torstai 6. joulukuuta 2012

yllättävät pikkujoulut

Eilen iltapäivällä oli yllättävästi tullu pt:ltä tekstiviesti että "soitatko minulle takaisin jos ehdit ennen iltapäivää". Minä jo ehdin miettiä että mitä oon tehty, onko lasku vahingossa menny väärälle tilille tai muuta vastaavaa. Mutta hänellä olikin semmoista asiaa että tänä perjantaina järjestetään VIP pikkujoulut kymmenelle easyfitin kanta-asiakkaalle. Vähän yllättäen ja lyhyellä varotusajalla tämä tuli, mutta pääsen siitä huolimatta kemuihin. :) Pikkujoulut on vain naisille ja yhden avecin saa ottaa mukaan. Aluksi oli hieman vaikeaa saada kaveria mukaan näin lyhyellä varotusajalla, mutta onneksi yksi kavereista oli heti innokas lähtemään.
Juhlissa mukana on myös Oulusta yksi hyvinvointiyritys ja yllättäen erotiikan aika. :D
Saas nähdä minkälaiset kemut on tulossa. Aivan mahtavissa tiloissa niitä ainakin päästään viettämään nimittäin yksityis clubilla ;) Toivottavasti jonkun kuvan pääsen räpsäseen kaikkien iloksi.
Toivon vain ettei tämä flunssa tästä pahenisi että huomenna tuonne pääsen ja ennen kaikkea treenaamaan.


Ajattelin taas hieman päivittää tuota mun painotaulukkoa, kun taas pientä kehitystä on tapahtunut.
Vaikka tuntuisikin että esim. 20kg on passeli paino minulle esim. rinnassa niin haasta aina itsesi yrittämään muutamaa kiloa lisää tai vaikka kiloa. Helposti jumitumme johonkin tiettyyn painoon emmekä uskalla kokeilla hieman painavimmilla painoilla. Mutta se onkin yllättävää huomata miten sittenkin jaksaa muutamalla lisä kilolla tehdä aivan yhtä hyvin samat liikkeet. Haastakaa itsenne rohkeasti, niin minäkin aina yritän.

lokakuu                                  marraskuu                                joulukuu        
rinta 15kg                                 rinta 20kg                                   rinta 22,5kg
hartia 5kg                                 hartia 7,5kg                                sama
ojentaja 5kg                             ojentaja 7,5kg                             10kg
jalkaprässi 50kg                       jalkaprässi 70kg                          sama
maastaveto 15kg                      maastaveto 20kg                         25kg + tanko 10kg
reidet 15kg                               reidet 17,5kg                              20kg
hauiskääntö 7,5kg                     hauiskääntö 8,5kg                      9,5kg
ylätalja 20kg                             ylätalja 25kg                               sama
vaakasoutu 10+10kg                 sama                                          12,5+12,5kg
selän ojennus 10kg                    sama                                          12,5kg


Eilen taiteilin hyasintti-istutukset kotia. Kohta sitä taas saa nuuhkia sitä ihanaa tuoksua. Se jos joku tuo joulun kotiin. :)






















Eilen kaupasta mieheni osti minulle uuuuten lehen. Oli muuten todella hyviä reseptejä tuossa lehessä. Täytyy niitä ajan kanssa testailla. Jos osoittautuvat hyviksi niin voisin ohjeet tännekkin kirjoittaa. Jos sitä tässä joulun alla kokeilisi muutamaa reseptiä.





















Tähän väliin vähä vatsanseutu kuvaa. Ei vielä mitään isompaa kehitystä, rasvaa on. Mutta vatsan seutu on hieman tasottunu, varsinkin alavatsasta on tuo rasva pikkuisen lähtenyt. Huomaa tuosta sivu kuvasta. Näihin kuviin on sitten hyvä verrata muutamien kuukausien päästä. Josko sitten olisi lisää kehitystä havaittavissa.















Tässä treenatessa on huomannut että silmät sokeutuu kaikelle mahdolliselle kehitykselle ja muutokselle. Vuosi takaperin olisin hihkunut onnesta jos minulla olisi ollut silloin tuommoinen vatsanseutu. Mutta nyt, kun tavoitteet on niin korkealla ei tämmöisestä pienestä kehityksestä osaa oikein iloita. Vaikka kaikesta kehityksestä, jopa siitä pienestäkin pitäisi olla onnellinen. Niistä tietää ainakin että jotain on tehnyt oikein.
Hiljaa hyvä tulee ja maasta se pienikin ponnistaa. :)


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti