maanantai 18. maaliskuuta 2013

Bikini Fitness leiri

Viikonlopusta ja torstaina tulleesta oksennustaudista nyt viimein selvitty. Syömiset meni aivan häneksi taudin jälkeen, kun vaan kertakaikkiaan en saanut juuri mitään ruokaa alas. Yritin syyä puuroa, munia, raejuustoa, kanaa, kasviksi ym. mutta ei menny alas läheskään semmoisia annoksia kuin ois pitäny ja läheskään niin usein kuin ois pitäny. Eli siis syömiset meni päin prinkkalaa torstain jälkeen. Nyt maanantaina taas ruoka maittaa, joka on muuten toooosi mahtavaa. Sitä ehtii vaipua jo jonkinlaiseen epätoivoon, kun kolmeen päivään ei mikään ruoka maistu miltään ja koko ajan tuntuu ettö oksennus lentää. Nyt ne olotilat on takana päin ja voin taas syödä :P

Lauantaina kävin salilla tekemässä perjantaina väliin jääneen treenin. Ois ehkä pitäny ottaa vähä iisimmin tai jopa jättää koko lauantain treeni välistä, koska päivällä tuli tosi huono ja kipeä olo ja se jatku pitkälle iltapäivään/iltaan. Onneksi ei kuitenkaan tullu mitään kuumetta tai muutakaan vastaavaa vaan olo vain sitten illalla helpotti..
Lauantain oloista huolimatta kävin pikkusiskon synttäreillä ja kaupungilla pyörähtämässä. Lauantai iltana tuli sitten Mikan serkku ja sen perhe kylään. Muutamassa minuutissa sirkus oli pystyssä kolmen lapsen johdolla. Neljä tuntia meni vähä niinku ois lastentarhassa ollu ja kasin aikaan sainkin hengähtää syvään ja istua rauhassa, kun vieraat lähti. Ei siinä, mukava oli kun kävi. Ne vaan tahtoo nuo lapset piiiiiikkusen villiintyä välissä ja mä en sitte vissiin oo mitään suurperhe tyyppiä enkä varsinkaan lastentarhanhoitaja :D






Sunnuntaina oli sitten koko viikonlopun kohokohta, kun oli Annan pitämä bikinileiri. Ensimmäistä kertaa näin Annan livenä ja pakko sanoa, että todella valloittava ja mukava ihminen. Leiri oli todellakin rahansa arvoinen. Ainut vain, että yllättävän vähän meitä Oululaisia siellä oli. Oliko Oulusta huimat 6 minä mukaan lukien. Ja koko leirillä yhteensä 8. Taitaa ja onkin etelä suomen kilpailija tytöt enemmistö bikini fitneksessä. Harvoinpa mikään täällä pohjoisessa ois isompaa ja suurenpaa kuin etelässä.. Noh anyway..
Aluksi käytiin "teoriaa" läpi ruosta,treeneistä, meikistä, väreistä, bikineistä ym. Kaikki tieto oli kuulemisen arvoisia, koska itse en siis juuri mistään tiedä yhtään mitään joten paikan päällä kannatti todellakin olla. Anna vastasi kaikkiin kysymyksii mitä kysyttiin ja kaikki mielenpäälliset asiat selvisi aikalailla tuolla. Teorian jälkeen meidät jaettiin kahteen ryhmään, jossa tehtiin vertailut ja t kävelyt kahteen kertaan. Etuposeasentoon pientä muutosta lantion kanssa, joka mua hieman yllätti, mutta kotona harjoiteltua aivan lookinen asento. :) Takaposesta ei tullut mitään huomauttavaa. Sivuposea täytyy vielä harjoitella (niinkuin kaikkia muitakin poseja ym.) niin, että se on luonnollisen näköinen.
T kävely meni hyvin, ainut vain että pitää muistaa hieman kääntää kroppaan tuomareihin päin kun heistä ohi kävelee.
Yhteenvetona siis todella huippu nelituntinen! Ja suosittelen ehdottomasti menemään jos ja kun tulee uusia leirejä. Minä ainakin aijon mennä uudestaan jos lisää tulee, vaikka jo yhdesti olenkin käynyt.
Itse olisin ehkä toivonut leiriltä sitä, että olisi vielä henkilökohtaisemmin katottu asentoja ja t kävelyä ja annettu niistä enemmän palautetta. Mulle nimittäin saa ja pitää sanoa ihan suoraan jos jonkun asian voisi tai kannattaisi tehdä toisin. En siitä säry, vaikka oon niitä ihmisiä välillä, että " joo, joo ei tartte neuvoo", mutta tässä asiassa otan kaiken palautteen mielelläni vastaan :)


Keskiviikkona meillä alkaakin kotona sitten tapetointi hommat, kun meidän pikkuherra innostu tuossa muutama viikko sitten "hieman" piirtelemään tapettiin. Nyt ollaan sitten kissojen ja koirien kanssa etitty mieluista tapettia ja löytyikin se, vaikka yhdestä liikkeestä tuntui "hieman" vaikealle saada sitä heille paikan päälle. Onneksi löysin samaa tapettia muualtakin.
Jospa ei enää tarttis ruveta näihin puuhiin saman asian takia. Kalliiksi meinaan tulee Samin piirrustuspaperit!

Tämä <3
Voi, että mää haluaisin tehä jotain tälle mun tukalle.. Vähä eri väriä pitäs saaha päähän, mutta sen värin muutoksen takia pitäs mennä kampaamoon, koska tuskin onnistuu kotioloissa. Haluan pysyä siis edelleen vaaleana, mutta hieman "luonnollisempi" vaalea olisi mielenpäällä. Jospa vielä jonain päivänä raskisin laittaa rahani värjäykseen.... Ihanan kallista. Mutta lopputuloksesta ei voi kyllä sitten kiistellä, osaavat kädet osaa!

Se ois viikko taas edessä. Maanantaista, kun ollaan selvitty niin kohta on taas viikonloppu ;D
Mukavaa maanantain jatkoa kaikille!

- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti