheni kanssa minusta kuvat bikinit päällä edestä, takaa ja sivulta. Valmentajani halusi kuvat minusta että näkee vielä lähtö kuntoni.
Katsotaan jos kuvat onnistuvat että laitanko vielä tänne ne myös. :)


Mutta nyt lähden katsomaan, josko kala olisi uunissa valmista.
Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille.! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti