torstai 21. maaliskuuta 2013

Pidennyksillä tuuheutta hiuksiin

Noniiiiin. Nyt ehtii hieman kirjoitella taas. Ps. seinästä tuli hyvä ;)
Elikkäs tilasin tiistaina clip-on hiustenpidennykset dreamhairilta. Ovat neljäosaiset ja 30cm pitkät 100% Remy aitohiusta. Hiuksia siis voi käsitellä niinkuin normaali hiuksiakin. Näille Remy hiuksille on olemassa omat pesu- ja hoitoaineet, mutta tällä kertaa en niitä tilannut.
TÄSSÄ vielä suora linkki näihin minun tilaamiini hiuksiin. Sieltä löytyy lisää tietoa ja ohjeita hiuksien käsittelyyn ym.

Tein tilauksen tiistaina ennen puoltapäivää ja tilaus olikin jo seuraavana päivänä postilaatikossa odottamassa, kun töistä tulin. Todella nopea toimitus siis!
Jälleen kerran olin liian nopea avaamaan pakettia, joten itse maksikirjeestä ei ole kuvaa, mutta kuoren sisältä paljastui tämmöiset:


Aivan täydellisen väriset minun hiuksiani ajatellen! Ps. luonnossa ei ole nuin keltaiset, lamppu vääristää väriä.
Aijemmin en ole koskaan laittanut klipsipidennyksiä päähän, joten paikallaan oli katsoa dreamhairin sivuilta "opetusvideo". Sen katsottua tiesi tarkalleen miten klipsit pitää laittaa ja todella helppoahan se on. Kiinnitykseen ei mene kuin muutama minuutti niin ne on päässä. :)


Suosittelen katsomaan kiinnitysohjeen. Vaikka tuo ohje on tuolle 8 osalle niin pääasian kuitenkin ymmärtää. Kokeilin myös tänään ekaa kertaa klipsiä niin, että laitan hiukset kiinni. Silloin laitoin 2+1 klipsit takaraivosta pikkusen ylemmäs ja tosi hyvin peittyivät omien hiuksien alle eikä klipsejä näy. Ja huom, klipsejä ei muutenkaan näy, koska klipseissä olevat hiukset peittävät itsestään klipsin.



Voin siis omasta puolesta suositella dreamhairin hiuksienpidennyksiä. Tämä minun neljäosainen 30cm paketti maksoi 44 euroa. Seuraavaksi ostan kyllä ne 60cm:set. Sitten on viiiieeelä pitempi tukka :) Hintaa neliosaisella 60cm paketilla on 116 euroa. Eikun säästämään ja tilailemaan :)

- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti