sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Yllätysten joulu

Perjantaina oli lahjojen vienti rumpa edessä. Erityisesti tästä reissusta mieleen jäi äitini luona vierailu. Jouluaaton, kun äiti ja siskoni on reissussa niin lahjat toimitettiin jo perjantaina. Yhdet paketit aukastiin sitten äitin luona ja mitä sieltä mun kassista löytyikään.. Moroccanoil!!! Siiis äääk, en itekkään sitä ihan heti älynny vaan kattoin vaan sinne pussiin että miten tää voi olla mahdollista, mistä äiti voi tietää että tuota oon kattonu ja halunnu. Noh, tässä asiassa saa katsoa peilin kautta itseään, kun minähän siitä tänne viimeksi kirjoitin ja äitini on siitä hoksannut tuon lahjan. :D Siis kertakaikkiaan aivan mahtava ja niin yllättävä lahja, KIITOS!




Mieheni ja sen pikkuveli laittoin tälle viikkoa tuon ikean hyllyn seinään, jota oon kuumeisesti oottanu. Ennen tuota sohvan tuloa sitä ei oikein voinu laittaa, kun piti saaha vähä suurinpiirteisiä korkeuksia sohvasta ettei pää sitten kolise hyllyyn :D Ja ei kolise ja oon niiiiin tyytyväinen lopputulokseen :)






Eilen käytiin anopin kanssa kaupoissa ja pyörähdettiin siinä samalla kodin1:ssä. Siellä oli kaikki joulukoristeet puoleen hintaan. Mukaan lähtikin 2 kynttilän aluslautasta ja yksi iso kynttilän jalka mitä oon himoinnu jo kuukauden vaan on ollu niin kallis etten oo raskinu ostaa ja nyt sen sain.
I like! :)



Reenit olin jo perjantaina tältä viikolta saanu pakettiin, mutta päätin tänään mennä tekemään rinta, hartia, ojentaja ja vatsa treenin. Ensi viikolla, kun jouluaattona en pääse enkä joulupäivänä vaan vasta tapanina. Ja voi olla että ensi viikon treenit jää vaan kahteen päivään. Juoksemassa aattelin kuitenkin käydä jos ei oo enää nuita paukku pakkasia. Mutta palatakseni tuohon tämän päiväiseen treeniin niin se kyllä osu ja uppos! Jotenkin kaikki sarjat vaan osu niin kohdilleen ja fiilis treenien päätteeksi oli jotenkin aivan eri huippu! Ojentajia tein pikkusen korkeammalta salipenkiltä, joten liikerata oli laajempi ja sen kyllä huomas. Viimesellä sarjalla sai ihan kunnolla punnertaa ittensä ylös. Tästä eteenpäin teen kyllä ojentajadipin aina sillä korkeemmalla penkillä :)

Kun joulun pyhät on vietetty suuntaan kyllä alennusmyynneille. Ostoslistalta löytyy salihanskat, uusia treeni vaatteita, arki vaatteita, hajuvettä ym. ym. ja varmasti jotain heräteostoksia mitä alennuksesta saa :) Joku uus korukin ois kiva silmällä pitäen tammikuuta, nimittäin mulla on sillon synttärit :) Kemuista en tiiä piänkö niitä ollenkaan siis mitään isommanlaatusia. En oo synttäreitä viettäny kunnolla moneen vuoteen... Ehkä se ois kyllä jo aika.. Noh, katsoo nyt mitä sitä keksii. Mielessä ois kyllä jotain kivaa ja uutta, katsotaan tuleeko toteutettua ;)

Eikait sitä muuta, kun vielä viimeiset siivoukset tekemään ja sitten rauhottumaan joulun viettoon. Tai no ei se meijän huominen oo kyllä mitään kovin rauhottavaa, kun tulee ajeltua paikasta A paikkaan B ja C ja D ja ja ja. Mutta tuohon on jo tottunut ja se kuuluu meijän joulun viettoon. Innolla odotan että pääsen huomenna tien päälle ja kyläilemään ja haualle, joka sen viimeisen joulu fiiliksen luo kynttilä merineen.





Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!


  
ps. noin viikon päästä alkaa kilpailulisenssien haut ja virallisesti mun matka kohti kisoja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti