perjantai 8. maaliskuuta 2013

Ihanaa naistenpäivää!

Tänään vietetään siis naisten päivää.
Oikein hyvää ja ihanaa naistenpäivää meille kaikille naisille. <3

Naisten päivän kunniaksi "rääkättiin" tänään jalkoja :D Mää en vain voi kuin toistaa itseäni ja sanoa, että tää uus ohjelma on aivan huippu! En tarkoita sitä etteikö muutkin aikaisemmat ohjelmat olisi olleet, mutta tämä puree niin hyvin lihaksiin kuin vain voi. Viimeisessä jalkoihin kohdistuvassa liikkeessä viimeisen askelkyykyn jälkeen oli taas puuskutuksen ja itkun sekaista hengitystä. Sitä vaan vetää välillä itsensä sen verran "äärirajoille" varsinkin nuissa jalkapäivissä. Sykkeet nousee sen verran korkialle ja hapot jyllää 100-0 jaloissa niin pakostakin laukaisee tuon tyylisen reaktion, kun kaikki sarjat on tehty. Tätä lisää! :P

ei enää irronnu hymyä, ei :D


Tänään oli kauppapäivä ja kaupasta sai luvan kanssa ostaa herkkuja vapaasyönti päivää varten. Noh, nää mun herkut on taas niin hurjia kuin, että yksi suklaa levy lehti aivan itselleni syötäväksi mukaan. Jotenkin sitä ei enää osaa etes kaivata tuota mässäilyä ja ylenpalttista syömistä, kun on päässyt tuon terveellisen syömisen makuun. Eikä ole etes nälkäkään, että mitään makeaa tekisi mieli.
Vaan sehän se just on myös yhtenä ideana, että kun syöt usein niin makean nälkäkin pysyy helpommin loitolla.
Tässä ei enää ole kuin noin puolitoista kuukautta aikaa toteuttaa nuita vapaasyönti päivä, koska kiristelyt kisakuntoon starttaa siis toukokuussa. Ja itse elokuun kisoihin on tällä hetkellä aikaa noin 5 ja puoli kuukautta eli eipä juuri mitään, mutta kuitenkin sen verran, että tarvittavaan kuntoon päästään :)

Ostin tänään uuden bodylehden, jossa oli juttua tulevan kevään fitness classic kisoista. Fitness classiciin on osallistumassa 167 kilpailijaa tänä vuonna. Viime vuonna kilpailijoita oli 103 eli kasvua viime vuoteen on tapahtunut ja paljon. Bikini fitness luokkaan -163 cm on osallistumassa yhteensä 22 kilpailijaa. Tämä on todella paljon lyhyessä luokassa ja varmasti kisa tulee olemaan kova. Olisi ollut niin mahtava päästä katsomaan kisoja paikan päälle, mutta se ei valitettavasti ole mahdollista.
Kaikenkaikkiaan bikini fitness kilpailijoita arvioidaan tänä vuonna olevan 250-300. Aivan huikea kasvu viime vuoteen ja osaksi tähän on varmasti vaikuttanut Anna Virmajoen huikea menestys Suomessa kuin maailmallakin. Myös näkyvyyttä bikini fitneksellä tänä päivänä on aika paljon lehtien palstoilla ym. Minun mielestä on hyvä, että näkyvyyttä on. Tämä naisten kuntosaliharrastaminen ja bikini fitness näyttäisi myös tänä päivänä olevan jonkun sortin "muoti-ilmiö". En tiedä mitä se tulee olemaan vuosien päästä, onko tämä kilpailijamäärä vasta alkusoittoa.. Mene ja tiedä.
Mutta kilpailija määristä huolimatta minulla on tavoitteet korkealla ja motivaatio kova. Oli sitten kilpaijoita 10 tai 100 niin se ei tule minuun millään tapaa vaikuttamaan. Se ehkä motivoi vieläkin kovemmin treenaamaan, kun tietää että kilpailijamäärät ovat suuret niin kunnonkin täytyy olla hyvä.  Puhumattakaan bikineistä, ulkoisesta olemuksesta, kisatyylistä ym.

Tälle päivää vielä kotiaerobiset pikkukakkosen rytmiin :D Sami kattoo pikkukakkosta ja minä jumppaan stepperin kans. Näin se meillä menee :)



Mukavaa viikonloppua kaikille!
Me suunnataan huomenna Samin kanssa linkkurilla äitille kylään.


- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti