torstai 11. lokakuuta 2012

Treeni vaatteet hakusessa




Pitäisi päivittää vaatekaappiin uudet treeni kamppeet ja ennenkaikkea ostaa urheiluliivit. H&M:llä oon nähny aika kivan näköisiä vaatteita ja hintakaan ei oo kovin paha. Myös Gina Tricossa on treeni kamppeita ja sieltä vois myös käydä niitä etsimässä. Laadultaan en kyllä tiedä ainakaan H&M:n vaatteista, mutta Ginan yhdet treeni housut mulla on ja haaroista alkavat kulumaan. Olen jo kerran joutunut itse niitä ompelemaan, kun aika alussa jo ratkesivat haarojen välistä, nice! Ei onneksi mitenkään isosti :D

Ei siis ainakaan kyseiset housut oo ollu kovin kestäviä. Mutta ehdottomasti voisin Ginasta uudet kamppeet ostaa, on ne nimittäin niiiiin kivoissa väreissä siellä että :)

Ja tietenkin jos rahhoo ois niiin laatu treeni vaatteet ois tosi kivat. Täytyy vissiin puhua pukille tuosta asiasta :D Ja budget sportissa ois kiva vierailla ettimässä kaikkia ihania vaatteita, sali kassia ym ym. :)



Mutta tänään treeni vuorossa oli jalat ja yläselkä. Jalka treeniä tein 4x8-10 sarjoja. Käsipainoja käytin kaverina askelkyykky kävelyssä ja penkille nousussa. Painoina oli per puoli 6,5kg. Ihan mukavasti sai ponnistaa ja tuntemusta lihaksiin, mutta ensi kerralla voisi kiloset laittaa vielä lisää. 

Muistan, kun ensimmäisiä kertoja tein nuita kyseisiä sarjoja jaloille kotona niin painoina oli per puoli noin 4 kg eli siis kehitystä on siinäkin saralla tullut :)



Loppuun vielä... lauantai lähenee, odottelen! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti