sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Bikini fitness, mistä kaikki alkoi


Bikini fitness, mistä kaikki alkoi 


Olen noin kahden vuoden ajan harrastanut tanssia, tarkemmin tankotanssia. Käytyäni useimmilla tankotanssi tunneilla huomasin kehossani tapahtuvia muutoksia ulkoisesti. Lihas voimani oli kasvanut ja rasvaa poistunut kehostani. Huomattuani kaiken tuon muutoksen halusin muutosta saada vielä lisää aikaan.
Noin vuosi sitten aloin käymään bodypump tunneilla. Monen kuukauden ajan käytyäni tanssin yhteydessä myös pumppi tunnilla, muutosta kehossani oli tullut lisää. Lihakset olivat hieman alkaneet erottua ja rasva palanut vielä entistä enemmän. Mukaan viikko liikuntaan otin lisää aerobista liikuntaa ja lisäsin muutamia jumppatunteja.

Menin noin puoli vuotta tankotanssin, bodypumpin ja jumppien viikko liikunnalla, kunnes nyt kesällä mieheni innostamana aloin kiinnostumaan entistä enemmän sali reeneistä.
Ei mennyt kuin hetki niin huomasin löytäväni itseni erilaisten sali aiheisten nettisivujen syövereistä ja kohta olinkin katsomassa bikini fitness kisojen kuvia.

Kuvia ja juttuja lueskeltuani tiesin heti että tämä on minun juttuni ja halusin tähdätä bikini fitness kisoihin.
Olen luonteeltani ollut aina kisa henkinen ja jos jotain teen/harrastan minua veri vie aina kisoihin, niin myös tässä asiassa. 
Kesän loppu menikin personal traineria etsiessä ja juttuja aiheesta lueskellessa.

Tämän hetkinen tilanteeni on se että sali treeniä on takana noin 2 kuukautta (muun liikunta taustan lisäksi) ja personal trainer on löydetty ja tähtäimessäni ovat elokuussa järjestettävät bikini fitness karsinta kisat Oulussa.
Jos treeni alkaa todella hyvin sujumaan ja tuloksia tulee nopeasti ei pois suljettu ajatus ole osallistua jo huhtikuun kisoihin Helsingissä.

Tie on kuitenkin vielä pitkä ja hikinen, mutta elokuuhun tähdätään. :)

Blogissani tulen kirjoittamaan edistyksestäni, syömisistä ja treeneistä ja normaalista arjesta perheeni kanssa.


Tervetuloa seuraamaan! :)




 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti