keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Terveisiä Helsingistä

Tiistai aamuun sai herätä sittenkin aikasemmin kuin oli alunperin tarkoitus, kello siis soi 4.30 Piti sitten juuri tuo aamu olla se aamu, kun tulee tukkakriisi. Jotenkin sain kuitenkin haituvat ojennukseen, pikaseen ruoka naamaan ja vauhilla hakemaan työkaveri kyytiin. Kentällä oltiin kreivin aikaan lähtöselvityksessä ja siitä sitten suoraan koneeseen.
Hensingissä oltiin kasin aikaan ja siitä suoraan taksilla keskustaan, jossa meillä piti muutama työhomma hoitaa.

Pikakuvat vessasta :D

Uus huppari päällä on helppo hymyillä

Kun työasiat oli hoidettu oli aika päästä vähä shoppaamaan. Marssinkin suoraan stadiumiin ja sieltä löytyi tämä ihanuus Puman huppari ja kuinka halvalla! Oikea hinta oli 69,90, mutta nyt se oli hintaan 25e. Ei tarttenu kauaa miettiä ostanko vai enkö osta. Käytiin myös forumissa ja muutamassa muussa kaupassa, mutta ei sieltä minulle mitään löytynyt.. Tai oiskai sitä löytyny vaan ei budjetti antanu kovin kauheesti myöten. Päätettiinki lähtä taksilla kohti Jumboa. Jumbosta löyty semmonen kenkä/urheiluvaatekauppa, josta löysin itselleni kengät 19,90 hintaan (oikea hinta taas sen 70e)
Kotona sitten mietin, että ei hitto "onko nuo miesten kengät"... Oli tai ei nyt ne on mun jalassa ja hyvät on.. Voiko miehillä olla jalan koko 36, nimittäin tästä kengästä oli juuri naisten kokosia kokoja ja sen takia ajattelinkin, että nämähän on naisten kengät :D



Aamulla ennen kuin lähdin kotoa mihinkään päätin, että laitan saappaat jalkaan koska saappaissa ei ole kuin 6cm korko niin varmasti jaksan kävellä. Joo jaksoinhan minä johonkin puoleen päivään, sitten alkoi varpaat sanomaan sopimusta irti. Ei se auttanu, kun kävellä koska toisia kenkiä ei ollu mukana. Onneksi löysin kuitenkin nuo valkoiset kengät niin sain nuo saappaat jalasta pois jotka ois kohta varmasti juurtunu mun jalkaan kiinni. Ens kerralla oon viisampi kenkiä valittaessa jos täytyy koko päivä kipsutella kengillä :)

Mutta nyt tähän päivään ja olkapää- ja ojentajatreeniin. Ennätykset paukku ja pumppi oli olkapäissä kova. Hoksaa heti, kun on tehny sarjat loppuun, että lihas on todella pumpissa ja yläkroppaan tulee heti enemmän ryhtiä ja leveyttä. I like ja tätä lisää! :P Huomenna jo poikkeuksellisesti teen jalat ja vatsat, koska pe ollaan varmaan vielä Mikan äitin tykönä kylässä. Ajattelin sitten toteuttaa rinta- ja hauistreenin kotona. Mukava, kun mies pystyy auttamaan viimesissä toistoissa niin saa tehtyä kaikki sarjat viimesen päälle loppuun ja hapotukset kohilleen. Pakkotoistoa on hirveän vaikea itse yksinään toteuttaa, kun kukaan ei ole auttamassa nostamassa kaverina silloin kun voimat loppuu..

Nyt syömään ja kauppaan ostamaan pyhän ruuat. Siellä voi muuten olla joku muukin kaupassa....

- Laura


1 kommentti: