perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kuvia leiriltä

Viikko on kyllä taas hujahtanu vauhilla kohti perjantaita. Salitreenit on nyt tälle viikkoa paketissa, kaksi aerobista on vielä jäljellä. Keskiviikkona ehtiin tekemään salitreenin jälkeen intervalliharjoituksen kuntopyörällä. Tein 12x 30 sekunttia täydellä teholla ja väliin minuutin tauko. Hiki virtas ja kahdenkymmenen minuutin jälkeen tunne oli kuin kaikensa antaneella. Testään tätä samaa harjoitusta vielä kotona stepperilla, saa nähä tuleeko mitään. Minun mielestä kuntopyörä on oikein hyvä tässä harjoituksessa ja ehkä jopa paras.

Eilen hoksasin, että body lehti oli tehnyt nettiin jutun meidän viime viikonloppusesta bikini leiristä kuvien kera. Minäkin olin eksynyt muutamiin kuviin, tässä niistä muutama:
(kuvat kopioitu body lehden sivuilta)






TÄSSÄ linkki vielä juttuun ja kuviin. Pitäs muistaa pitää paketti kasassa myös "ei poseeraus" hetkinä! Yläkroppa lässähtää helposti... :/ reeniä, reeniä ja vielä enemmän reeniä niin hyvä tulee!

Eilisen hauis- ja rintapäivän jälkeen yläkroppa oli ihan mukavassa pumpissa. Tänään hauiksista kyllä tuntee, että töitä on tehty. :)




Vielä pitäs saaha olkapäihin massaa, että vyötärö näyttäisi pienemmälle. Tietenkin rasvaa vielä ON ja enempien lähdettyä vyötärö automaattisesti pienentyy. Rasvasta puheenollen, kohta lähtee viimenen kuukausi ennen kiristelyjä. Mää niin ootan, että tuota rasvaa saatas pikku hiljaa pois ja lihasta esiin. 
Mutta vielä on aikaa vajaa 5 kuukautta, siinä ajassa tullaan tekemään vielä kovasti töitä!
Ensi maanantaina kehonkoostumusmittaukseen katteleen vähä nuita rasvojen määriä..

Eilen kävin piiiitkästä aikaan (vuosi väliä) solariumissa ottamassa pohjia kesän auringolle. En uskaltanu olla kuin 9 minuuttia, kassotaan ensi kerralla oisko 12 minuuttia. Vaan en oo muuten tainnu koskaan aijemminkaan uskaltanu olla yli yheksää minuuttia. Pelottaa että kärventyy :D Vaikka tuskin kärventyy, mulla kun ei ole kovin herkkä iho..


Vapaasyöntipäivän kunniaksi kävin tänään punnitse&säästä kaupassa hakemassa pähkinöisiä, jotka on kuorrutettu tummalla suklaalla ym. Nam! :P Ja vautsi muuten mikä kauppa!! Siellä on paljon muutakin kuin pähkinöitä. Kuivattuja hedelmiä, siemeniä ym... Suosittelen käymään :)



Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti