maanantai 22. lokakuuta 2012

Harmitus maksimaalisuus


Nyt kävi niin että maanantain ja hyvin todennäköisesti keskiviikon treenit jää väliin! Vasta torstaina pääsen salille treenaamaan. Maanantai päivän korvaan todennäköisesti perjantaina ja jos sitten vielä sunnuntaina kävis salilla. Ensi viikolla sitten korvaan vielä yhden päivän tältä viikkoa.
Ja juuri, kun tänään olisi käynnistynyt se ohjelman läpi käynti niin en pääse sitä aloittamaan.
Onneksi viime viikolla kävin kolmena päivänä salilla kahden sijasta (pt suositteli kahta sali päivää aloituksen takia) niin mieli ei ole niin apea.
Ei voi mitään, näillä mennään.


Hyyyrr, että pihalla on kylmä! Meillä täällä Oulun korvilla pakkasta on reippaat seitsemän astetta. Talvi tulee kovaa vauhtia. Mietinkin tuossa että pitäisi varmaan kohta ruveta värkkäileen pihalle jouluvaloja. On se vain niin mukava illalla laittaa pihalle valot päälle ja sisältä niitä ihastella. Tänä sunnuntainahan kelloja siirretään tunti taaksepäin, on sitten jo viiden korvilla pimeää.
Joo kyllä se niin on että sunnuntaina viimeistään valot on meillä pihalla. :) Meillä kyllä ei mitään kauheita valo virityksiä ole, takapihan katteen tolpassa on yhet "köynnösvalot" ja etupihalla toiset valot. Nämä on vielä toistaiseksi meille riittänyt.

Jos vielä vähän joulua hehkutan niiiiin joulukalenterit on ilmestyneet kauppaan ja karkit myös! Kinkkuja vielä odotellessa :P
Päätimme kyllä mieheni kanssa että tänä jouluna meille ei tule niin isoa kinkkua kuin ennen. Kinkku kyllä ostetaan (joulu ei ole joulu ilman kinkkua), mutta pienempi mitä ennen. Olen myös miettinyt että tekisinkö lanttu- ja porkkanalaatikot ihan itse. Jos etsiskelis jotain vähä vähemmän kermaisia laatikko-ohjeita ja tekasis semmoset jouluksi. Karkeissa on vähän sama linja. Ostan itselleni ainoastaan yhden aladdin laatikon (slurp!) ja mieheni todennäköisesti julia boksin. Ja pikku herralle jotain, mutta muuta ei. Näillä mennään vallanmainioisti.


Sitten on pakko hehkuttaa uutta sheikkeriä, joka mieheni kanssa tilattiin. Kummallekkin samanlaiset, mitä nyt miehellä mustan värinen :D Todella kätevä kapistus. Pullossa on 3 osaa, itse juomapullo ja 2 säilytys pohjaa. Todella käteviä jos mukana kuljettaan pillereitä, rahaa, pientä naposteltavaa, purkkaa tai mitä nyt mukaan keksii ottaa. Ja ennen kaikkea itse pullo osa ei ole äly iso, mikä on minusta hyvä juttu. Nimittäin vettä tulee ohjeiden mukaan laitettua 150-300ml niin miksi tarvitsisi olla yli puolen litran sheikkeri. Paljon mukavammin istuu pikku kätöseen nuin kompaksi kapistus. Ja pullo on vielä kaiken lisäksi älyttömän söpö! :D Ja hinta muuten on kohtuullinen, apauttia kympin luokkaa. Suosittelen!



Tässä kuvaa ostoksestani





















Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti